Buitenlandse specialiteiten

  • Indische rijsttafel

    warme gerechten: - nasi goreng - bami goreng - rempahballetjes (gekruide gehaktbal) - babi ketjap (varkensvlees in ketjapsaus) - smoor djawa (Javaanse rundvleesschotel) - ajam opor ( gestoofd kipgerecht) - saté ajam ( kipsate met pindasaus) bijgerechten: - gado gado (koude groente schotel met pindasaus) - sambal goreng telor (Indisch gekookte eitjes) - seroendeng (Indisch klapper gerecht) - sambal goreng kentang kering (gebakken aardappelfrietjes) - atjar tjampoer ( gemengd tafelzuur) - kroepoek - ketjap - diverse sambals

  • warme gerechten:
    - nasi goreng
    - bami goreng
    - rempahballetjes (gekruide gehaktbal)
    - babi ketjap (varkensvlees in ketjapsaus)
    - smoor djawa (Javaanse rundvleesschotel)
    - ajam opor ( gestoofd kipgerecht)
    - saté ajam ( kipsate met pindasaus)

    bijgerechten:
    - gado gado (koude groente schotel met pindasaus)
    - sambal goreng telor (Indisch gekookte eitjes)
    - seroendeng (Indisch klapper gerecht)
    - sambal goreng kentang kering (gebakken aardappelfrietjes)
    - atjar tjampoer ( gemengd tafelzuur)
    - kroepoek
    - ketjap
    - diverse sambals

  • Italiaans Mexicaans buffet

    Samenstelling koude gerechten: - Uova sode con spinaci (gevulde eieren met spinazie en kaas) - Comarones com adererzo de aguacate (garnalen met avocadosaus) - Fruti di mare (zeevruchtensalade) - Pavo en frio (koude kalkoen met een mosterd-dressing) - Prosciutto con melone (diverse soorten Italiaanse ham met meloen,    rundvleescarpaccio) - Saladebuffet (met diverse soorten sla, olijven, tomaat, croutons,    spekjes en een Italiaanse- en avocadodressing, olijfolie, diverse    soorten geraspte kaas, salsa tomato verde, Mexicaanse saus,     maiskorrels, bonensalade,  tomaat  - Begeleid met diverse soorten brood en boter, taco’s Samenstelling warme gerechten: - Picadillo (gehakt vlees met vruchten en kruiden) - Pollo en cacahuate (kip met Mexicaanse pindasaus   en gekookte aardappeltjes) - Macaroni con salsa di tonno (macaroni met tonijnsaus) - Tortellini a la Bolognese (gevulde deegkussentjes met de   traditionele vleestomatensaus) - Abbacchio (gekruide lamskoteletjes)

  • Samenstelling koude gerechten:
    - Uova sode con spinaci (gevulde eieren met spinazie en kaas)
    - Comarones com adererzo de aguacate (garnalen met avocadosaus)
    - Fruti di mare (zeevruchtensalade)
    - Pavo en frio (koude kalkoen met een mosterd-dressing)
    - Prosciutto con melone (diverse soorten Italiaanse ham met meloen, 
      rundvleescarpaccio)
    - Saladebuffet (met diverse soorten sla, olijven, tomaat, croutons,
       spekjes en een Italiaanse- en avocadodressing, olijfolie, diverse
       soorten geraspte kaas, salsa tomato verde, Mexicaanse saus, 
       maiskorrels, bonensalade,  tomaat 
    - Begeleid met diverse soorten brood en boter, taco’s

    Samenstelling warme gerechten:
    - Picadillo (gehakt vlees met vruchten en kruiden)
    - Pollo en cacahuate (kip met Mexicaanse pindasaus
      en gekookte aardappeltjes)
    - Macaroni con salsa di tonno (macaroni met tonijnsaus)
    - Tortellini a la Bolognese (gevulde deegkussentjes met de
      traditionele vleestomatensaus)
    - Abbacchio (gekruide lamskoteletjes)

Hou mij op de hoogte

Aanmelden nieuwsbrief