Feesten op het water aan boord van De Zilvermeeuw

Bij de Zilvermeeuw bent u aan het juiste adres voor een uniek bedrijfsfeest in de Biesbosch! Terwijl u geniet van een welkomstcocktail op het zonnedek van één van onze partyschepen, varen wij naar de mooiste plekjes in Nationaal Park de Biesbosch en omgeving.

Een uniek bedrijfsfeest in de Biesbosch

Wij bieden u een breed scala aan entertainment dat geschikt is voor op een bedrijfsfeest:

  • Een heuse illusionist of karikaturist
  • Een gokje wagen aan de blackjacktafel (op een van de panoramadekken)
  • Gezellig swingen met een diskjockey of livemuziek.
  • Tijdens de tocht kunt u onder het genot van een drankje genieten van één van de talloze culinaire buffetten die met de grootste zorg zijn bereid.

Bedrijfsfeest op een bijzondere locatie

Het schip geheel aan uw ideeën aan laten passen? Met Anton van Baalen hebben wij een partner gevonden die alles verzorgt op het gebied van plant, bloem, decor en interieur. Uw feest wordt tot in de puntjes verzorgd, zodat u samen met uw collega’s optimaal kunt genieten. Gezamenlijk kunnen wij toewerken naar een totaalconcept voor uw bedrijfsfeest dat geheel op uw wensen aansluit en deze hopelijk zelfs overtreft. Onze partyboten zijn het hele jaar op reservering beschikbaar voor bedrijfsfeesten.

Neem contact op
Zakelijke events | Zilvermeeuw
Neem contact met ons op Voor uitgebreide informatie en persoonlijk advies, neem gerust contact met ons op! Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden! Contact
Onze zakelijke evenementen Teambuilden op het water
Relatiedag op het water
Bedrijfspresentatie op het water
Borrelen op het water
Feesten op het water
Sinterklaasviering
Kerst- Nieuwjaarsfeest
Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op
Cookies aanpassen