Z8 partyboot (elektrisch)

De mooiste partyboot van Rotterdam!

Het is moeilijk kiezen, maar eerlijk is eerlijk: de elektrische Z8 die wij verhuren is de mooiste partyboot van Rotterdam. Dat gezegd hebbende, leggen we ook even uit waarom we dat vinden. De ontwerpers hoefden bij het design van deze boot immers nergens rekening mee te houden. Zij kregen de vrije hand en dat is in onze optiek terug te zien. Bovendien is de boot elektrisch aangedreven: fluisterstil en 100% duurzaam.

Elektrische boot

Duurzaam varen door Rotterdam met de elektrische boot van Zilvermeeuw. Klinkt goed toch? Leuk om te weten: de te huren partyboot wordt in de winter verwarmd door de restwarmte van de motor. In de zomer daarentegen wordt het buitenwater gebruikt om de boot koel te houden. En: de toiletten worden doorgespoeld met buitenwater. Duurzaam varen met hoofdletter D.

De Z8 van de Zilvermeeuw huren

Dit evenementenschip biedt altijd een unieke ervaring, ongeacht het type evenement. Deze elektrische boot is voorzien van drie buitenterrassen, een panaromadek en een stijlvol binnendek. Er is ruimte voor maar liefst 50 tot 175 gasten. Als de Rotterdamse skyline begint te vervelen – al betwijfelen we dat ten zeerste – kan de bezoeker ook binnen op de elektrische boot zijn ei kwijt. De stijlvol ingerichte binnenruimte is een lust voor het oog en biedt voldoende zit- en loungeplaatsen om te ontspannen en te genieten van een hapje en een drankje. Met jarenlange ervaring kunnen wij u gegarandeerd een unieke belevenis op het water bieden!

2024 © Created by Postads. Alle rechten voorbehouden.