Z8 partyboot (elektrisch)

De duurzaamste partyboot van Nederland!

De Z8 is het parade paardje van onze rederij. Het schip is ontwikkeld vanuit een duurzaam oogpunt. Zo heeft de designer rekening gehouden met ontwerp van de romp, de keuze van de elektrische motoren, toiletten met buitenwater spoelen en de restwarmte van motoren wordt gebruikt het schip te verwarmen. In de zomer wordt juist het buitenwater gebruikt om het schip te koelen.

De binnenhuis architect heeft gekozen voor een modern, maar warme uitstraling. Ook zijn er leuke zithoekjes en een functionele ruimtes gecreëerd. We zetten de Z8 in van 50 tot 175 personen. 

Alhoewel de CCR2 motoren van de Z8 reeds aan de huidige emissiewetgeving voldoen is de ambitie van de Zilvermeeuw om de schadelijke emissies van de Z8 maximaal terug te dringen en maximaal groen te varen. Met het Solfic MPAT systeem wordt fijnstof van de motoren met 97% verminderd. Tevens wordt de uitstoot van NOx (stikstofoxiden) met circa 80% verminderd. Tenslotte worden de onverbrande koolwaterstoffen (HC’s en CO) tot 90% gereduceerd.

2022 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.