Teambuilden op het water

Wat is er nu een leuker uitje met collega's dan een bedrijfsuitje in de Biesbosch? Bij De Zilvermeeuw bieden we verschillende mogelijkheden op het gebied van teambuilding in samenwerking met onze outdoor-partners. Kraken jullie bijvoorbeeld de Biesboschcode, of behalen jullie de beste prestaties tijdens een roeiwedstrijd? Met uitgekiende groepsopdrachten versmelten de groepen al snel tot onverslaanbare teams die elkaars talenten uitstekend weten te gebruiken.

Diverse bedrijfsuitjes in de Biesbosch

Wij beschikken over diverse bedrijfsuitjes in deĀ Biesbosch. Hiermee bieden wij voor iedere doelgroep en type bedrijf een uitje dat perfect past. Uiteraard behoren programma's op maat tot de mogelijkheden. Voor zowel grote als kleine groepen kunnen wij gezellige bedrijfsuitjes organiseren. Van actieve uitjes met prachtige wandelingen tot leuke teambuilding activiteiten waarbij je echt moet samenwerken.

In een persoonlijk gesprek samen met onze teambuilding specialisten en u maken we graag een passend programma voor uw bedrijfsuitje in de Biesbosch. Dit kunt u aanvragen door ons contactformulier in te vullen of door telefonisch contact op te nemen via 0162 - 682609. Wij stellen graag een offerte op maat voor u samen.

2022 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.