Voor de fijnproever...

  • Walking Dinner

    Luxe tafelbittergarnituur:  Gemarineerde olijven Zongedroogde tomaat Diverse luxe worstsoorten Verschillende soorten brood Pesto & Tapenade Exclusieve amuse hapjes: Lolly van eendenlever mousse en gelei van appel Broodlolly met gerookte zalm en roomkaas Crostini met truffeltapenade. Amuselepel met carpaccio en Parmezaanse kaas. Smaakmomenten: Glaasje gevuld met tartaar van zalm met frambozen crème fraiche Pastasalade met Coppa di Parma, olijven en verse kruiden Couscous met gezouten citroen, paprika en gebakken gemarineerde gamba’s Rosé gebakken rundvlees met rozemarijn aardappeltjes, groente van het seizoen en een rode portsaus Al deze gerechtjes te samen vormen een complete maaltijd.

  • Luxe tafelbittergarnituur: 
    Gemarineerde olijven
    Zongedroogde tomaat
    Diverse luxe worstsoorten
    Verschillende soorten brood
    Pesto & Tapenade

    Exclusieve amuse hapjes:
    Lolly van eendenlever mousse en gelei van appel
    Broodlolly met gerookte zalm en roomkaas
    Crostini met truffeltapenade.
    Amuselepel met carpaccio en Parmezaanse kaas.

    Smaakmomenten:
    Glaasje gevuld met tartaar van zalm met frambozen crème fraiche
    Pastasalade met Coppa di Parma, olijven en verse kruiden
    Couscous met gezouten citroen, paprika en gebakken gemarineerde gamba’s
    Rosé gebakken rundvlees met rozemarijn aardappeltjes, groente van het seizoen en een rode
    portsaus

    Al deze gerechtjes te samen vormen een complete maaltijd.

  • Tapasbuffet

    vanaf 20 personen   Gambas al ajillo, garnalen in knoflookolie Calamres rebozados, gebakken inktvisringen Paella, met diverse zeevruchten Pollo, gemarineerde kippenpootjes Albondigas con salse de tomate, spaanse gehaktballetjes in tomatensaus Pinchotos, gemarineerde vleesspiesjes Aceintunas con hinojo, gemarineerde olijven Champiñones a la plancha, gebakken champignons Pomodori secchi, zongedroogde tomaten Pesto fresco, alioli, mojo rojo, diverse dips en smeersels Ensalada de tomata, tomatensalade Ensaladilla Rusa, aardappelsalade met uienringen en bieslook Ensalada queso de cabra, salade met geitenkaas Pasta aglio olio, Pasta salade met knoflook, peterselie, romaanse salami, rauwkost en olijfolie  

  • vanaf 20 personen

     

    Gambas al ajillo, garnalen in knoflookolie
    Calamres rebozados, gebakken inktvisringen
    Paella, met diverse zeevruchten
    Pollo, gemarineerde kippenpootjes
    Albondigas con salse de tomate, spaanse gehaktballetjes in tomatensaus
    Pinchotos, gemarineerde vleesspiesjes
    Aceintunas con hinojo, gemarineerde olijven
    Champiñones a la plancha, gebakken champignons
    Pomodori secchi, zongedroogde tomaten
    Pesto fresco, alioli, mojo rojo, diverse dips en smeersels

    Ensalada de tomata, tomatensalade
    Ensaladilla Rusa, aardappelsalade met uienringen en bieslook
    Ensalada queso de cabra, salade met geitenkaas
    Pasta aglio olio, Pasta salade met knoflook, peterselie, romaanse salami, rauwkost en olijfolie
     

