Cadeaubonnen kopen

Corona maatregelen Rondvaartbedrijf Zilvermeeuw

Vanaf 21 mei gaan de trossen weer los!! 
 

Het corona virus zorgde ervoor dat ons vaarseizoen anders is gestart dan normaal. Onze collega’s hebben hard gewerkt om er voor te zorgen dat de schepen en steigers er weer piekfijn uitzien om u te ontvangen. We zijn dan ook ontzettend trots om te zeggen dat wij vanaf 1 juni weer mogen varen! We hebben weer leuke rondvaarten en dagtochten in de planning. Natuurlijk houden wij ons strikt aan de maatregelen vanuit de overheid en het RIVM.

 

Wat is toegestaan?

Vanaf 21 mei mogen we weer 30 personen per salon ontvangen, mits er 1,5 meter afstand wordt bewaard.
(de bar blijft tot 1 juni gesloten, het is wel mogelijk gekoelde dranken aan de kade te kopen en deze mee aan boord te nemen)

Vanaf 1 juni mogen we weer 30 personen per salon ontvangen, mts er 1,5 meter afstand wordt bewaard. Catering aan boord is dan weer mogelijk. 

Vanaf 1 juli mogen we maximaal 100 personen per salon ontvangen, mits er 1,5 meter afstand wordt bewaard. (Bij onze kleinere schepen zullen we minder gasten aan boord ontvangen).


Maatregelen

Zelf hebben wij uitgebreide veiligheidsprocedures getroffen, daarnaast blijven wij ook de richtlijnen en protocollen aanhouden van de overheid en het RIVM. Dagelijks worden de ontwikkelingen en richtlijnen nauw in de gaten gehouden, zodat wij voortdurend aan de veiligheid en welzijn van onze gasten en medewerkers kunnen voldoen.

 

In grote lijnen: 

- 1,5 meter afstand tot andere passagiers en onze medewerkers
- Bij klachten blijf thuis! Ook op de dag zelf. U kunt dus kosteloos annuleren wanneer u (milde) klachten heeft. 
- Om drukte te waarborgen, werken wij enkel op reservering (telefonisch of via onze website). Voor last-minute reserveringen raden wij u aan om dit telefonisch te doen via 0162-682609

Hou mij op de hoogte