Cadeaubonnen kopen

Ik hou van Holland (nieuw)

Een hillarische quiz! Een groepsactiviteit of bedrijfsuitje in Hollands thema. I Love Holland is een Oer-Hollands en interactief bedrijfsuitje dat losjes is gebaseerd op het bekende TV programma.

Bij dit bedrijfsuitje komt alles voorbij
Tijdens dit spelprogramma neem je het in teams tegen elkaar op. Onder leiding van onze quizmaster wordt jouw team aan de tand gevoeld op het gebied van Nederlandse muziek, actualiteiten, sport, taal en algemene Hollandse weetjes. Van karaoke, meezingen en leuke doe- opdrachten tot ‘petje op petje af’; het komt allemaal aan bod!

Fun competition tijdens een groepsactiviteit
De teams kunnen op verschillende manieren punten verdienen, wat de strijdlust en gezelligheid natuurlijk alleen maar bevordert. Het spel biedt de nodige competitie en natuurlijk heel veel gezelligheid, waardoor de teamgeest in een ontspannen sfeer wordt versterkt. Het spel speelt zich af op een locatie die wij omtoveren tot een mooie mix van de Keukenhof en een voetbalkantine, waardoor de sfeer er bij aankomst al helemaal inzit. Uiteraard verzorgen wij dit voor u tot in de puntjes. Vervolgens zal onze bezielende quizmaster uitleg geven over de gang van zaken, zodat de oer-Hollandse spelshow kan beginnen!

Wat kunt u allemaal verwachten?
Het ‘ I love Holland’ arrangement wordt verzorgd met typisch Hollandse aankleding. De spel quiz bestaat uit diverse speelrondes. Hierbij kunt u denken aan ‘spellingsronde’, ‘Gouwe ouwe’, ‘Onbekende woorden’, ‘verjaardagronde’ of ‘zing het woord’. Een avondje op z’n Hollands staat garant voor gezelligheid en humor met een feestelijk tintjes.

Hou mij op de hoogte