Rondvaarten en dagtochten

Wilt u wat doen in de Biesbosch? Rondvaartbedrijf Zilvermeeuw organiseert al bijna vijftig jaar rondvaarten door één van de mooiste natuurgebieden van ons land! Met onze rondvaarten ontdekt u het natuurgebied vanaf het water; een unieke ervaring tijdens uw dagje uit in de Biesbosch. Ook de Drechtsteden en het Rotterdams havengebied behoren tot ons vaargebied. Met dit diverse aanbod heeft u met de Zilvermeeuw altijd wat te doen in de Biesbosch!

Een leerzaam en leuk dagje Biesbosch

Een dagje in de Biesbosch met familie en vrienden of heeft u wat te vieren? U kunt met de Zilvermeeuw een gezellige dagje uit plannen. Van de populaire twee uur durende Biesboschtocht tot een compleet verzorgde dagtocht naar Rotterdam! Bekijk hieronder alle mogelijkheden. 

Onze comfortabele partyboten zijn verwarmd en uitgerust met toiletvoorziening, bar en geluidsinstallatie. Daarnaast hebben de meeste schepen een uniek panoramadek, waar u tijdens zonnige dagen heerlijk kunt vertoeven. Tijdens de rondvaart kunt u een drankje nemen en vertelt de schipper het een en ander over hetgeen u onderweg te zien krijgt. Al met al bent u bij de Zilvermeeuw verzekerd van een heerlijk dagje Biesbosch!

2021 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.