Waar vertrekken wij?

Rondvaartbedrijf De Zilvermeeuw heeft twee vaste vertreklocaties. In Drimmelen is ons kantoor gevestigd, waar de meeste rondvaarten ook vertrekken. Wanneer we vanaf Lage Zwaluwe vertrekken, staat dat expliciet bij het arrangement vermeld. Let op: twee uur durende rondvaarten vertrekken altijd vanaf Drimmelen.

  • Wanneer u met groepen komt is de vertrekplaats in onderling overleg af te spreken.
  • Het is ook mogelijk vanaf een andere plaats te vertrekken. Hiervoor maken we graag een passende offerte.

Komt u liever met het openbaar vervoer? Wij verwijzen u dan graag door naar www.9292.nl, waar actuele reistijden te vinden zijn. Deze website geeft u een gedetailleerde beschrijving van de route met de kortste reistijd. Om met het openbaar vervoer in Drimmelen te komen dient u voor het laatste stuk de buurtbus te nemen. Deze buurtbus rijdt echter maar op beperkte tijden. Houd hier dus rekening mee.

Let op: Wanneer u met een navigatiesysteem komt, voer dan de postcode in plaats van het adres in. Is dat niet mogelijk met uw systeem, let dan goed op dat u naar de goede plaats rijdt. Dit kan fout gaan omdat we zowel in Lage Zwaluwe als in Drimmelen op de 'Biesboschweg' gevestigd zijn. Beide plaatsen zijn gelegen in de gemeente Drimmelen.

Wilt u meer informatie?

Houd mij op de hoogte

2024 © Created by Postads. Alle rechten voorbehouden.