Zwerftocht (varen en wandelen in de Biesbosch)

Let op deze tochten varen we met een open boot!!

 

Een combinatie van varen met een fluisterboot met wandelen in de Biesbosch: dat is onze zwerftocht. Deze 2,5 uur durende tocht is een prachtige eerste kennismaking met het Nationaal Park de Biesbosch. Deze tocht is de perfecte combinatie om het natuurgebied beter te leren kennen. Wanneer gaat u mee op de Zwerftocht van Zilvermeeuw?

Varen en wandelen in de Biesbosch

Na een korte inleiding door een speciaal opgeleide Biesbosch gids stapt u aan boord van één van de open fluister-rondvaartboten en vaart naar de Hofmansplaat, waar het wandelen in de Biesbosch van start zal gaan. U brengt een bezoek aan de Eendenkooi en loopt vanuit daar naar het Bruggetje van Sint Jan, een markant punt in de Biesbosch. Daar ligt de fluisterboot te wachten om u mee te nemen voor een korte vaartocht door de zuidelijke rand van de Biesbosch. Het varen en wandelen in de Biesbosch zijn gelijk verdeeld. De lengte van de wandeling is ongeveer 2 kilometer.

De zwerftocht reserveren

Let op: wij hebben graag dat iedereen meedoet aan de wandeling. Bekijk onze pagina voor de fluisterboot, vertrektijden en reserveringen onder Biesbosch Beleven, klik hier.... 

- maak je keuze -

Tarieven

  • Volwassenen/ Kinderen
  • 12,00
  • Kinderen
  • 12,00

Wilt u meer informatie?

Hou mij op de hoogte

Aanmelden nieuwsbrief