Cadeaubonnen kopen

Buffetten

Hapjesbuffet € 14,75


- Rijkelijk gevuld kaasplateau
- Plateau met diverse worstsoorten
- Gerookte vissoorten omringd met gebakken scampies
- Diverse gevulde wraps; kerryroomsaus en kip, gerookte parmaham met
  mosterdmayonaise en gerookte zalm
- Chorizohoorntje met roomkaas
- Calamarisringetjes
- Mini gehaktballetjes in een oriëntaalse saus
- Vers gebakken mini pizza’s
- Gemarineerde en gevulde olijven
- assortiment van Italiaanse broodsoorten
- verschillende tapenades en kruidenboter
- gedurende de avond serveren wij u 3 maal een warm hapje w.o. vlees en
   vissnacks

opmerking: dit is een hapjesbuffet, dus geen maaltijd!


Biesbosch buffet 
€ 18,50

- Gerookte zalm   
- Nieuwe haring
- Gerookte makreel
- Kip/Kerrie salade
- Zalmsalade
- Eiersalade
- Gegarneerde huzarensalade
- Ardennerham met meloen
- Gekookte achterham met asperges
- Roompaté
- Ardennerpaté
- Grote kaasplank met Hollandse en Franse kaas
- Minibroodjes
- Warme worstenbroodjes
- Warme saucijzenbroodjes
- Stokbrood
- Kruidenboter
- Roomboter
- Vers fruit van het seizoen
 

Brunch € 16,95

- Groentesoep
- 4 soorten brood
- Krentenbrood
- Koffiebroodjes
- Eierkoeken
- Rauwkost
- Gekookte achterham
- Kipfilet
- Coburgerham
- Cervelaat
- Rollade
- Jong belegen kaas
- Komijnekaas
- Brie
- Kruidenkaas
- Kernhemmer
- Ijslandse garnalen
- gerookte makreel
- Huzarensalade
- Kip/kerriesalade
- Eiersalade
- Verse fruitsalade
- Bavarois
- Gehaktballetjes in jus
- Kip in satésaus
- Koffie
- Thee
- Melk
- Jus d’orange


High Tea € 16,80

- Roomboterkoekjes
- 2 soorten cake
- Boterkoek
- Muffins
- Chocolaatjes
- Bonbons
- Petitfours 
- Slagroomsoesjes

- Cupcakes

- Scones
- Sandwiches (gerookte zalm, kaas, ham)
- gevulde wraps
- Quiches
- Mini bladerdeeghapjes
- Diverse soorten thee
- Koffie


Barbecue nr. 1
vanaf 20 personen € 30,25
vanaf 30 personen € 26,75

9 soorten vlees:
- Biefstuk
- Malse varkensfilet
- Spareribs
- Gemarineerde speklapjes
- Saté van varkenshaas
- Kipfilet
- Hamburger

- Drumsticks

- Worstjes

Begeleid met:
- Pastasalade met chorizo en paprika
- Rauwkostsalade
- Aardappelsalade
- 2 Warme sauzen 
- 2 Koude sauzen
- Boter en kruidenboter
- Stokbrood

Barbecue nr. 2
vanaf 20 personen € 26,35
vanaf 36 personen € 23,85

6 soorten vlees/vis:
- Gemarineerde karbonaadjes
- Cajunkipfilet
- Saté stokjes
- Entrecote
- Hamburger
- Vispakketje 

Begeleid met:
- Gemengde salade
- Rauwkostsalade
- Verse fruitsalade
- Italiaanse aardappelsalade
- Bolletjes vleessalade
- 4 koude sauzen
- 2 warme sauzen
- Kruidenboter en tapenade
- Stokbrood

Italian BBQ DeLuxe € 32,50 p.p. (incl. dessert!)

Onze koks bereiden perfect gegrilde stukjes vlees en vis op de barbecue, terwijl de gasten genieten van een ontspannen zomerse sfeer. We maken gebruik van uitsluitend verse producten.
Het eten wordt voor de ogen van de gasten bereid. Zij zien hoe er van eerlijke, pure ingrediënten prachtige gerechten worden gemaakt. Door interactie tussen de koks en de gasten ontstaat er een dynamische en vooral gezellige sfeer.

