Rondvaartbedrijf Zilvermeeuw

De Zilvermeeuw is hét rondvaartbedrijf dat opereert in het meest unieke natuurgebied van Nederland: Nationaal Park De Biesbosch. Wij verzorgen al meer dan een halve eeuw rondvaarten, bedrijfsevenementen, excursies en dagtochten door de Biesbosch, maar doen dat ook in de omgeving van dit prachtige stukje natuur.

Wilt u samen met uw familie, vrienden of collega's een gezellige dag, ochtend, middag of avond bij ons boeken? Bekijk dan onze beschikbare arrangementen en neem contact met ons op.

Welkom aan boord bij De Zilvermeeuw

Al meer dan 50 jaar organiseert Rondvaartbedrijf Zilvermeeuw de mooiste rondvaarten door en in de omgeving van de Biesbosch. U kunt diverse rondvaarten en dagtochten direct online reserveren via de website. Denk bijvoorbeeld aan een prachtige 2 uur durende rondvaart, een rondvaart inclusief brunch of high tea of een prachtige avondrondvaart, inclusief heerlijk diner. Bekijk alle mogelijkheden van Rondvaartbedrijf Zilvermeeuw en boek uw prachtige rondvaart door de Biesbosch!

Leuk voor individuele passagiers én groepen

Individuele passagiers, gezelschappen of bedrijven: bij Rondvaartbedrijf Zilvermeeuw kunt u altijd terecht! Wij maken graag een afspraak, zodat we u een evenement op maat aan kunnen bieden. Wij houden onder andere rekening met catering, entertainment, het juiste en bijpassende schip en uw budget. Laat u verrassen door onze creatieve invulling van uw topdag!

Neem contact op

Houd mij op de hoogte

Cookies aanpassen