Cadeaubonnen kopen

Paul Weiss Goochelshow

Goochelaar Paul Weiss - een Feest vol Magie.

Bent u op zoek naar een uniek element waarmee u het feest  een extra impuls wilt geven? Maak dan eens kennis met Goochelaar Paul Weiss. Paul is een professionele en prijswinnende goochelaar. Hij is de sfeer- en gangmaker voor elk feest.  Terwijl de gasten genieten van een lekker drankje, leuke muziek en wellicht een heerlijk buffet begeeft Paul zich onder het publiek. Vervolgens zal hij doormiddel van verbluffende goocheltrucs van heel dichtbij iedereen verwonderen en entertainen.  

Tijdens het optreden vinden er diverse magisch transformaties en onmogelijke verplaatsingen plaats. Het publiek wordt natuurlijk bij de show betrokken. Sommige wonderen vinden zelfs plaats in de handen van de toeschouwer! Het bijzondere aan een optreden van Paul is ook het persoonlijke contact dat hij met het publiek heeft. Aan het einde van deze avond garanderen wij u dat iedereen met heel veel plezier aan het feest zal terugdenken.  Deze vorm van goochelen staat ook wel bekend als tafelgoochelaar. 

Paul kunt u uiteraard ook boeken in combinatie met een rondvaart met één van onze prachtige boten. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?  Neemt u hiervoor gerust contact met ons op.

Hou mij op de hoogte