Cadeaubonnen kopen

Uit de streek

  • Streekkoken

      Bij dit concept worden bijna uitsluitend streekproducten uit de Amerstreek gebruikt, zo komt de kaas, het vlees, groente, fruit en ijs van agrarische ondernemers uit het gebied de Amer. Aan boord wordt er een kookeiland opgebouwd waarna er wordt gestart met de voorbereidingen. Alle producten worden tijdens het varen vanaf de basis bereid zodat u kunt mee beleven hoe de kok uw maaltijd klaar maakt. Voor de uitgebreide mogelijkheden neem contact met ons op zodat we u een duidelijk overzicht toe kunnen sturen! 

  •  

    Bij dit concept worden bijna uitsluitend streekproducten uit de Amerstreek gebruikt, zo komt de kaas, het vlees, groente, fruit en ijs van agrarische ondernemers uit het gebied de Amer.

    Aan boord wordt er een kookeiland opgebouwd waarna er wordt gestart met de voorbereidingen. Alle producten worden tijdens het varen vanaf de basis bereid zodat u kunt mee beleven hoe de kok uw maaltijd klaar maakt. Voor de uitgebreide mogelijkheden neem contact met ons op zodat we u een duidelijk overzicht toe kunnen sturen! 

Hou mij op de hoogte

Aanmelden nieuwsbrief