Dagtocht Rotterdam - Biesbosch

Dagtocht van Rotterdam door de Biesbosch met De Zilvermeeuw. De rondvaart vanaf Rotterdam die u niet wilt missen. Speciaal voor gasten die vanuit Rotterdam een rondvaart willen maken door de Rotterdamse havens en 'Nationaal Park de Brabantse Biesbosch’ hebben wij dit arrangement samengesteld.

 

Tarieven

  • Volwassenen € 65,00 p.p.
  • Kinderen (3 t/m 11 jaar) € 42,85 p.p.

Catering

  • 2x Koffie/thee met appeltaart en slagroom (inbegrepen)
  • Scheepslunch (inbegrepen)

Geïnteresseerd in deze tocht?

Boek nu

Programma

In hartje Rotterdam, bij de Plantagelaan (S-bocht), wordt er om 10:45 uur ingescheept. De trossen worden om 11:00 uur losgegooid. De verse koffie en het gebak staan dan voor u klaar.

We gaan eerst een kijkje nemen in het imposante Rotterdams havengebied. Vervolgens komen we langs Dordrecht, de Moerdijk- en de HSL-bruggen. Vanuit het Hollands Diep varen we de Biesbosch in. De mooiste en smalste kreekjes van de Biesbosch worden uiteraard niet vergeten.

Tijdens de rondvaart Rotterdam wordt de scheepslunch om 12.30 uur geserveerd. Om 16.00 uur arriveren we in Drimmelen. Daar staat een luxe touringcar op u te wachten. Na een rit van ongeveer een half uur bent u weer terug bij de Plantagelaan.

Bent u op zoek naar een dagtocht vanuit Drimmelen richting Rotterdam? Bekijk dan onze Dagtocht in Rotterdam pagina.

Catering

Soep, vijf broodsoorten, krentenbrood, cake, kruidkoek, vier soorten vleesbeleg, vier soorten kaas, paté, warme snack, huzarensalade, kip,- kerrie- en eiersalade en zoet beleg. Tijdens de lunch wordt er onbeperkt koffie, thee of melk geserveerd.

Extra informatie

  • Alleen op basis van reservering en bij voldoende deelname.
  • Betalen doet u pas op de dag van de tocht. Dat kan bij de kassa aan wal.
  • De rondvaart vertrekt in Rotterdam, per touringcar wordt u daar weer teruggebracht.

Klik hier voor de veelgestelde vragen!

AGENDA

Selecteer vaartocht in de periode:
Datum Afvaartijden
2023 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.