Love Boat Show

The Love Boat... promises something for everyone! Al bij het hartelijke en nautisch verantwoorde ontvangst worden de gasten geportretteerd in de zo romantische “Love Boat-patrijs-poort”, omringt met de voltallige crew! Dit voor de tastbare herinnering aan de aanstaande memorabele avond.

De goedlachse captain MaCleans en zijn bemanning bieden al hun passagiers een onvergetelijk cruise-festijn. Met muzikale en visueel sterk tot de verbeelding sprekende ingrediënten worden de feestlustige mensen verrast met een repertoire van alle tijden. Romantiek en nostalgie vieren als eb en vloed hoogtij. Tevens krijgt men de mogelijkheid, gedurende de hele avond, zich te laten metamorfoseren door een stylingteam gespecialiseerd in haar en make-up. Allemaal gericht op echte glitter en glamour! Gegarandeerd met red carpet-waardige resultaten! Zo wordt men op ieder niveau klaargestoomd voor de Mega Disco-party die de Love-Boat-DJ plus Disco Diva Cindy voor alle aanwezigen in petto heeft.

Dit alles onder het toeziend oog van een captain die de interactie niet uit de weg zal gaan om de avond een speciaal en voor ieder gezelschap uniek tintje te doen geven.

Love Boat Show - Rondvaartbedrijf Zilvermeeuw

Muziek

Overig entertainment

Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op
Cookies aanpassen