Scootertje gezond

scooter tocht met elektrische scooters

Biesbosch rondvaart met lunch - scooter tocht met elektrische scooters

12.30 uur: Twee uur durende Biesbosch rondvaart met lunch.
Tijdens een twee uur durende vaartocht varen we dwars door 'Nationaal Park de Biesbosch'. Onze gastvrije bediening serveert de Beverlunch (tegen meerprijs andere lunchmogelijkheden).

14.30/14.45 uur: Vertrek
U gaat met eigen vervoer naar het middeleeuws plaatsje Geertruidenberg.

15.00 uur: Aankomst Geertruidenberg

Scooter tocht

Op de prachtige markt wordt u ontvangen door begeleiders van 'Scootertje gezond'. Onder begeleiding maakt u een tocht van ongeveer 2 uur. De route is in overleg te bepalen. Deze tocht is een ontspannen uitje, waar bij niets moet en alles mag.

Scooter Challenge

U strijdt tegen de andere coureurs voor een heuse GPS speurtocht per scooter door Vestingstad Geertruidenberg. Tijdens de speurtocht zit u per tweetal op de scooter. De bijrijder zal moeten speuren per GPS en aanwijzingen moeten geven aan de rijder. Soms zal u even moet stilstaan om uw route te bepalen, want haastige spoed is zelden goed. Eenmaal het GPS-punt gevonden dan zult u een opdracht moeten uitvoeren. Deze opdrachten zijn simpel en ludiek. De lachspieren zullen zeker een work-out krijgen. Het team dat de meesten opdrachten goed heeft uitgevoerd, scoort de meeste punten en zal de winnaar zijn van deze geweldige Grand Prix. De scooters rijden niet harder dan 25 kilometer per uur en hierdoor heeft u geen helm nodig. Wat u wel nodig heeft is een brommercertificaat of autorijbewijs.

Wilt u meer informatie?
2023 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.