  • Fusion buffet

    U geniet van een heerlijk diner in ongedwongen sfeer. De culinaire ‘smaakmomenten’ worden geserveerd op grote schalen. Welke op tafel geplaatst zullen worden. Koude gerechten:  Kip Fusion, Gemarineerde kip met een zoetzure komkommersalade en dressing van rode peper Vitello Tonato, dun gesneden kalfslende met tonijncrème Couscoussalade met feta, zongedroogde tomaatjes, olijven & verse koriander Pastasalade zalm, koude pasta salade met zalm en olijven Home made potatosalad, huisgemaakte aardappel salade met rode ui Warme gerechten: Gamba Curry, Rode Curry met gamba’s en diverse groente Hot Chicken, kip in een pikante kerriesaus met cashewnoten Rundvlees, gemarineerd rundvlees in een zwarte bonen saus Pangasiusrolletjes met een prei roomsaus Gestoomde rijst met verse kruiden Geroosterde groente met olijfolie Gebakken rozemarijn –tijm aardappels Desserts: Crème Brulée met five spices Panna Cotta van groene thee Pure chocolade taart met lychees Vers fruit salade  

  • U geniet van een heerlijk diner in ongedwongen sfeer. De culinaire ‘smaakmomenten’ worden geserveerd op grote schalen. Welke op tafel geplaatst zullen worden.

    Koude gerechten: 

    Kip Fusion, Gemarineerde kip met een zoetzure komkommersalade en dressing van rode peper
    Vitello Tonato, dun gesneden kalfslende met tonijncrème
    Couscoussalade met feta, zongedroogde tomaatjes, olijven & verse koriander
    Pastasalade zalm, koude pasta salade met zalm en olijven
    Home made potatosalad, huisgemaakte aardappel salade met rode ui

    Warme gerechten:

    Gamba Curry, Rode Curry met gamba’s en diverse groente
    Hot Chicken, kip in een pikante kerriesaus met cashewnoten
    Rundvlees, gemarineerd rundvlees in een zwarte bonen saus
    Pangasiusrolletjes met een prei roomsaus

    Gestoomde rijst met verse kruiden
    Geroosterde groente met olijfolie
    Gebakken rozemarijn –tijm aardappels

    Desserts:
    Crème Brulée met five spices
    Panna Cotta van groene thee
    Pure chocolade taart met lychees
    Vers fruit salade
     

  • Italian BBQ DeLuxe (incl. dessert)

    Onze koks bereiden voor perfect gegrilde stukjes vlees en vis op de barbecue, terwijl de gasten genieten van een ontspannen zomerse sfeer. We maken gebruik van uitsluitend verse producten. Het eten wordt voor de ogen van de gasten bereid. Zij zien hoe er van eerlijke, pure ingrediënten prachtige gerechten worden gemaakt. Door interactie tussen de koks en de gasten ontstaat er een dynamische en vooral gezellige sfeer. De antipasti zal gepresenteerd worden op ons buffet. We zullen een ‘oesterbak’ met crushed-ice plaatsen waar we de verse vis en vlees op zullen presenteren. Denk hierbij aan sardientjes, dorades en gamba’s, kalfspicanya, buikspek en entrecote. Antipasti & Insalata Pane, diverse soorten brood Pomodori Secchi, zongedroogde tomaatjes Salami, Coppa di Parma, diverse droge worstsoorten Olives Verde, gemarineerde groene olijven Salsa d’ Olive & Pesto, olijventapenade en pesto Insalata caprese, tomaat, basilicum en mozzarella Insalata patata, huisgemaakte aardappelsalade Insalata Pasta, koude pasta salade met verse kruiden Gerechten van de grill Il Pesce, Vis Gerechten Sardina, Gemarineerde gegrilde sardientjes  Gamberoni, Gegrilde gamba’s Le Carne , Vlees Gerechten Lardo, Gegrild buikspek Di Carne, Gegrild rundvlees met Italiaanse kruiden Salsiccia, Verse worst met knoflook Contorno, Bijgerechten Patata, Gepofte aardappel met kruidenroom Legume , Gegrilde groente Desserts Tiramisu, klassiek Italiaans dessert Vers fruit, diverse soorten vers fruit

  • Onze koks bereiden voor perfect gegrilde stukjes vlees en vis op de barbecue, terwijl de gasten genieten van een ontspannen zomerse sfeer. We maken gebruik van uitsluitend verse producten.

