Waar vertrekken wij?

Rondvaartbedrijf Zilvermeeuw heeft twee vaste vertreklocaties. In Drimmelen is ons kantoor gevestigd, waar de meeste rondvaarten ook vertrekken. Wanneer we vanaf Lage Zwaluwe vertrekken, staat dat expliciet bij het arrangement vermeld. Let op: twee uur durende rondvaarten vertrekken altijd vanaf Drimmelen. Wanneer je een schip privé huurt is de vertrekplaats in onderling overleg af te spreken. Hiervoor maken we graag een passende offerte.

Kom je met de auto? Let op: Wanneer je een navigatiesysteem gebruikt, voer dan de postcode in plaats van het adres in. Is dat niet mogelijk met je systeem, let dan goed op dat je naar de goede plaats rijdt. Dit kan fout gaan omdat we zowel in Lage Zwaluwe als in Drimmelen op de 'Biesboschweg' gevestigd zijn. Beide plaatsen zijn gelegen in de gemeente Drimmelen.

Kom je met het openbaar vervoer? Wij verwijzen je dan graag door naar www.9292.nl, waar actuele reistijden te vinden zijn. Deze website geeft je een gedetailleerde beschrijving van de route met de kortste reistijd. Om met het openbaar vervoer in Drimmelen te komen dien je voor het laatste stuk de buurtbus te nemen. Deze buurtbus rijdt echter maar op beperkte tijden. Houd hier dus rekening mee.

Adres Drimmelen; (Let op dat naar de goede locatie navigeert)
Biesboschweg 2
4924 BB DRIMMELEN

Adres Lage Zwaluwe; (Let op dat naar de goede locatie navigeert)
Biesboschweg 7
4926 SJ LAGE ZWALUWE

Overige informatie Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op
Cookies aanpassen