Rotterdam by Night met de Z9

Beleef een rondvaart langs de skyline van Rotterdam en de Rotterdamse havens. Ervaar Rotterdam vanaf het water! Ontdek het enorme havengebied van de stad en vaar onder de Erasmusbrug door!

Tarieven

  • Volwassenen € 75,00 p.p.
  • Kinderen (3 t/m 11 jaar) € 40,00 p.p.

Catering

  • 2x Koffie/thee met gesorteerd gebak (inbegrepen)
  • Borrelmoment (inbegrepen)
  • Koud en warm buffet (inbegrepen)
  • Dessertbuffet (inbegrepen)

Geïnteresseerd in deze tocht?

Boek nu

Programma Rotterdam by Night

U stapt in Lage Zwaluwe aan boord van De Zilvermeeuw voor een vaartocht naar Rotterdam. Onze gastvrije bediening serveert koffie met gebak. Vervolgens wordt er een tafelgarnituur geserveerd. De bar is open voor een drankje naar keuze (niet inbegrepen).

Terwijl het zonnetje onder gaat, varen we via de Dortse Kil, Oude Maas en De Noord Rotterdam binnen. Onze koks trakteren u op een heerlijk koud-warm buffet met aansluitend een dessertbuffet.

We varen dwars door het centrum en de havens van Rotterdam! Zes uur na vertrek en een afwisselende tocht varen we onder de Moerdijkbruggen door naar Lage Zwaluwe waar we aanmeren.

De duurzaamste partyboot van Nederland, de Z9!

Elektrisch varen: dat gaan we doen met de Zilvermeeuw Z9. Dit eventship leveren we in maart 2023 op en stoot 0% CO2, fijnstof, roet of andere fossiele brandstoffen uit. Vaart schoon, duurzaam en volledig op elektriciteit. Zelfs alle functies aan boord - zoals de verlichting, airconditioning en horecafuncties - werken op stroom.
De Z9 vaart op accu's, die iedere nacht volledig bij- en opgeladen worden. Zo kan het schip 's ochtends vroeg weer met volle kracht vooruit. De Z9 is supermodern, stil, duurzaam, vernieuwend en bovendien hoogwaardig en luxueus afgewerkt.

Betalen doet u pas op de dag van de tocht bij de kassa aan wal.

Klik hier voor de veelgestelde vragen!

AGENDA

Selecteer vaartocht in de periode:
Datum Afvaartijden
za 04-11 15:00 Reserveer
za 18-11 15:00 Reserveer
2023 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.