De antipasti zal gepresenteerd worden op ons buffet.

We zullen een ‘oesterbak’ met crushed-ice plaatsen waar we de verse vis en vlees op zullen presenteren.
Denk hierbij aan sardientjes, dorades en gamba’s, kalfspicanya, buikspek en entrecote.

Antipasti & Insalata

Pane, diverse soorten brood
Pomodori Secchi,zongedroogde tomaatjes
Salami, Coppa di Parma,diverse droge worstsoorten
Olives Verde,gemarineerde groene olijven
Salsa d’ Olive & Pesto,olijventapenade en pesto
Insalata caprese, tomaat, basilicum en mozzarella
Insalata patata,huisgemaakte aardappelsalade
Insalata Pasta, koude pasta salade met verse kruiden


Gerechten van de grill

Il Pesce, Vis Gerechten

Sardina, Gemarineerde gegrilde sardientjes 
Gamberoni, Gegrilde gamba’s

Le Carne, Vlees Gerechten
Lardo, Gegrild buikspek
Di Carne, Gegrild rundvlees met Italiaanse kruiden
Salsiccia,Verse worst met knoflook

Contorno, Bijgerechten
Patata, Gepofte aardappel met kruidenroom
Legume, Gegrilde groente

Desserts (is inclusief!)
Tiramisu, klassiek Italiaans dessert
Vers fruit,diverse soorten vers fruit


Koud-warm buffet nr. 1 € 22,90

Samenstelling koud gedeelte:
- IJslandse garnalen met cocktailsaus

- Hollandse haring met uitjes
- Gerookte pepermakreel
- Rundvleessalade
- gegrilde achterham met asperges
- Ardennerham met meloen
- Mini drumsticks
- huisgemaakte aardappelsalade

- Salade van vers fruit
- Stokbrood en kruidenboter
- Gemengde salade met garnituur

Samenstelling warm gedeelte:
- Kipsaté in pindasaus
- Boeuf Stroganoff

- gehaktballetjes in pangasaus

- Rijst met een groentekrans
- Gegratineerde aardappelen

Koud-warm buffet nr. 2
vanaf 20 personen € 30,25
vanaf 30 personen € 26,75

Samenstelling koud gedeelte:
- Haring uit het vat met uitjes
- Gepocheerde zalm
- Gerookte zalm op frisse sla
- Rauwkostsalade met kaassoorten
- Seranoham met pijnboompitten
- Gerookte kalkoenfilet met meloen
- Italiaanse pastasalade
- Huzarensalade omringd met gevulde eitjes
- Boter, diverse sausjes en stokbrood

Samenstelling warm gedeelte:
- Japanse tongfilet in rode paprikasaus
- Brabantse stoofschotel  
- Gekruide gehakballetjes in een duivelssausje

Koud en Warm Buffet 3 € 27,35

Samenstelling koud gedeelte
- Gerookte zalm
- Hollands haring met uitjes

- Plateau van gerookte vis, met oa. makreel, forelfilet,
  zalmvleugels en bijpassende saus
- Scampi’s gemarineerd in rode pesto
- Pastasalade rijkelijk gevuld met champignons en groente
- Gegrilde achterham met asperges

- Plateau met diverse buitenlandse ham- en kaassoorten
  gegarneerd met pijnboompitten en zongedroogde tomaatjes
- Diverse gevulde wraps
- Salade van vers fruit
- Rundvleessalade
- Gemengde salade met garnituur
- Bijpassende sauzen en dressings
- Stokbrood, minibroodjes, kruidenboter en tapenade

Samenstelling warm gedeelte:
- Boeuff Bourguignon

- Gevulde kipfiletjes met perzikstukjes in een romige kerriesaus
- Visstoofschotel van diverse vissoorten oa zalm, koolvis, scampi's
- Groentestrudel
- Rijst met een groentegarnituur,
- Gegratineerde aardappelen
 
Koud-warm buffet 'Grand Luxe' € 34,85

Samenstelling koud gedeelte: 

Visgerechtjes:
- Huisgerookte zalm met een salade van gekookt ei, bieslook en
- Hollandse garnaaltjes
- Hollandse nieuwe, geserveerd met fijngesnipperde uitjes.
- Salade van groene sla, geroosterde paprika, zongedroogde
- Tomaatjes en gerookte heilbot.
- Witlof geserveerd met notensla, appelcompote gorgonzola en
  gerookte zalm.