    Het eten wordt voor de ogen van de gasten bereid. Zij zien hoe er van eerlijke, pure ingrediënten prachtige gerechten worden gemaakt. Door interactie tussen de koks en de gasten ontstaat er een dynamische en vooral gezellige sfeer.

    De antipasti zal gepresenteerd worden op ons buffet.

    We zullen een ‘oesterbak’ met crushed-ice plaatsen waar we de verse vis en vlees op zullen presenteren.
    Denk hierbij aan sardientjes, dorades en gamba’s, kalfspicanya, buikspek en entrecote.

    Antipasti & Insalata

    Pane, diverse soorten brood
    Pomodori Secchi,zongedroogde tomaatjes
    Salami, Coppa di Parma,diverse droge worstsoorten
    Olives Verde,gemarineerde groene olijven
    Salsa d’ Olive & Pesto,olijventapenade en pesto
    Insalata caprese, tomaat, basilicum en mozzarella
    Insalata patata,huisgemaakte aardappelsalade
    Insalata Pasta, koude pasta salade met verse kruiden


    Gerechten van de grill

    Il Pesce, Vis Gerechten

    Sardina, Gemarineerde gegrilde sardientjes 
    Gamberoni, Gegrilde gamba’s

    Le Carne, Vlees Gerechten

    Lardo, Gegrild buikspek
    Di Carne, Gegrild rundvlees met Italiaanse kruiden
    Salsiccia,Verse worst met knoflook

    Contorno, Bijgerechten
    Patata, Gepofte aardappel met kruidenroom
    Legume, Gegrilde groente

    Desserts

    Tiramisu, klassiek Italiaans dessert
    Vers fruit,diverse soorten vers fruit

  • Koud- warm buffet "Grand Luxe"

    Samenstelling koud gedeelte:  Visgerechtjes: - Huisgerookte zalm met een salade van gekookt ei, bieslook en - Hollandse garnaaltjes - Hollandse nieuwe, geserveerd met fijngesnipperde uitjes. - Salade van groene sla, geroosterde paprika, zongedroogde - Tomaatjes en gerookte forelfilet. - Witlof geserveerd met notensla, appelcompote gorgonzola en   gerookte zalm. Vleesgerechtjes: - Salade van waterkers, pecannoten, rucola, gedroogde ham en   parmezaanse kaas. - Dungesneden rosbief geserveerd op een   ambachtelijke rundvleessalade. - Carpaccio op traditionele wijze - Vitello Tonato Samenstelling warm gedeelte: - Grootmoeders stoofschotel met verse champignons,   zilveruitjes prei en wortel. - Rosé gebraden runderlende met schuimige tomatenjus en een   keur aan paddestoelen. - Roergebakken knoflook scampi met verse basilicum, penne   pasta en pikante rode pestosaus. Bijgerechten: - Aardappelschotel met lookroom gegratineerd met kaas. - Mix van verschillende soorten groentes met boterjus. - Rijst met verse knapperige groentes - Bruin en wit stokbrood Foccacia rozemarijn - Foccacia tomaat kruidenboter roomboter

  • Samenstelling koud gedeelte: 

    Visgerechtjes:
    - Huisgerookte zalm met een salade van gekookt ei, bieslook en
    - Hollandse garnaaltjes
    - Hollandse nieuwe, geserveerd met fijngesnipperde uitjes.
    - Salade van groene sla, geroosterde paprika, zongedroogde
    - Tomaatjes en gerookte forelfilet.
    - Witlof geserveerd met notensla, appelcompote gorgonzola en
      gerookte zalm.

