Feesten op het water

Bij de Zilvermeeuw bent u aan het juiste adres voor een uniek bedrijfsfeest in de Biesbosch! Terwijl u geniet van een welkomstcocktail op het zonnedek van één van onze partyschepen varen wij naar de mooiste plekjes in Nationaal Park de Biesbosch en omgeving.

Een uniek bedrijfsfeest in de Biesbosch

Wij bieden u een breed scala aan entertainment die geschikt zijn voor op een bedrijfsfeest; een heuse illusionist of karikaturist, een gokje wagen aan de black-jacktafel op een van de panoramadekken, lekker swingen met een diskjockey of live muziek. Tijdens de tocht kunt u onder het genot van een drankje genieten van één van de talloze culinaire buffetten die met de meeste zorg zijn bereid.

Bedrijfsfeest op een bijzondere locatie

Het schip geheel aan uw ideeën aan laten passen? Met Anton van Baalen hebben wij een partner gevonden die alles verzorgt op het gebied van plant, bloem en decor/interieur. Uw feest wordt tot in de puntjes geregeld, zodat u met uw collega’s optimaal kunt genieten. Gezamenlijk kunnen wij dan toewerken naar een totaal concept voor uw bedrijfsfeest dat geheel op uw wensen aansluit en hopelijk zelfs overtreft! Onze partyboten zijn het hele jaar op reservering beschikbaar voor bedrijfsfeesten in de Biesbosch en omgeving.

2022 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.