Vleesgerechtjes:
- Salade van waterkers, pecannoten, rucola, gedroogde ham en
  parmezaanse kaas.
- Dungesneden rosbief en varkensfricandeau geserveerd op een
  ambachtelijke rundvleessalade.
- Salade met parelhoen, tomaat dragon dressing en
  knoflookbeignets.

Samenstelling warm gedeelte:
- Grootmoeders stoofschotel met verse champignons,
  zilveruitjes prei en wortel.
- Rosé gebraden runderhaas met schuimige tomatenjus en een
  keur aan paddestoelen.
- Roergebakken knoflook scampi met verse basilicum, penne
  pasta en pikante rode pestosaus.

Bijgerechten:
- Aardappelschotel met lookroom gegratineerd met kaas.
- Mix van verschillende soorten groentes met boterjus.
- Rijst met verse knapperige groentes
- Bruin en wit stokbrood Foccacia rozemarijn
- Foccacia tomaat kruidenboter roomboter

Dessert € 7,75

- IJs
- Bavarois in diverse smaken
- Dessertgebakjes
- Slagroomsoesjes
- Verse fruitsalade

- Sausjes; advocaat- en chocoladesaus
- Slagroom
- Vuurwerk

Exclusieve amuse hapjes € 37,50 p.p.

Gedurende de tocht zullen onze chefs op een exclusieve maar
toch informele wijze een uitgebreid bittergarnituur en een 4 tal
culinaire “smaakmomenten” bereiden en uitserveren op klein servies. De
“smaakmomenten” zijn bedoeld als een amuse menu, een
proeverij van diverse lekkernijen geserveerd op kleine bordjes,
mokka kopjes, side plates. De “smaakmomenten” worden zo
geserveerd zonder dat de gasten aan tafel hoeven plaats te
nemen (dit kan natuurlijk wel), maar al pratende of staande
aan een statafel de gerechtjes tot zich kunnen nemen.

Exclusieve amuse hapjes:
- Canapé met een mousse van eendelever en veenbessen
- Rolletje van trammazonne brood met gemarineerde zalm
- Wrap ingesmeerd met guacuamole en belegd met gerookte
  heilbot
- Crostini ingesmeerd met olijven tappenade en Serano ham
- Amuselepel met carpaccio en Parmezaanse kaas

Luxe tafelbittergarnituur:
- Gemarineerde olijven.
- Zongedroogde tomaat.
- Gegrilde courgette en paprika.
- Pikante Italiaanse worst.

Smaakmomenten:
- Blaadje witlof gevuld met notensla, appelcompote gorgonzola en
  gerookte zalm.
- Salade van haricots verts met rosé gebraden rosbief en
  mosterddressing.
- Risotto met zoete knoflook, Spaanse peper scampi.
- Verschillende groene groenten en peccorino kaas.
- Gegaarde runderhaas met rozemarijn aardappeltje, gestoofde
  bosui en rode port saus.


