Partyschip Zilvermeeuw 6

Geef een uniek feest op een boot! De Zilvermeeuw 6 biedt de perfecte locatie voor zowel intieme als grote feesten. Zo kunt u bijvoorbeeld een gezellige familiereünie organiseren of een jubileum groots vieren! Het interieur van deze feestboot is volledig aan te passen naar uw thema. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden.

De mogelijkheden

De capaciteit van deze feestboot is heel variabel. Door middel van divers meubilair is het schip voor zowel kleinere als grotere gezelschappen geschikt, met een maximum van 100 personen. Het grote zonnedek is uitgerust met tafels en stoelen.

Zilvermeeuw 6 is ook rolstoeltoegankelijk en er is een invalidentoilet aan boord. Verder voldoet de rondvaartboot aan alle nautische eisen. In de salon van de feestboot kunt u via een scherm de vaarweg volgen.

Bekijk onze rondvaart arrangementen en stel een arrangement samen met deze feestboot of neem contact op voor een offerte op maat.

Afhankelijk van het gezelschap richten wij onze schepen in. Hierdoor kunnen wij het perfecte feest op een boot garanderen!

2022 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.