Nieuwe tocht! Vaar samen met ons mee naar de havens van Antwerpen

We varen met ons nieuwste schip, de Z8 elektrisch, die van alle gemakken is voorzien. Vaar samen met ons mee naar de havens van Antwerpen. Vervoer terug met de bus is natuurlijk ook geregeld!

 

Tarieven

  • Volwassenen € 69,50 p.p.
  • Kinderen (3 t/m 11 jaar) € 37,50 p.p.

Catering

  • 2x Koffie/thee met appeltaart en slagroom (inbegrepen)
  • Dagtochtenlunch (inbegrepen)
  • Gemengde snack (inbegrepen)

Geïnteresseerd in deze tocht?

Boek nu

Programma dagtocht Antwerpen

Om 08.45 uur wordt u in Drimmelen hartelijk ontvangen met koffie en appelgebak, waarna wij om 09.00 uur de vaartocht naar de havens van Antwerpen beginnen met het mooiste schip van Nederland, de “Z8”. We varen onder de Moerdijkbruggen door en nadat we langs Willemstad zijn gevaren, schutten we via de Volkeraksluizen  het Volkerak op. Via het Schelde-Rijnkanaal varen we langs Tholen België binnen. De haven van Antwerpen is de grootste haven van België en de tweede grootste haven van Europa.

Rond de klok van 17.00 uur meren we weer aan in Antwerpen. Daar staat een luxe touringcar op u te wachten en brengt u terug naar Drimmelen. De tocht met de touringcar zit inbegrepen bij de prijs. We verwachten rond 18.00 uur weer terug te zijn in Drimmelen.

Let op! Deze tocht kan op twee verschillende manieren gerealiseerd worden. Met de Z8 van Drimmelen naar Antwerpen, en dan met de bus terug naar Drimmelen, of met de bus van Drimmelen naar Antwerpen, en dan met de Z8 van Antwerpen varen naar Drimmelen. De vertrek- en aankomsttijden blijven dan hetzelfde.

Vaak gaan we op dinsdag met de Z8 heen, en op woensdag met de bus. Dit kan natuurlijk altijd veranderen in verband met onze planning.

Catering aan boord

U wordt ontvangen met koffie en appelgebak. Halverwege de tocht verzorgen onze koks een overheerlijke scheepslunch. Een warm hapje mag in de middag natuurlijk niet ontbreken. Ook is de bar geopend voor een drankje naar keuze (drankje niet inbegrepen).

Samenstelling lunch

Tijdens de rondvaart staat een uitgebreide en gevarieerde lunch voor u klaar. Zo kunt u genieten van een heerlijk huisgemaakte soep, vijf broodsoorten, krentenbrood, cake, kruidkoek, vier soorten vleesbeleg, vier soorten kaas, paté, een warme snack, huzarensalade, kip/kerriesalade en eiersalade, zoet beleg met tijdens de lunch onbeperkt koffie, thee of melk. De lunch wordt via onze spectaculaire buffetlift gepresenteerd!

Klik hier voor de veel gestelde vragen!

AGENDA

Selecteer vaartocht in de periode:
Datum Afvaartijden
do 20-10 09:30 Reserveer
di 08-11 09:00 Reserveer
wo 09-11 09:00 Reserveer
di 15-11 09:30 Reserveer
wo 16-11 09:30 Reserveer
2022 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.