Indische rijstafel € 21,70 

warme gerechten:
- nasi goreng
- bami goreng
- rempahballetjes (gekruide gehaktbal)
- babi ketjap (varkensvlees in ketjapsaus)
- smoor djawa (Javaanse rundvleesschotel)
- ajam opor ( gestoofd kipgerecht)
- saté ajam ( kipsate met pindasaus)

bijgerechten:
- gado gado (koude groente schotel met pindasaus)
- sambal goreng telor (Indisch gekookte eitjes)
- seroendeng (Indisch klapper gerecht)
- sambal goreng kentang kering (gebakken aardappelfrietjes)
- atjar tjampoer ( gemengd tafelzuur)
- kroepoek
- ketjap
- diverse sambals


Italiaans Mexicaans buffet € 25,85

Samenstelling koude gerechten:
- Uova sode con spinaci (gevulde eieren met spinazie en kaas)
- Comarones com adererzo de aguacate (garnalen met avocadosaus)
- Fruti di mare (zeevruchtensalade)
- Pavo en frio (koude kalkoen met een mosterd-dressing)
- Prosciutto con melone (diverse soorten Italiaanse ham met meloen, 
  rundvleescarpaccio)
- Saladebuffet (met diverse soorten sla, olijven, tomaat, croutons, spekjes
   en een Italiaanse- en avocadodressing, olijfolie, diverse soorten geraspte
   kaas, salsa tomato verde, Mexicaanse saus, maiskorrels, bonensalade, 
   tomaat)
- Begeleid met diverse soorten brood en boter, taco’s

Samenstelling warme gerechten:
- Picadillo (gehakt vlees met vruchten en kruiden)
- Pollo en cacahuate (kip met Mexicaanse pindasaus
  en gekookte aardappeltjes)
- Macaroni con salsa di tonno (macaroni met tonijnsaus)
- Tortellini a la Bolognese (gevulde deegkussentjes met de
  traditionele vleestomatensaus)
- Abbacchio (gekruide lamskoteletjes)


Stamppotten buffet € 15,70

- Zuurkool
- Boerenkool
- Hutspot
  
Rijkelijk geserveerd met:
- Rookworst
- Gebakken spek

- Spareribs

Garnituur van:
- Zilveruitjes
- Augurken
- Mosterd
- Piccalilly
- Komkommersalade
- Tomatensalade
- Vleesjus

Streekkoken vanaf € 24,50 

Bij dit concept worden bijna uitsluitend streekproducten uit de Amerstreek gebruikt, zo komt de kaas, het vlees, groente, fruit en ijs van agrarische ondernemers uit het gebied de Amer.

Aan boord wordt er een kookeiland opgebouwd waarna er wordt gestart met de voorbereidingen. Alle producten worden tijdens het varen vanaf de basis bereid zodat u kunt mee beleven hoe de kok uw maaltijd klaar maakt. Voor de uitgebreide mogelijkheden neem contact met ons op zodat we u een duidelijk overzicht toe kunnen sturen! 

  • Koud-warm buffet nr. 1

    Samenstelling koud gedeelte: - IJslandse garnalen met cocktailsaus - Hollandse haring met uitjes - Gerookte pepermakreel - Rundvleessalade - gegrilde achterham met asperges - Ardennerham met meloen - Mini drumsticks - huisgemaakte aardappelsalade - Salade van vers fruit - Stokbrood en kruidenboter - Gemengde salade met garnituur Samenstelling warm gedeelte: - Kipsaté in pindasaus - Boeuf Stroganoff - Gehaktballetjes in pangasaus - Rijst met verse groente van het seizoen - Gegratineerde aardappelen

  • Samenstelling koud gedeelte:

    - IJslandse garnalen met cocktailsaus
    - Hollandse haring met uitjes
    - Gerookte pepermakreel
    - Rundvleessalade
    - gegrilde achterham met asperges
    - Ardennerham met meloen
    - Mini drumsticks
    - huisgemaakte aardappelsalade
    - Salade van vers fruit
    - Stokbrood en kruidenboter
    - Gemengde salade met garnituur


    Samenstelling warm gedeelte:

    - Kipsaté in pindasaus
    - Boeuf Stroganoff
    - Gehaktballetjes in pangasaus
    - Rijst met verse groente van het seizoen
    - Gegratineerde aardappelen

