Op een originele locatie elkaar het ja-woord geven?

Trouwen op een boot

Heeft u trouwplannen? Ook dan bent u bij De Zilvermeeuw aan het juiste adres. Onze schepen kunnen namelijk ook als unieke trouwlocatie worden ingezet. Wat is er mooier dan middenin de natuur omgeven door uw familie en vrienden elkaar eeuwige trouw te beloven? Door te trouwen op een boot zorgt u ervoor dat al uw gasten zich deze prachtige dag zullen herinneren.

Ons trouw arrangement op één van onze boten kan geheel naar uw wens worden aangepast. Dit kan variëren van een rondvaart na de ceremonie tot de bruidstaart aansnijden op de boot of zelfs een gehele dag rondvaren door de Biesbosch. Wilt u de ceremonie aan boord laten plaatsvinden? Ook dat kan! Niets is mooier dan trouwen op het water en middenin de natuur van ‘Nationaal Park de Biesbosch’.

Trouwt u liever aan land, dan kan dat ook. Het is mogelijk om middenin de Biesbosch een mooie partytent te plaatsen en de aankleding naar wens aan te passen. Zo kunt u toch nog genieten van al het moois wat de Biesbosch te bieden heeft.

Trouwen op het water

Na de ceremonie verzorgen wij aan boord of in de luxe tent de champagne en de bruidstaart. Heeft u andere wensen bij het trouwen op het water? Laat het ons dan weten!

Na een uurtje vervolgen wij onze tocht en kunnen u en uw gasten op onze panoramadekken genieten van de wuivende rietpluimen die langzaam aan u voorbijgaan.

Gedurende de tocht verwennen onze koks u met exclusieve hapjes, smaaksensaties of één van onze heerlijke buffetten, zodat het u en uw gasten aan niets ontbreekt. Trouwen op een boot was nog nooit zo romantisch geweest.

Feest aan boord

Wilt u na het trouwen op een boot het feest voortzetten aan boord, dan maken wij een korte stop bij Drimmelen, alwaar wij uw avondgasten ophalen en er een gezellige avond van gaan maken.

Mocht u uw feest elders willen voortzetten, dan komen wij op het door u gewenste tijdstip weer in Drimmelen aan.

Reserveer uw perfecte dag

Wij hopen u een korte impressie gegeven te hebben van het trouwen op een boot en één van de vele mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Mocht u nog vragen hebben, neem dan contact met ons via 0162 68 26 09 op of reserveer direct.

Wilt u meer informatie?
2023 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.