    Vleesgerechtjes:
    - Salade van waterkers, pecannoten, rucola, gedroogde ham en
      parmezaanse kaas.
    - Dungesneden rosbief geserveerd op een
      ambachtelijke rundvleessalade.
    - Carpaccio op traditionele wijze
    - Vitello Tonato

    Samenstelling warm gedeelte:
    - Grootmoeders stoofschotel met verse champignons,
      zilveruitjes prei en wortel.
    - Rosé gebraden runderlende met schuimige tomatenjus en een
      keur aan paddestoelen.
    - Roergebakken knoflook scampi met verse basilicum, penne
      pasta en pikante rode pestosaus.

    Bijgerechten:
    - Aardappelschotel met lookroom gegratineerd met kaas.
    - Mix van verschillende soorten groentes met boterjus.
    - Rijst met verse knapperige groentes
    - Bruin en wit stokbrood Foccacia rozemarijn
    - Foccacia tomaat kruidenboter roomboter

  • Amuse diner 5 gangen

    u kunt een keuze maken uit;                                                                         Voorgerechten (kies 2 voor allen) Vlees Rundercarpaccio met Parmezaanse kaas, pijnboompitten en rucola Vitello tonato, kalfsfricandeau met tonijnmayonaise en kappertjes Ceaser salad, klassieke salade met gegrilde kip, ei, romaanse sla en een knoflook dressing Vis Zomerse salade uit Nice met rosé gegrilde tonijn, zongedroogde tomaatjes en zwarte olijven Combinatie van gerookte en gemarineerde zalm met een groene salade. Garnalen cocktail, klassieke cocktail met garnaaltjes, appel en een cocktailsaus Dubbel getrokken runderbouillon met tartaar en garnituur van selderij Bisque d’homard met een vleugje cognac Tussengerechten en Hoofdgerechten  (kies 2 voor allen) Vlees Rosé gebakken rundvlees op een bedje van couscous en kalfsjus met zongedroogde tomaatjes. Gebakken eendenborst op een noodles salade met zoetzure taugé Langzaam gegaard kalfsvlees met een lentestamppot van maïs en doperwten Vis Spiesje van gamba’s met een chiliroomsaus en een oosterse salade. Linguine met  tongschar en een botersaus. Op de huid gebakken zeebaars met jonge groente en een pittige tomatensaus. Desserts (kies 1 voor allen) Crème brulée met een vleugje lavendel Eerlijke pure chocolade mousse met een schuim van witte chocolade Gemarineerd rood fruit soepje met een frambozenschuim

  • u kunt een keuze maken uit;                                                                        

    Voorgerechten (kies 2 voor allen)

    Vlees
    Rundercarpaccio met Parmezaanse kaas, pijnboompitten en rucola
    Vitello tonato, kalfsfricandeau met tonijnmayonaise en kappertjes
    Ceaser salad, klassieke salade met gegrilde kip, ei, romaanse sla en een knoflook dressing

    Vis
    Zomerse salade uit Nice met rosé gegrilde tonijn, zongedroogde tomaatjes en zwarte olijven
    Combinatie van gerookte en gemarineerde zalm met een groene salade.
    Garnalen cocktail, klassieke cocktail met garnaaltjes, appel en een cocktailsaus

    Dubbel getrokken runderbouillon met tartaar en garnituur van selderij
    Bisque d’homard met een vleugje cognac

    Tussengerechten en Hoofdgerechten  (kies 2 voor allen)

    Vlees
    Rosé gebakken rundvlees op een bedje van couscous en kalfsjus met zongedroogde tomaatjes.
    Gebakken eendenborst op een noodles salade met zoetzure taugé
    Langzaam gegaard kalfsvlees met een lentestamppot van maïs en doperwten

    Vis
    Spiesje van gamba’s met een chiliroomsaus en een oosterse salade.
    Linguine met  tongschar en een botersaus.
    Op de huid gebakken zeebaars met jonge groente en een pittige tomatensaus.


    Desserts (kies 1 voor allen)
    Crème brulée met een vleugje lavendel
    Eerlijke pure chocolade mousse met een schuim van witte chocolade
    Gemarineerd rood fruit soepje met een frambozenschuim

Hou mij op de hoogte

Aanmelden nieuwsbrief