  • Koud-warm buffet nr. 2

    vanaf 20 personen    Samenstelling koud gedeelte Carpaccio, Parmezaanse kaas, pijnboompitjes en  notensla Vitello Tonato ,  Kalfsfricandeau met tonijn crème en kappertjes Hollandse Garnalen,  met een zelfgemaakte Whiskycocktailsaus Dun gesneden rosbief geserveerd op een ambachtelijke aardappelsalade Mozarella met tomaat en basilicum en pestodressing Plateau van Italiaanse en Spaanse ham en Franse kaassoorten Frisse salade gegarneerd met tomaatjes, olijven, feta en pijnboompitten Getrancheerde gerookte zalm met kappertjes en rode ui. Diverse broodsoorten Kruidenboter en tapenade Samenstelling warm gedeelte: Oosterse kip in ketjapsaus met groente Boeuf Stroganoff Visstoofschotel van kabeljauw, zalm en garnalen in  een romige witte saus Gehaktballetjes in een traditionele Italiaanse tomatensaus Geurige rozemarijn aardappeltjes uit de oven met zeezout Tricolore pasta Rijst met groente  

  • vanaf 20 personen 
     

    Samenstelling koud gedeelte

    Carpaccio, Parmezaanse kaas, pijnboompitjes en  notensla
    Vitello Tonato ,  Kalfsfricandeau met tonijn crème en kappertjes
    Hollandse Garnalen,  met een zelfgemaakte Whiskycocktailsaus
    Dun gesneden rosbief geserveerd op een ambachtelijke aardappelsalade
    Mozarella met tomaat en basilicum en pestodressing
    Plateau van Italiaanse en Spaanse ham en Franse kaassoorten
    Frisse salade gegarneerd met tomaatjes, olijven, feta en pijnboompitten
    Getrancheerde gerookte zalm met kappertjes en rode ui.
    Diverse broodsoorten
    Kruidenboter en tapenade

    Samenstelling warm gedeelte:

    Oosterse kip in ketjapsaus met groente
    Boeuf Stroganoff
    Visstoofschotel van kabeljauw, zalm en garnalen in  een romige witte saus
    Gehaktballetjes in een traditionele Italiaanse tomatensaus
    Geurige rozemarijn aardappeltjes uit de oven met zeezout
    Tricolore pasta
    Rijst met groente

     

  • Koud warm buffet nr. 3

    vanaf 20 personen Samenstelling koud gedeelte Plateau van gerookte vis met o.a. meerval, makreel en forelfilet Gebakken scampi’s gemarineerd in rode pesto gerookte van zalm met kappertjes, dille, citroen en rode ui Hollandse garnalen, met huigemaakte Whisky-cocktailsaus Frisse groene salade met garnituur Salade Caprese Gegarneerde carpaccio van ossenhaas Assorti van buitenlandse ham en kaassoorten Authentieke rundvleessalade Ambachtelijke aardappelsalade Diverse broodsoorten Kruidenboter en tapenade Samenstelling warm gedeelte Oosterse kip in ketjapsaus met groente Boeuf stroganoff: rundvlees met ui, paprika en paddestoelen Visstoofschotel van kabeljauw, zalm en garnalen in een romige witte saus van prei en wortel Bourgondisch rib in rode portsaus Sucade van Duroc varken Geurige rozemarijn aardappeltjes met zeezout Kleurrijke groentemix Rijst met groente

  • vanaf 20 personen

    Samenstelling koud gedeelte

    Plateau van gerookte vis met o.a. meerval, makreel en forelfilet
    Gebakken scampi’s gemarineerd in rode pesto
    gerookte van zalm met kappertjes, dille, citroen en rode ui
    Hollandse garnalen, met huigemaakte Whisky-cocktailsaus
    Frisse groene salade met garnituur
    Salade Caprese
    Gegarneerde carpaccio van ossenhaas
    Assorti van buitenlandse ham en kaassoorten
    Authentieke rundvleessalade
    Ambachtelijke aardappelsalade
    Diverse broodsoorten
    Kruidenboter en tapenade

