Cadeaubonnen kopen

Voor de fijnproever...

  • Walking Diner

    Luxe tafelbittergarnituur: Gemarineerde olijven Zongedroogde tomaat Diverse luxe worstsoorten Verschillende soorten brood Pesto & Tapenade Exclusieve amuse hapjes: Lolly van eendenlever mousse en gelei van appel Broodlolly met gerookte zalm en roomkaas Crostini met truffeltapenade. Amuselepel met carpaccio en Parmezaanse kaas. Smaakmomenten: Runder carpaccio met truffel dressing, Parmezaanse kaas, zongedroogde tomaatjes, pijnboompitjes en rucola  Tartaar van gerookte zalm met zoetzure komkommer  Krachtige huisgemaakte runderbouillon Runderhaas met rode portsaus en rozemarijn aardappeltjes en haricots verts    Dessertparade   Al deze gerechtjes te samen vormen een complete maaltijd.

  • Luxe tafelbittergarnituur:
    Gemarineerde olijven
    Zongedroogde tomaat
    Diverse luxe worstsoorten
    Verschillende soorten brood
    Pesto & Tapenade

    Exclusieve amuse hapjes:
    Lolly van eendenlever mousse en gelei van appel
    Broodlolly met gerookte zalm en roomkaas
    Crostini met truffeltapenade.
    Amuselepel met carpaccio en Parmezaanse kaas.

    Smaakmomenten:
    Runder carpaccio met truffel dressing, Parmezaanse kaas, zongedroogde tomaatjes, pijnboompitjes en rucola 
    Tartaar van gerookte zalm met zoetzure komkommer 
    Krachtige huisgemaakte runderbouillon
    Runderhaas met rode portsaus en rozemarijn aardappeltjes en haricots verts   
    Dessertparade  

    Al deze gerechtjes te samen vormen een complete maaltijd.

  • Walking Diner Special Summer

    Luxe tafelbittergarnituur Gemarineerde olijven. Zongedroogde tomaat. Diverse luxe worstsoorten Verschillende soorten brood Pesto & Tapenade                                                                                     Summer bites amuses (2 p.p.) Gerookte diamanthaas met crème van zoete aardappel Parelcouscous met gebakken gamba Crostini met truffeltapenade Meloen met Proscuitto 6 gangen walking diner Tartaar van huisgerookte zalm met zoetzure groente en een zomerse citrus vinaigrette Vitello new style met artisjok, rucola en tonijnmayonaise Gegrilde groene asperges met Parmezaanse kaas en gnocchi sardi pasta met een pestosaus Krokant gebakken zeebaars met een risottokoekje en een verse tomatensaus Rose gegrilde runderbavette met zomerse groente en een jus van zwarte knoflook Mini tiramisu & Panna cotta, Twee zomerse Italiaanse desserts in een glaasje 

  • Luxe tafelbittergarnituur
    Gemarineerde olijven.
    Zongedroogde tomaat.
    Diverse luxe worstsoorten
    Verschillende soorten brood
    Pesto & Tapenade                                                                                    

    Summer bites amuses (2 p.p.)
    Gerookte diamanthaas met crème van zoete aardappel
    Parelcouscous met gebakken gamba
    Crostini met truffeltapenade
    Meloen met Proscuitto

    6 gangen walking diner

    Tartaar van huisgerookte zalm met zoetzure groente en een zomerse citrus vinaigrette
    Vitello new style met artisjok, rucola en tonijnmayonaise
    Gegrilde groene asperges met Parmezaanse kaas en gnocchi sardi pasta met een pestosaus
    Krokant gebakken zeebaars met een risottokoekje en een verse tomatensaus
    Rose gegrilde runderbavette met zomerse groente en een jus van zwarte knoflook
    Mini tiramisu & Panna cotta, Twee zomerse Italiaanse desserts in een glaasje 

