Groepsarrangementen

Op zoek naar een leuke activiteit voor een groepsuitje, business event of een familie feest? Bij Rondvaartbedrijf Zilvermeeuw bieden we diverse groepsarrangementen aan! Onze programma’s zijn zeer afwisselend en worden vaak gecombineerd met activiteiten rondom de Biesbosch. Bij ons bent u dus aan het juiste adres voor een geslaagd dagje uit in de Biesbosch, Antwerpen, de Rotterdamse havens, de Drechtsteden of langs de vele Vestingsteden. Geschikt voor groepen van minimaal 10 tot maximaal 300 personen.

Hieronder vind u enkele groepsarrangementen. Uiteraard is het mogelijk om een programma met ons samen te stellen. Onze schepen zijn privé af te huren voor uw gezelschap. De vertrektijden, duur van de tocht, eventuele onderbreking of entertainment en catering aan boord is allemaal in overleg te bepalen.
We denken graag met u mee om van uw feest een onvergetelijke dag te maken!

Activiteiten in de Biesbosch

Dankzij de prachtige natuur leent de omgeving van de Biesbosch zich perfect voor bijvoorbeeld een familiedag of een teambuildinguitje. Wij werken ook samen met diverse partijen rondom de Biesbosch om op deze manier het perfecte dagje uit voor iedereen te kunnen regelen.

Wij bieden een breed assortiment aan activiteiten aan in de Biesbosch. U kunt voor zowel feesten en partijen als een gezellig vrijgezellenfeest of een familiedag terecht. Bekijk hieronder welk groepsarrangement bij uw gelegenheid past!

2024 © Created by Postads. Alle rechten voorbehouden.