Cadeaubonnen kopen

Partyboot Rotterdam

Ervaar Rotterdam op één van onze partyschepen, klik hier voor meer informatie.

 

We hebben een uitgebreide vloot, met voor iedere groepsgrootte een geschikte partyboot waarmee u op diverse locaties in Rotterdam kunt aanmeren.

Een unieke feestlocatie

Met onze feestboot in Rotterdam zorgen wij ervoor dat u op een unieke locatie een feestelijk evenement kunt organiseren. Doordat onze partyboten luxe, sfeervol en geheel naar uw wensen kunnen worden aangepast, is ieder schip uit onze vloot geschikt als feestlocatie. Zo maakt u uw feest compleet! Het maakt niet uit hoe groot de groep is, want we hebben verschillende boten voor iedere groepsgrootte van vijftig tot maar liefst driehonderd mensen. Plan vandaag nog een varend feest op een luxe partyboot in Rotterdam!

Creatieve partyboot in Rotterdam

Bij ons kiest u niet zomaar voor een Partyboot in Rotterdam, want er is meer! Ons creatieve team denkt graag met u mee om uw feest tot in de puntjes te organiseren om tot een geslaagd evenement te komen. Van catering tot entertainment en van opstaplocaties tot de indeling van het schip. U hoeft zich geen zorgen te maken om het feit dat er een aspect wordt vergeten, want ons team denkt aan alles. Zoekt u iets unieks, dan bent u bij onze partyboten aan het juiste adres.

Voor iedere groepsgrootte is er een passende feestboot in onze vloot. Enkele voorbeelden zijn de partyboot Zilvermeeuw 6 en de Catharinaplaat. De bemanning van deze boten weet wat echte gastvrijheid is!


Aanmeren met de partyboot in Rotterdam

Met elke partyboot van de Zilvermeeuw kunt u op verschillende locaties in Rotterdam aanmeren. U kunt bijvoorbeeld aanmeren in de Rotterdamse havens, maar u kunt er ook voor kiezen om aan te meren bij de Maasvlakte of Drechtsteden. Wenst u liever een andere locatie? Neem dan contact met ons op. In overleg kunt u met elke feestboot vanuit Rotterdam vaarroutes en aanmeerlocaties bepalen.
 

Tot in de puntjes verzorgd

Op de partyboot in Rotterdam kunnen we u voorzien van uitgebreide hapjes tijdens de vaartocht. Zo kunnen wij voor u een walking dinner organiseren waardoor uw feest zowel gevarieerd als vernieuwend blijft.

Wilt u graag meer informatie over een partyboot in Rotterdam en de huurmogelijkheden? Maak dan vrijblijvend een afspraak om een willekeurige feestboot te bezichtigen. U kunt ons voor meer informatie bellen op het telefoonnummer 0162-682609 of onderstaand contactformulier invullen.

Hou mij op de hoogte