    Samenstelling warm gedeelte

    Oosterse kip in ketjapsaus met groente
    Boeuf stroganoff: rundvlees met ui, paprika en paddestoelen
    Visstoofschotel van kabeljauw, zalm en garnalen in een romige witte saus van prei en wortel
    Bourgondisch rib in rode portsaus
    Sucade van Duroc varken
    Geurige rozemarijn aardappeltjes met zeezout
    Kleurrijke groentemix
    Rijst met groente

  • Koud-warm buffet "Grand Luxe"

    Koud-warm buffet 'Grand Luxe'  Samenstelling koud gedeelte:  Visgerechtjes: - Huisgerookte zalm met een salade van gekookt ei, bieslook en - Hollandse garnaaltjes - Hollandse nieuwe, geserveerd met fijngesnipperde uitjes. - Salade van groene sla, geroosterde paprika, zongedroogde - Tomaatjes en gerookte forelfilet. - Witlof geserveerd met notensla, appelcompote gorgonzola en   gerookte zalm. Vleesgerechtjes: - Salade van waterkers, pecannoten, rucola, gedroogde ham en   parmezaanse kaas. - Dungesneden rosbief geserveerd op een   ambachtelijke rundvleessalade. - Carpaccio op traditionele wijze. - Vitello Tonato Samenstelling warm gedeelte: - Grootmoeders stoofschotel met verse champignons,   zilveruitjes prei en wortel. - Rosé gebraden runderlende met schuimige tomatenjus en een   keur aan paddestoelen. - Roergebakken knoflook scampi met verse basilicum, penne   pasta en pikante rode pestosaus. Bijgerechten: - Aardappelschotel met lookroom gegratineerd met kaas. - Mix van verschillende soorten groentes met boterjus. - Rijst met verse knapperige groentes - Bruin en wit stokbrood Foccacia rozemarijn - Foccacia tomaat kruidenboter roomboter

  • Koud-warm buffet 'Grand Luxe' 

    Samenstelling koud gedeelte: 

    Visgerechtjes:
    - Huisgerookte zalm met een salade van gekookt ei, bieslook en
    - Hollandse garnaaltjes
    - Hollandse nieuwe, geserveerd met fijngesnipperde uitjes.
    - Salade van groene sla, geroosterde paprika, zongedroogde
    - Tomaatjes en gerookte forelfilet.
    - Witlof geserveerd met notensla, appelcompote gorgonzola en
      gerookte zalm.

    Vleesgerechtjes:
    - Salade van waterkers, pecannoten, rucola, gedroogde ham en
      parmezaanse kaas.
    - Dungesneden rosbief geserveerd op een
      ambachtelijke rundvleessalade.
    - Carpaccio op traditionele wijze.
    - Vitello Tonato

    Samenstelling warm gedeelte:
    - Grootmoeders stoofschotel met verse champignons,
      zilveruitjes prei en wortel.
    - Rosé gebraden runderlende met schuimige tomatenjus en een
      keur aan paddestoelen.
    - Roergebakken knoflook scampi met verse basilicum, penne
      pasta en pikante rode pestosaus.

    Bijgerechten:
    - Aardappelschotel met lookroom gegratineerd met kaas.
    - Mix van verschillende soorten groentes met boterjus.
    - Rijst met verse knapperige groentes
    - Bruin en wit stokbrood Foccacia rozemarijn
    - Foccacia tomaat kruidenboter roomboter

  • Biesboschbuffet

    - Gerookte zalm    - Nieuwe haring - Gerookte makreel - Kip/Kerrie salade - Zalmsalade - Eiersalade - Gegarneerde huzarensalade - Ardennerham met meloen - Gekookte achterham met asperges - Roompaté - Ardennerpaté - Grote kaasplank met Hollandse en Franse kaas - Minibroodjes - Warme worstenbroodjes - Warme saucijzenbroodjes - Stokbrood - Kruidenboter - Roomboter - Vers fruit van het seizoen

  • - Gerookte zalm   
    - Nieuwe haring
    - Gerookte makreel
    - Kip/Kerrie salade
    - Zalmsalade
    - Eiersalade
    - Gegarneerde huzarensalade
    - Ardennerham met meloen
    - Gekookte achterham met asperges
    - Roompaté
    - Ardennerpaté
    - Grote kaasplank met Hollandse en Franse kaas
    - Minibroodjes
    - Warme worstenbroodjes
    - Warme saucijzenbroodjes
    - Stokbrood
    - Kruidenboter
    - Roomboter
    - Vers fruit van het seizoen

