Cadeaubonnen kopen

Rondvaarten en dagtochten

Rondvaartbedrijf Zilvermeeuw organiseert al bijna vijftig jaar rondvaarten door één van de mooiste natuurgebieden van ons land: “Nationaal Park de Biesbosch”. Met onze rondvaarten ontdek je het natuurgebied vanaf het water; een unieke ervaring tijdens uw dagje Biesbosch! Ook de Drechtsteden en het Rotterdams havengebied behoren tot ons vaargebied. 


Een leerzaam en leuk dagje Biesbosch

Voor individuele gasten kunt u een gezellige dagje in en rondom de Biesbosch plannen. Van de bekende twee uur durende Biesboschtocht tot en met een compleet verzorgde dagtocht met bezoek aan het Biesbosch Museum in Werkendam, het Rotterdamse havengebied of een tocht geheel verzorgd met een koud-warmbuffet en dessert behoren tot onze mogelijkheden.

Onze partyschepen speciaal gebouwd om door dit gebied te varen. De comfortabele partyboten zijn verwarmd en uitgerust met toiletvoorziening, bar en geluidsinstallatie. Tijdens de vaart kunt u een drankje nemen en vertelt de schipper het een en ander over hetgeen u onderweg te zien krijgt. Al met al bent u bij de Zilvermeeuw van een heerlijk dagje Biesbosch verzekerd!

Ter info: zorg dat u tijdig aanwezig bent en houdt rekening met het parkeren. De boot vertrekt op de afgesproken tijd. Er bevindt zich een zeer grote parkeerplaats op loopafstand van onze afvaartsteigers. 

Filter op

Hou mij op de hoogte

Aanmelden nieuwsbrief