Teambuilden aan boord van De Zilvermeeuw

Noem een leuker uitstapje met collega's dan een bedrijfsuitje in de Biesbosch! Wij weten het niet. Bij De Zilvermeeuw bieden we verschillende mogelijkheden op het gebied van teambuilding in samenwerking met onze outdoor-partners. Kraken jullie bijvoorbeeld de Biesboschcode, of behalen jullie de beste prestaties tijdens een roeiwedstrijd? Met uitgekiende groepsopdrachten versmelten de groepen al snel tot onverslaanbare teams die elkaars talenten uitstekend weten te gebruiken.

Diverse bedrijfsuitjes in de Biesbosch

Wij beschikken over diverse bedrijfsuitjes in de Biesbosch. Hiermee bieden wij voor iedere doelgroep en type bedrijf een uitje dat perfect past. Uiteraard behoren op maat gemaakte programma's tot de mogelijkheden. Voor zowel grote als kleine groepen organiseren wij gezellige bedrijfsuitjes. Van actieve uitjes met prachtige wandelingen tot leuke teambuilding activiteiten waarbij je écht moet samenwerken.

In een persoonlijk gesprek, met onze teambuildingspecialisten, stellen we in overleg met u een passend programma samen voor uw bedrijfsuitje in de Biesbosch. Een vrijblijvend gesprek kunt u aanvragen door ons contactformulier in te vullen of door telefonisch contact op te nemen via 0162 - 682609. Wij stellen graag een offerte op maat voor u samen.

Neem contact op
Zakelijke events | Zilvermeeuw
Neem contact met ons op Voor uitgebreide informatie en persoonlijk advies, neem gerust contact met ons op! Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden! Contact
Onze zakelijke evenementen Teambuilden op het water
Relatiedag op het water
Bedrijfspresentatie op het water
Borrelen op het water
Feesten op het water
Sinterklaasviering
Kerst- Nieuwjaarsfeest
Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op
Cookies aanpassen