  • Brunch

    - Groentesoep - 4 soorten brood - Krentenbrood - Koffiebroodjes - Eierkoeken - Rauwkost - Gekookte achterham - Kipfilet - Coburgerham - Cervelaat - Rollade - Jong belegen kaas - Komijnekaas - Brie - Kruidenkaas - Kernhemmer - Ijslandse garnalen - gerookte makreel - Huzarensalade - Kip/kerriesalade - Eiersalade - Verse fruitsalade - Bavarois - Slagroomsoesjes - Gehaktballetjes in jus - Kip in satésaus - Koffie - Thee - Melk - Jus d’orange

  • - Groentesoep
    - 4 soorten brood
    - Krentenbrood
    - Koffiebroodjes
    - Eierkoeken
    - Rauwkost
    - Gekookte achterham
    - Kipfilet
    - Coburgerham
    - Cervelaat
    - Rollade
    - Jong belegen kaas
    - Komijnekaas
    - Brie
    - Kruidenkaas
    - Kernhemmer
    - Ijslandse garnalen
    - gerookte makreel
    - Huzarensalade
    - Kip/kerriesalade
    - Eiersalade
    - Verse fruitsalade
    - Bavarois
    - Slagroomsoesjes
    - Gehaktballetjes in jus
    - Kip in satésaus

    - Koffie
    - Thee
    - Melk
    - Jus d’orange

  • Stamppotten buffet

      - Zuurkool - Boerenkool - Hutspot    Rijkelijk geserveerd met: - Rookworst - Gebakken spek - Gehaktballetje in jus Garnituur van: - Zilveruitjes - Augurken - Mosterd - Piccalilly - Komkommersalade - Tomatensalade - Vleesjus

  •  

    - Zuurkool
    - Boerenkool
    - Hutspot
      
    Rijkelijk geserveerd met:
    - Rookworst
    - Gebakken spek
    - Gehaktballetje in jus

    Garnituur van:

    - Zilveruitjes
    - Augurken
    - Mosterd
    - Piccalilly
    - Komkommersalade
    - Tomatensalade
    - Vleesjus

  • Hapjesbuffet

      - Rijkelijk gevuld kaasplateau - Plateau met diverse worstsoorten - Gerookte vissoorten omringd met gebakken scampies - Diverse gevulde wraps; kerryroomsaus en kip, gerookte parmaham   met mosterdmayonaise en gerookte zalm - Chorizohoorntje met roomkaas - Calamarisringetjes - Mini gehaktballetjes in een oriëntaalse saus - Vers gebakken mini pizza’s - Gemarineerde en gevulde olijven - assortiment van Italiaanse broodsoorten - verschillende tapenades en kruidenboter - gedurende de avond serveren wij u 3 maal een warm hapje w.o.    vlees en vissnacks opmerking: dit is een hapjesbuffet, dus geen maaltijd! 

  •  

    - Rijkelijk gevuld kaasplateau
    - Plateau met diverse worstsoorten
    - Gerookte vissoorten omringd met gebakken scampies
    - Diverse gevulde wraps; kerryroomsaus en kip, gerookte parmaham
      met mosterdmayonaise en gerookte zalm
    - Chorizohoorntje met roomkaas
    - Calamarisringetjes
    - Mini gehaktballetjes in een oriëntaalse saus
    - Vers gebakken mini pizza’s
    - Gemarineerde en gevulde olijven
    - assortiment van Italiaanse broodsoorten
    - verschillende tapenades en kruidenboter
    - gedurende de avond serveren wij u 3 maal een warm hapje w.o.
       vlees en vissnacks

    opmerking: dit is een hapjesbuffet, dus geen maaltijd! 

Hou mij op de hoogte

Aanmelden nieuwsbrief