Nieuwe tocht! Vaar samen met ons mee naar de havens van Antwerpen.

We varen met ons nieuwste schip, de Z8, die van alle gemakken is voorzien. Vaar samen met ons mee naar de havens van Antwerpen. Vervoer terug met de bus is natuurlijk ook geregeld!

 

Tarieven

  • Volwassenen € 69,50 p.p.
  • Kinderen (3 t/m 11 jaar) € 37,50 p.p.

Catering

  • 2x Koffie/thee met appeltaart en slagroom (inbegrepen)
  • Dagtochtenlunch (inbegrepen)
  • Gemengde snack (inbegrepen)

Geïnteresseerd in deze tocht?

Boek nu

Programma

Om 08.45 uur wordt u in Lage Zwaluwe hartelijk ontvangen met koffie en appelgebak, waarna wij om 09.00 uur de vaartocht naar de havens van Antwerpen beginnen met het mooiste schip van Nederland, de “Z8”. We varen onder de Moerdijkbruggen door en nadat we langs Willemstad zijn gevaren, schutten we via de Volkeraksluizen  het Volkerak op. Via het Schelde-Rijnkanaal varen we langs Tholen België binnen. De haven van Antwerpen is de grootste haven van België en de tweede grootste haven van Europa. 

Rond de klok van 17.00 uur meren we weer aan in Antwerpen. Daar staat een luxe touringcar op u te wachten en brengt u terug naar Lage Zwaluwe. De tocht met de touringcar zit inbegrepen bij de prijs. We verwachten rond 18.00 uur weer terug te zijn in Lage Zwaluwe. 
(In de bus terug is een mondkapje verplicht, voor de vaartocht vragen wij u om een geldige QR-Code). 

Let op! Deze tocht kan ook 'andersom' gerealiseerd worden. Dit houdt in: met de bus van Lage Zwaluwe naar Antwerpen, en dan met de Z8 van Antwerpen varen naar Lage Zwaluwe. De vertrek- en aankomsttijden blijven dan hetzelfde.

Catering

U wordt ontvangen met koffie en appelgebak. Halverwege de tocht verzorgen onze koks een overheerlijke scheepslunch. Een warm hapje mag in de middag natuurlijk niet ontbreken. Ook is de bar geopend voor een drankje naar keuze (drankje niet inbegrepen).

Samenstelling Lunch

Tijdens de rondvaart staat een uitgebreide en gevarieerde lunch voor u klaar. Zo kunt u genieten van een heerlijk huisgemaakte soep, vijf broodsoorten, krentenbrood, cake, kruidkoek, vier soorten vleesbeleg, vier soorten kaas, paté, een warme snack, huzarensalade, kip/kerriesalade en eiersalade, zoet beleg met tijdens de lunch onbeperkt koffie, thee of melk. De lunch wordt via onze spectaculaire buffetlift gepresenteerd! 

AGENDA

Selecteer vaartocht in de periode:
Datum Afvaartijden
wo 22-12 09:00 VOL
di 11-01 09:00 Reserveer
wo 12-01 09:00 Reserveer
di 15-02 09:00 Reserveer
wo 16-02 09:00 Reserveer
2021 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.