  • Walking Diner Special

    Luxe tafelbittergarnituur Gemarineerde olijven Vers gebrande notenmelange Verschillende soorten brood met roomboter & kruidenboter Amuses (2 p.p.) Bruchetta - Roma tomaat - Peccorino Rundertartaar - augurk – olie Geitenkaas - zuurdesem - tomaat Hartig hoorntje – zalm – wasabi 6 gangen walking diner Trio van gamba’s, ceviche, gegrild en tartaar Huisgerookte kalfsrosbier met piccalilly, crème van boerenkaas & rode ui- sjalot vinaigrette Doperwtensoep met munt, dragon en frisse yoghurt crème Ravioli met paddestoelen, paprika- roomsaus en Parmezaanse kaas Marokkaanse maïskip met zoete aardappelquiche Triffle van roodfruit-mascarpone-limoen   

  • Luxe tafelbittergarnituur
    Gemarineerde olijven
    Vers gebrande notenmelange
    Verschillende soorten brood met roomboter & kruidenboter

    Amuses (2 p.p.)
    Bruchetta - Roma tomaat - Peccorino
    Rundertartaar - augurk – olie
    Geitenkaas - zuurdesem - tomaat
    Hartig hoorntje – zalm – wasabi

    6 gangen walking diner
    Trio van gamba’s, ceviche, gegrild en tartaar
    Huisgerookte kalfsrosbier met piccalilly, crème van boerenkaas & rode ui- sjalot vinaigrette
    Doperwtensoep met munt, dragon en frisse yoghurt crème
    Ravioli met paddestoelen, paprika- roomsaus en Parmezaanse kaas
    Marokkaanse maïskip met zoete aardappelquiche
    Triffle van roodfruit-mascarpone-limoen 

     

  • Walking Diner Deluxe

    Op de tafels plaatsen we: Luxe zuurdesembroodsoorten Gezouten roomboter Grote olijven Gebrande noten Met de volgende bites lopen we rond: (2 p.p.) Tom Yam | Gember Oester Artisjok | Ras el Hanout Vitello | tonijn We serveren het volgende menu: Coquilles Kervel | Peterseliewortel | Granny Smith Langoustine Bouillon Langoustine- vanille bouillon | Hollandse garnalen | prei, lenteui olie | gegrilde tomaten MRij Rund Bavette | Ravioli | Kalfwang | Eekhoorntjesbrood Sweet Dessert Mango | witte chocolade | vadauvan | Olijfolie

  • Op de tafels plaatsen we:
    Luxe zuurdesembroodsoorten
    Gezouten roomboter
    Grote olijven
    Gebrande noten


    Met de volgende bites lopen we rond: (2 p.p.)
    Tom Yam | Gember
    Oester
    Artisjok | Ras el Hanout
    Vitello | tonijn

    We serveren het volgende menu:
    Coquilles
    Kervel | Peterseliewortel | Granny Smith
    Langoustine Bouillon

    Langoustine- vanille bouillon | Hollandse garnalen | prei, lenteui olie | gegrilde tomaten
    MRij Rund
    Bavette | Ravioli | Kalfwang | Eekhoorntjesbrood
    Sweet Dessert
    Mango | witte chocolade | vadauvan | Olijfolie

  • Tapasbuffet

    vanaf 20 personen   Gambas al ajillo, garnalen in knoflookolie Calamres rebozados, gebakken inktvisringen Paella, met diverse zeevruchten Pollo, gemarineerde kippenpootjes Albondigas con salse de tomate, spaanse gehaktballetjes in tomatensaus Pinchotos, gemarineerde vleesspiesjes Aceintunas con hinojo, gemarineerde olijven Champiñones a la plancha, gebakken champignons Pomodori secchi, zongedroogde tomaten Pesto fresco, alioli, mojo rojo, diverse dips en smeersels Ensalada de tomata, tomatensalade Ensaladilla Rusa, aardappelsalade met uienringen en bieslook Ensalada queso de cabra, salade met geitenkaas Pasta aglio olio, Pasta salade met knoflook, peterselie, romaanse salami, rauwkost en olijfolie  

  • vanaf 20 personen

     

    Gambas al ajillo, garnalen in knoflookolie
    Calamres rebozados, gebakken inktvisringen
    Paella, met diverse zeevruchten
    Pollo, gemarineerde kippenpootjes
    Albondigas con salse de tomate, spaanse gehaktballetjes in tomatensaus
    Pinchotos, gemarineerde vleesspiesjes
    Aceintunas con hinojo, gemarineerde olijven
    Champiñones a la plancha, gebakken champignons
    Pomodori secchi, zongedroogde tomaten
    Pesto fresco, alioli, mojo rojo, diverse dips en smeersels

