Cadeaubonnen kopen

Z8 hapjes tocht (3 uur)

Tocht duur: 3 uur

BOOTREIS DOOR SCHITTERENDE NATUUR IN DE BIESBOSCH MET EEN PRACHTIGE FLUISTERBOOT!

We varen met de nieuwste rondvaartboot, die van alle gemakken is voorzien, langs de prachtige natuur van het Nationaal Park.

De Zilvermeeuw verzorgt al meer dan een halve eeuw rondvaarten, bedrijfsevenementen, excursies en dagtochten door de Biesbosch. De vloot bestaat uit een zestal schepen, maar de grootste trots is de ‘Z8’.

De boot ziet er schitterend uit. “Het is Nederlands nieuwste rondvaart- en partyboot die elektrisch vaart. Dat is goed voor het milieu én voor het comfort. Het is heel stil aan boord en trillingvrij. De gasten kunnen hierdoor nog meer genieten van de Biesbosch.”

Comfortabel

“We gebruiken de nieuwste technieken om zo milieuvriendelijk mogelijk en zo comfortabel mogelijk te varen”, vertelt de reder. “Daarnaast is het ook nog eens een heel mooi schip met een fraaie vormgeving en een luxe interieur waarin hoogwaardige materialen zijn gebruikt. De raampartijen zijn groot en bieden een uitstekend uitzicht.”

De Zilvermeeuw 8 kan maar liefst ruim 125 passagiers meenemen. “Maar door de speciale vorm is de diepgang gering. Daardoor kunnen we op de kleinste en smalste kreekjes varen. We hebben dan ook een hele mooie route kunnen uitzetten dwars door het nationale park.”

Catering 
De middagtochten starten om 14.30 uur. Dan hebben we hapjes en snacks.

De schipper geeft onderweg uitleg over wat er buiten te zien is. “We komen langs het nest van de zeearenden, mogelijk zien we ook visarenden en bevers maar in ieder geval veel weidevogels”, zegt Schuller. “Een unieke mogelijkheid om de Biesbosch van dichtbij te verkennen. Drie uur doorbrengen in een hoogwaardige en comfortabele omgeving die uitzicht biedt op de prachtige natuur van de Biesbosch.” 

 

- maak je keuze -
Datum
zo. 28-0714.30
do. 01-0814.30
do. 08-0814.30

Hou mij op de hoogte