Cadeaubonnen kopen

Bedrijfsuitje Rotterdam

Verras uw medewerkers of collega's met leukste dag/avond uit!

Een dag in Rotterdam is al een feestje op zich, maar wanneer u een bedrijfsuitje in Rotterdam organiseert kan het niet meer misgaan! Op onze rondvaartboot in Rotterdam kunt u de gehele dag genieten van bijvoorbeeld onze All-in Party’s en Walking Diners. De Zilvermeeuw denkt graag met u mee om tot een geslaagd evenement te komen!


Exclusief bedrijfsuitje in Rotterdam

Heerlijk uitwaaien op onze partyboot na een dag hard werken of een exclusief bedrijfsuitje in Rotterdam voor 300 man; bij De Zilvermeeuw kan het allemaal! Met ons creatieve team werken wij graag samen met u aan een bedrijfsuitje op maat. Zo kunnen wij onder andere het volgende aanbieden:

  • Productpresentaties
  • Bedrijfspresentaties
  • After work cruise
  • All-inclusive bedrijfsfeesten
  • Walking diners

Bovenstaande bedrijfsuitjes kunnen vanuit verschillende opstapplaatsen in Rotterdam. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om op meerdere plaatsen aan te meren, zodat u de mooiste plaatsen van Rotterdam en omstreken kunt aandoen!

 

Vrijblijvende offerte aanvragen

Neem vrijblijvend contact op om uw bedrijfsuitje in Rotterdam met ons te bespreken. U kunt ons bellen op 0162-682609 of uw aanvraag via onderstaand formulier naar ons mailen.

 

Hou mij op de hoogte