    Ensalada de tomata, tomatensalade
    Ensaladilla Rusa, aardappelsalade met uienringen en bieslook
    Ensalada queso de cabra, salade met geitenkaas
    Pasta aglio olio, Pasta salade met knoflook, peterselie, romaanse salami, rauwkost en olijfolie
     

  • Fusion buffet

    U geniet van een heerlijk diner in ongedwongen sfeer. De culinaire ‘smaakmomenten’ worden geserveerd op grote schalen. Welke op tafel geplaatst zullen worden. Koude gerechten:  Kip Fusion, Gemarineerde kip met een zoetzure komkommersalade en dressing van rode peper Vitello Tonato, dun gesneden kalfslende met tonijncrème Couscoussalade met feta, zongedroogde tomaatjes, olijven & verse koriander Pastasalade zalm, koude pasta salade met zalm en olijven Home made potatosalad, huisgemaakte aardappel salade met rode ui Warme gerechten: Gamba Curry, Rode Curry met gamba’s en diverse groente Hot Chicken, kip in een pikante kerriesaus met cashewnoten Rundvlees, gemarineerd rundvlees in een zwarte bonen saus Pangasiusrolletjes met een prei roomsaus Gestoomde rijst met verse kruiden Geroosterde groente met olijfolie Gebakken rozemarijn –tijm aardappels Desserts: Crème Brulée met five spices Panna Cotta van groene thee Pure chocolade taart met lychees Vers fruit salade  

  • U geniet van een heerlijk diner in ongedwongen sfeer. De culinaire ‘smaakmomenten’ worden geserveerd op grote schalen. Welke op tafel geplaatst zullen worden.

    Koude gerechten: 

    Kip Fusion, Gemarineerde kip met een zoetzure komkommersalade en dressing van rode peper
    Vitello Tonato, dun gesneden kalfslende met tonijncrème
    Couscoussalade met feta, zongedroogde tomaatjes, olijven & verse koriander
    Pastasalade zalm, koude pasta salade met zalm en olijven
    Home made potatosalad, huisgemaakte aardappel salade met rode ui

    Warme gerechten:

    Gamba Curry, Rode Curry met gamba’s en diverse groente
    Hot Chicken, kip in een pikante kerriesaus met cashewnoten
    Rundvlees, gemarineerd rundvlees in een zwarte bonen saus
    Pangasiusrolletjes met een prei roomsaus

    Gestoomde rijst met verse kruiden
    Geroosterde groente met olijfolie
    Gebakken rozemarijn –tijm aardappels

    Desserts:
    Crème Brulée met five spices
    Panna Cotta van groene thee
    Pure chocolade taart met lychees
    Vers fruit salade
     

  • Italian BBQ DeLuxe (incl. dessert)

    Onze koks bereiden voor perfect gegrilde stukjes vlees en vis op de barbecue, terwijl de gasten genieten van een ontspannen zomerse sfeer. We maken gebruik van uitsluitend verse producten. Het eten wordt voor de ogen van de gasten bereid. Zij zien hoe er van eerlijke, pure ingrediënten prachtige gerechten worden gemaakt. Door interactie tussen de koks en de gasten ontstaat er een dynamische en vooral gezellige sfeer. De antipasti zal gepresenteerd worden op ons buffet. We zullen een ‘oesterbak’ met crushed-ice plaatsen waar we de verse vis en vlees op zullen presenteren. Denk hierbij aan sardientjes, dorades en gamba’s, kalfspicanya, buikspek en entrecote. Antipasti & Insalata Pane, diverse soorten brood Pomodori Secchi, zongedroogde tomaatjes Salami, Coppa di Parma, diverse droge worstsoorten Olives Verde, gemarineerde groene olijven Salsa d’ Olive & Pesto, olijventapenade en pesto Insalata caprese, tomaat, basilicum en mozzarella Insalata patata, huisgemaakte aardappelsalade Insalata Pasta, koude pasta salade met verse kruiden Gerechten van de grill Il Pesce, Vis Gerechten Sardina, Gemarineerde gegrilde sardientjes  Gamberoni, Gegrilde gamba’s Le Carne , Vlees Gerechten Lardo, Gegrild buikspek Di Carne, Gegrild rundvlees met Italiaanse kruiden Salsiccia, Verse worst met knoflook Contorno, Bijgerechten Patata, Gepofte aardappel met kruidenroom Legume , Gegrilde groente Desserts Tiramisu, klassiek Italiaans dessert Vers fruit, diverse soorten vers fruit

  • Onze koks bereiden voor perfect gegrilde stukjes vlees en vis op de barbecue, terwijl de gasten genieten van een ontspannen zomerse sfeer. We maken gebruik van uitsluitend verse producten.

