Dagtocht Rotterdam

Een unieke rondvaart in Rotterdam vanuit Nationaal Park de Biesbosch. De beste indruk van onze havenstad ervaart u tijdens een rondvaart in Rotterdam! Aan boord van één van de Zilvermeeuw schepen kunt u optimaal genieten van de stad. Daarnaast zal tijdens deze rondvaart niet alleen Rotterdam, maar ook de weg er naartoe u verbazen! Deze gevarieerde route biedt een uitzicht op de mooiste natuurgebieden, wat prachtig wordt afgewisseld met de skylines van diverse steden. U krijgt tijdens deze rondvaart het beste van beide werelden te zien.

Tarieven

  • Volwassenen € 59,50 p.p.
  • Kinderen (3 t/m 11 jaar) € 35,50 p.p.

Catering

  • 2x Koffie/thee met appeltaart en slagroom (inbegrepen)
  • Scheepslunch (inbegrepen)
  • Gemengde snack (inbegrepen)

Geïnteresseerd in deze tocht?

Boek nu

Bewonder de Erasmusbrug, de Rotterdamse haven en de SS Rotterdam tijdens deze prachtige rondvaart in Rotterdam. Onze schipper zal het een en ander vertellen over de omgeving waar doorheen wordt gevaren, waardoor de tocht ook zeer informatief karakter krijgt. Dus wilt u Rotterdam op een informatieve en ontspannende manier ontdekken, dan is een rondvaart met één van onze rondvaartboten geschikt voor u. Ontspanning en kennis opdoen gaan hand in hand tijdens deze rondvaart!

Programma dagtocht Rotterdam

09.15 uur:
U stapt in Drimmelen aan boord van Rondvaartbedrijf Zilvermeeuw voor een rondvaart naar Rotterdam. Neem plaats in onze modern ingerichte foyer of zoek een plekje op ons prachtige panoramadek. Hier kunt u perfect genieten van de zonnestralen tijdens onze rondvaart.

09.30 uur: 
De trossen worden losgegooid waarna de reis over het water zal beginnen terwijl u geniet van koffie met appeltaart. Deze dagtocht gaat dwars door de Biesbosch richting Rotterdam via Merwede Noord en Nieuwe Maas.

12.30 uur:
Er wordt een uitgebreide lunch in buffetvorm geserveerd (de samenstelling van de lunch wordt hieronder verder toegelicht), en in de middag serveren we een klein snackje.

18.00 uur:
Na een afwisselende terugvaart wordt rond 18.00 uur in de thuishaven van Drimmelen afgemeerd. Dit betekent meteen ook het einde van de rondvaart in Rotterdam.

Catering aan boord

Tijdens de rondvaart in Rotterdam staat een uitgebreide en gevarieerde lunch voor u klaar. Zo kunt u genieten van een heerlijk huisgemaakte soep, vijf broodsoorten, krentenbrood, cake, kruidkoek, vier soorten vleesbeleg, vier soorten kaas, paté, een warme snack, huzarensalade, kip,- kerrie- en eiersalade, zoet beleg met tijdens de lunch onbeperkt koffie, thee of melk.

Reserveer hieronder meteen uw rondvaart in Rotterdam en genieten van al het moois wat Rotterdam te bieden heeft.

Betalen doet u pas op de dag van de tocht, dat kan bij de kassa aan wal.

Klik hier voor de veelgestelde vragen!

Vaartijd

09.30 - 18.00 uur

AGENDA

Selecteer vaartocht in de periode:
Datum Afvaartijden
di 04-07 09:30 Reserveer
do 10-08 11:00 Reserveer
2023 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.