Cadeaubonnen kopen

Rondje land van Heusden en Altena

Vergezichten over polderlandschappen en uiterwaarden, historische (vesting)steden en beeldbepalende monumenten!

Tocht duur: 06:00 uur

Vaar langs historische plaatsen en sfeervolle vestingstadjes, bewonder beeldbepalende monumenten waarvan de roem tot ver over de grens rijkt en geniet vooral van het fraaie Brabantse landschap. Dat zijn de ingrediënten van deze bijzondere rondvaart.
 

Rondvaart land van Heusden en Altena            

We vertrekken om 10.00 uur. Tijdens de rondvaart ontdekt een prachtig stukje natuur gecombineerd met een eeuwenoude historie. We varen over de Maas richting de oude vestingstad Heusden. Al snel zult u genieten van de mooie vergezichten over de polderlandschappen en uiterwaarden. Kort na vertrek serveren wij een kop koffie/thee met appeltaart. De lunch waar u aan het eind van de ochtend op getrakteerd wordt, belooft een technisch en culinair hoogstandje dat ook nog eens spectaculair gepresenteerd wordt.
  

Dokter Tinus   

We vervolgen onze tocht langs de mooiste Brabantse en Gelderse landschappen. Over bijzonder oude en nieuwe rivieren passeren we plaatsen en monumenten – onder meer het bijzondere kasteel Slot Loevestein – met elk hun eigen historie waar we u onderweg graag meer over vertellen. Een speciale vermelding verdient natuurlijk Woudrichem, dat sinds enkele jaren onlosmakelijk verbonden is aan de populaire tv-serie Dokter Tinus. Wanneer we Woudrichem zijn gepasseerd, vervolgen we onze tocht door de smalle ‘Biesboschsluis’ waarna we het Nationaal Park binnenvaren. Rond 16.00 uur meren we weer aan in Drimmelen. 

Hopelijk is het weer ons goed gezind, staat de zon stralend aan de hemel en kunt u plaatsnemen op ons luxe zonnedek. Stap aan boord en zet koers richting het Land van Heusden en Altena. Vaart u mee?                                                   

- maak je keuze -
Datum
do. 15-0410.00
di. 04-0510.00
vr. 18-0610.00
do. 24-0610.00
wo. 14-0710.00
ma. 16-0810.00
do. 23-0910.00

Hou mij op de hoogte