    Het eten wordt voor de ogen van de gasten bereid. Zij zien hoe er van eerlijke, pure ingrediënten prachtige gerechten worden gemaakt. Door interactie tussen de koks en de gasten ontstaat er een dynamische en vooral gezellige sfeer.

    De antipasti zal gepresenteerd worden op ons buffet.

    We zullen een ‘oesterbak’ met crushed-ice plaatsen waar we de verse vis en vlees op zullen presenteren.
    Denk hierbij aan sardientjes, dorades en gamba’s, kalfspicanya, buikspek en entrecote.

    Antipasti & Insalata

    Pane, diverse soorten brood
    Pomodori Secchi,zongedroogde tomaatjes
    Salami, Coppa di Parma,diverse droge worstsoorten
    Olives Verde,gemarineerde groene olijven
    Salsa d’ Olive & Pesto,olijventapenade en pesto
    Insalata caprese, tomaat, basilicum en mozzarella
    Insalata patata,huisgemaakte aardappelsalade
    Insalata Pasta, koude pasta salade met verse kruiden


    Gerechten van de grill

    Il Pesce, Vis Gerechten

    Sardina, Gemarineerde gegrilde sardientjes 
    Gamberoni, Gegrilde gamba’s

    Le Carne, Vlees Gerechten

    Lardo, Gegrild buikspek
    Di Carne, Gegrild rundvlees met Italiaanse kruiden
    Salsiccia,Verse worst met knoflook

    Contorno, Bijgerechten
    Patata, Gepofte aardappel met kruidenroom
    Legume, Gegrilde groente

    Desserts

    Tiramisu, klassiek Italiaans dessert
    Vers fruit,diverse soorten vers fruit

  • Koud- warm buffet "Grand Luxe"

    Samenstelling koud gedeelte:  Visgerechtjes: - Huisgerookte zalm met een salade van gekookt ei, bieslook en - Hollandse garnaaltjes - Hollandse nieuwe, geserveerd met fijngesnipperde uitjes. - Salade van groene sla, geroosterde paprika, zongedroogde - Tomaatjes en gerookte forelfilet. - Witlof geserveerd met notensla, appelcompote gorgonzola en   gerookte zalm. Vleesgerechtjes: - Salade van waterkers, pecannoten, rucola, gedroogde ham en   parmezaanse kaas. - Dungesneden rosbief geserveerd op een   ambachtelijke rundvleessalade. - Carpaccio op traditionele wijze - Vitello Tonato Samenstelling warm gedeelte: - Grootmoeders stoofschotel met verse champignons,   zilveruitjes prei en wortel. - Rosé gebraden runderlende met schuimige tomatenjus en een   keur aan paddestoelen. - Roergebakken knoflook scampi met verse basilicum, penne   pasta en pikante rode pestosaus. Bijgerechten: - Aardappelschotel met lookroom gegratineerd met kaas. - Mix van verschillende soorten groentes met boterjus. - Rijst met verse knapperige groentes - Bruin en wit stokbrood Foccacia rozemarijn - Foccacia tomaat kruidenboter roomboter

  • Samenstelling koud gedeelte: 

    Visgerechtjes:
    - Huisgerookte zalm met een salade van gekookt ei, bieslook en
    - Hollandse garnaaltjes
    - Hollandse nieuwe, geserveerd met fijngesnipperde uitjes.
    - Salade van groene sla, geroosterde paprika, zongedroogde
    - Tomaatjes en gerookte forelfilet.
    - Witlof geserveerd met notensla, appelcompote gorgonzola en
      gerookte zalm.

