Cadeaubonnen kopen

Bevers spotten in de Biesbosch

Met de Zuidwaard (open schip) gaan we op zoek naar de Bevers in de Biesbosch.

Speciaal voor de natuurliefhebbers organiseren we in het late voorjaar en hoogzomer de B. Bevertochten met onze fluisterboot.

De Biesbosch is het perfecte leefgebied voor de bever, niet te koud en niet te warm, met veel bossen en water! Spot bevers met onze fluisterboten door het prachtige natuurgebied De Biesbosch. Een leuke activiteit voor jong en oud en een mooie kans om deze prachtige dieren in het wild te spotten tijdens een boottocht met onze fluisterboot.

Het programma

Deze spannende tochten vertrekken om 19.00 uur vanuit het Biesboschcentrum Drimmelen. Gidsen van Staatsbosbeheer begeleiden deze fluisterboot rondvaart. 

Samen met Kornuit gaan de kinderen op zoek naar de bever. Maar als je die wilt zien moet je wel weten hoe een bever eruit ziet, hoe hij zich gedraagt, wat hij eet, hoe zijn woning eruit ziet en wat hij doet als er hij in gevaar is.

Dat leer je allemaal van Kornuit. Als je goed hebt opgelet tijdens de tocht weet je misschien ook de antwoorden op de kwisvragen aan het einde van de tocht. Heb je ze allemaal goed dan ben je een volleerd beveroloog. Maar of je B. Bever ook hebt gezien...?? Dat weet je nooit van te voren. 
 

Informatie over het bevers spotten in de Biesbosch

  • Deze boottocht wordt uitgevoerd met een fluisterboot
  • Reserveren, vertrektijden en informatie via Biesbosch Beleven
- maak je keuze -

Wilt u meer informatie?

Hou mij op de hoogte

Aanmelden nieuwsbrief