Feestavond (hapjes) Skyline Rotterdam

Onze partyschepen varen het gehele jaar uit. We hebben voor u een programma samengesteld met lekkere hapjes, voldoende drankjes en uiteraard gezellig entertainment.

Catering aan boord 

Bij dit feestelijk arrangement zijn alle drankjes inclusief en u wordt ontvangen met een heerlijke mousserende wijn en een uitgebreid tafelbittergarnituur.  De gehele avond gaan we rond met zowel warme als koude hapjes.

Entertainment

U wordt ontvangen door onze kapitein. Tijdens de vaartocht zorgt een DJ voor de juiste sfeer, in overleg met hem kan de invulling van de avond bepaald worden. Op deze manier zorgen we ervoor dat de juiste muziek gespeeld wordt, maar ook op een geluidsniveau wat u prettig vindt! Aanvullend of ander entertainment is altijd bespreekbaar zoals blackjack tafel, pokertafel, goochelaar, band of een speciale act. U kunt uiteraard gebruik maken van onze jarenlange ervaring!

Skyline Rotterdam 

Dit programma bieden wij u standaard aan vanuit onze thuishaven Drimmelen. Het is ook mogelijk deze tocht te maken vanuit Lage Zwaluwe, u vaart dan richting wereldstad Rotterdam. Deze stad is bij uitstek in het donker de moeite waard met haar vele lichtjes. U gaat in Rotterdam van boord, met een luxe touringcar wordt u teruggebracht naar Lage Zwaluwe of andere locatie. Een ritje naar Lage Zwaluwe duurt ongeveer een half uurtje.  

Programma feestavond Skyline Rotterdam

 
19.30 uur Eén van onze schepen ligt voor u afgemeerd
19.45 uur Ontvangst gasten met een welkomstdrankje en een tafelbittergarnituur
20.00 uur Wanneer iedereen aan boord is worden de trossen losgegooid. Gedurende de avond gaan we rond met luxe koude en warme hapjes
00.00 uur We meren weer aan en in een rustige sfeer wordt overgegaan tot ontschepen

 

Wilt u meer informatie?
2021 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.