Partyboot Rotterdam

Wilt u een partyboot in Rotterdam huren? De Zilvermeeuw vaart nu ook met haar partyschepen in Rotterdam. We hebben een uitgebreide vloot, met voor iedere groepsgrootte een geschikte partyboot waarmee u op diverse locaties in Rotterdam kunt aanmeren.

Zilvermeeuw Partyboot Rotterdam

Met de partyboot Rotterdam zorgen wij ervoor dat u op een unieke locatie binnen Rotterdam een feestelijk evenement kan organiseren. Ieder schip is geschikt als feestlocatie, doordat  de partyboten luxe, sfeervol en geheel aan uw wensen aangepast kunnen worden. Zo maakt u uw feest compleet! Het maakt niet uit hoe groot de groep is, want we hebben verschillende boten voor iedere groepsgrootte van vijftig tot maar liefst driehonderd mensen.

Elke partyboot uit Rotterdam is verschillend

Bij ons kiest u niet zomaar voor een partyboot uit Rotterdam, want er is meer! Ons creatieve team denkt graag met u mee om uw feest tot in de puntjes te organiseren om tot een geslaagd evenement te komen. Van catering tot entertainment en van opstaplocaties tot de indeling van het schip. U hoeft zich geen zorgen te maken om het feit dat er een aspect wordt vergeten, want ons team denkt aan alles.

U kunt kiezen voor een partyboot in Rotterdam geheel naar uw eigen keuze. Enkele voorbeelden zijn de partyboot Zilvermeeuw 6 en de Catharinaplaat. De bemanning van deze boten weet wat echte gastvrijheid is!

Met de partyboot aanmeren in Rotterdam en omstreken

Met elke partyboot kunt u op verschillende locaties in Rotterdam aanmeren. U kunt bijvoorbeeld aanmeren in de Rotterdamse havens, maar u kunt er ook voor kiezen om aan te meren bij de Maasvlakte of Drechtsteden. Wenst u liever een andere locatie? Neem dan contact met ons op. In overleg kunt u met elke partyboot vanuit Rotterdam vaarroutes en aanmeerlocaties bepalen.

Catering op een partyboot uit Rotterdam

Op de partyboot in Rotterdam en omstreken kunnen we u voorzien van uitgebreide hapjes tijdens de vaartocht. Zo kunnen wij voor u een walking dinner organiseren waardoor uw party zowel gevarieerd als vernieuwend blijft.

Wilt u graag meer informatie over een partyboot Rotterdam en de huurmogelijkheden? Maak dan vrijblijvend een afspraak om een willekeurige partyboot te bezichtigen. U kunt ons voor meer informatie bellen op het telefoonnummer 0162-682609

Aanvraag partyboot Rotterdam

Vraag vrijblijvend meer informatie of een offerte aan voor 1 van onze partyboten in Rotterdam.

Rotterdam aanvraag

Tip!

Een onvergetelijk evenement op 1 van de partyboten in Rotterdam. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Hou mij op de hoogte

Aanmelden nieuwsbrief