    Vleesgerechtjes:
    - Salade van waterkers, pecannoten, rucola, gedroogde ham en
      parmezaanse kaas.
    - Dungesneden rosbief geserveerd op een
      ambachtelijke rundvleessalade.
    - Carpaccio op traditionele wijze
    - Vitello Tonato

    Samenstelling warm gedeelte:
    - Grootmoeders stoofschotel met verse champignons,
      zilveruitjes prei en wortel.
    - Rosé gebraden runderlende met schuimige tomatenjus en een
      keur aan paddestoelen.
    - Roergebakken knoflook scampi met verse basilicum, penne
      pasta en pikante rode pestosaus.

    Bijgerechten:
    - Aardappelschotel met lookroom gegratineerd met kaas.
    - Mix van verschillende soorten groentes met boterjus.
    - Rijst met verse knapperige groentes
    - Bruin en wit stokbrood Foccacia rozemarijn
    - Foccacia tomaat kruidenboter roomboter

  • Amuse diner 5 gangen

    u kunt een keuze maken uit;                                                                         Voorgerechten (kies 2 voor allen) Vlees Rundercarpaccio met Parmezaanse kaas, pijnboompitten en rucola Vitello tonato, kalfsfricandeau met tonijnmayonaise en kappertjes Ceaser salad, klassieke salade met gegrilde kip, ei, romaanse sla en een knoflook dressing Vis Zomerse salade uit Nice met rosé gegrilde tonijn, zongedroogde tomaatjes en zwarte olijven Combinatie van gerookte en gemarineerde zalm met een groene salade. Garnalen cocktail, klassieke cocktail met garnaaltjes, appel en een cocktailsaus Dubbel getrokken runderbouillon met tartaar en garnituur van selderij Bisque d’homard met een vleugje cognac Tussengerechten en Hoofdgerechten  (kies 2 voor allen) Vlees Rosé gebakken rundvlees op een bedje van couscous en kalfsjus met zongedroogde tomaatjes. Gebakken eendenborst op een noodles salade met zoetzure taugé Langzaam gegaard kalfsvlees met een lentestamppot van maïs en doperwten Vis Spiesje van gamba’s met een chiliroomsaus en een oosterse salade. Linguine met  tongschar en een botersaus. Op de huid gebakken zeebaars met jonge groente en een pittige tomatensaus. Desserts (kies 1 voor allen) Crème brulée met een vleugje lavendel Eerlijke pure chocolade mousse met een schuim van witte chocolade Gemarineerd rood fruit soepje met een frambozenschuim

  • u kunt een keuze maken uit;                                                                        

    Voorgerechten (kies 2 voor allen)

    Vlees
    Rundercarpaccio met Parmezaanse kaas, pijnboompitten en rucola
    Vitello tonato, kalfsfricandeau met tonijnmayonaise en kappertjes
    Ceaser salad, klassieke salade met gegrilde kip, ei, romaanse sla en een knoflook dressing

    Vis
    Zomerse salade uit Nice met rosé gegrilde tonijn, zongedroogde tomaatjes en zwarte olijven
    Combinatie van gerookte en gemarineerde zalm met een groene salade.
    Garnalen cocktail, klassieke cocktail met garnaaltjes, appel en een cocktailsaus

    Dubbel getrokken runderbouillon met tartaar en garnituur van selderij
    Bisque d’homard met een vleugje cognac

    Tussengerechten en Hoofdgerechten  (kies 2 voor allen)

    Vlees
    Rosé gebakken rundvlees op een bedje van couscous en kalfsjus met zongedroogde tomaatjes.
    Gebakken eendenborst op een noodles salade met zoetzure taugé
    Langzaam gegaard kalfsvlees met een lentestamppot van maïs en doperwten

    Vis
    Spiesje van gamba’s met een chiliroomsaus en een oosterse salade.
    Linguine met  tongschar en een botersaus.
    Op de huid gebakken zeebaars met jonge groente en een pittige tomatensaus.


    Desserts (kies 1 voor allen)
    Crème brulée met een vleugje lavendel
    Eerlijke pure chocolade mousse met een schuim van witte chocolade
    Gemarineerd rood fruit soepje met een frambozenschuim

Hou mij op de hoogte

Aanmelden nieuwsbrief