Aan boord van onze schepen vergaderen op het water van de Biesbosch

Ontdek de perfecte setting voor uw volgende vergadering aan boord van Rondvaartbedrijf Zilvermeeuw

Bent u op zoek naar een unieke en inspirerende locatie voor uw volgende zakelijke bijeenkomst? Stap dan aan boord van één van de schepen van Rondvaartbedrijf Zilvermeeuw en ervaar een vergadering als nooit tevoren. Onze luxe schepen vormen een prachtig decor voor productieve vergaderingen, strategische brainstormsessies en teambuildingactiviteiten.

Waarom kiezen voor een vergadering aan boord van een schip van Rondvaartbedrijf Zilvermeeuw?

  • Adembenemend uitzicht: Laat u inspireren door panoramische uitzichten op het water en de omliggende natuur van Nationaal Park de Biesbosch. De voortdurend veranderende omgeving zorgt voor een levendige en motiverende sfeer tijdens uw vergadering aan boord
  • Van alle faciliteiten voorzien: Onze schepen zijn uitgerust met moderne technologie en comfortabele zitplaatsen, zodat uw vergadering soepel en volgens plan verloopt. Geen technisch gehannes, maar meteen aan de slag gaan!
  • Catering op maat: Geniet van heerlijke culinaire gerechten, bereid door onze ervaren chef-koks. Van kleine, verrassende hapjes tot uitgebreide diners: wij zorgen dat de smaakpapillen van u en uw gasten geprikkeld worden.
  • Teambuilding: Gaan jullie met het personeel iets leuks doen? Een gezellig dagdeel voor de teambuilding? Onze schepen lenen zich uitstekend voor gezellige teambuildingactiviteiten. Wie kan dat nu zeggen: een teamactiviteit op het water! Van zeilwedstrijden tot ontspannen kajaktochten. Of wat te denken van een adrenalinekick door samen te varen op een snelle RIB? Hartstikke leuke activiteiten: daarmee versterkt u de band met uw teamgenoten, of met uw (zaken)relaties.
  • Flexibele arrangementen: Of u nu een korte vergadering of een langere meeting plant, wij bieden flexibele arrangementen aan die aansluiten op uw behoeften en budget. Als u van tevoren laat weten wat die behoeften precies zijn, dan denken we uiteraard met u mee. Samen komen we tot het optimale arrangement, zodat uw vergadering op één van onze schepen een succes wordt!

Boek nu en maak uw vergadering memorabel

Maak van uw volgende vergadering een onvergetelijke ervaring aan boord van een van de schepen van Rondvaartbedrijf Zilvermeeuw. Vergeet traditionele vergaderlocaties en kies voor de inspirerende omgeving door te vergaderen op het water. Neem contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij het organiseren van een succesvolle en gedenkwaardige zakelijke bijeenkomst.

Stap aan boord van een schip van Rondvaartbedrijf Zilvermeeuw en beleef een unieke, inspirerende vergadering!

Bent u benieuwd naar onze vloot en faciliteiten? We geven u graag een rondleiding over onze schepen.

Wilt u meer informatie?
2024 © Created by Postads. Alle rechten voorbehouden.