Cadeaubonnen kopen

Buffetten

  • Koud-warm buffet nr. 1

    Samenstelling koud gedeelte: - IJslandse garnalen met cocktailsaus - Hollandse haring met uitjes - Gerookte pepermakreel - Authentiek rundvleessalade  - Vegetarische couscous salade met een vleugje kerry en zongedroogde    tomaatjes  - gegrilde achterham met asperges - Ardennerham met meloen - huisgemaakte vegetarsische aardappelsalade  - Salade van vers fruit  - Stokbrood en kruidenboter - Gemengde salade met garnituur  Samenstelling warm gedeelte: - Kipsaté in pindasaus - Mini drumsticks - Boeuf Stroganoff - Gehaktballetjes in pangasaus - Rijst met verse groente van het seizoen  - Gebakken gekruide aardappelpartjes gebakken in schil 

  • Samenstelling koud gedeelte:

    - IJslandse garnalen met cocktailsaus
    - Hollandse haring met uitjes
    - Gerookte pepermakreel
    - Authentiek rundvleessalade 
    - Vegetarische couscous salade met een vleugje kerry en zongedroogde 
      tomaatjes 
    - gegrilde achterham met asperges
    - Ardennerham met meloen
    - huisgemaakte vegetarsische aardappelsalade 
    - Salade van vers fruit 
    - Stokbrood en kruidenboter
    - Gemengde salade met garnituur 


    Samenstelling warm gedeelte:

    - Kipsaté in pindasaus
    - Mini drumsticks
    - Boeuf Stroganoff
    - Gehaktballetjes in pangasaus
    - Rijst met verse groente van het seizoen 
    - Gebakken gekruide aardappelpartjes gebakken in schil 

  • Koud-warm buffet nr. 2

    vanaf 20 personen  Samenstelling koud gedeelte:   -Carpaccio, dun gesneden Ossenhaas, kappertjes, Parmezaanse kaas, pijnboompitjes,     rucola sla en truffel dressing  -Vitello Tonato, Kalfsfricandeau met tonijn crème en kappertjes -Hollandse garnalen, met Whisky-cocktailsaus -Vegetarische couscous salade met een vleugje kerrie en zongedroogde tomaatjes  -Mozarella met tomaat en basilicum en pestodressing  -Plateau van Italiaanse en Spaanse ham en Franse kaassoorten -Frisse salade gegarneerd met tomaatjes, olijven, feta en pijnboompitten -Getrancheerde gerookte zalm met kappertjes en rode ui. -Diverse broodsoorten  -Kruidenboter en roomboter  Samenstelling warm gedeelte: -Oosterse kip in ketjapsaus met groente -Boeuf stroganoff, runderlende met ui, paprika en paddestoelen -Op de huid gebakken vis op een bedje van verschillende groentes -Gehaktballetjes in een traditionele Italiaanse tomatensaus -Geurige rozemarijn aardappeltjes met zeezout  -Pasta   

  • vanaf 20 personen 

    Samenstelling koud gedeelte:  

    -Carpaccio, dun gesneden Ossenhaas, kappertjes, Parmezaanse kaas, pijnboompitjes,  
      rucola sla en truffel dressing 
    -Vitello Tonato, Kalfsfricandeau met tonijn crème en kappertjes
    -Hollandse garnalen, met Whisky-cocktailsaus
    -Vegetarische couscous salade met een vleugje kerrie en zongedroogde tomaatjes 
    -Mozarella met tomaat en basilicum en pestodressing 
    -Plateau van Italiaanse en Spaanse ham en Franse kaassoorten
    -Frisse salade gegarneerd met tomaatjes, olijven, feta en pijnboompitten
    -Getrancheerde gerookte zalm met kappertjes en rode ui.
    -Diverse broodsoorten 
    -Kruidenboter en roomboter 

    Samenstelling warm gedeelte:
    -Oosterse kip in ketjapsaus met groente
    -Boeuf stroganoff, runderlende met ui, paprika en paddestoelen
    -Op de huid gebakken vis op een bedje van verschillende groentes
    -Gehaktballetjes in een traditionele Italiaanse tomatensaus
    -Geurige rozemarijn aardappeltjes met zeezout 
    -Pasta 

     

  • Koud warm buffet nr. 3

    vanaf 20 personen Samenstelling koud gedeelte: - Carpaccio van ossenhaas, kappertjes, Parmezaanse kaas, pijnboomptjes,    rucola met truffel dressing  - Assorti van buitenlandse ham en kaassoorten - Authentieke rundvleessalade - Koude pastasalade  - Ambachtelijke vegetarische aardappelsalade  - Plateau van gerookte vis met o.a. zalm, makreel en forelfilet - Hollandse garnalen, met huisgemaakte whisky-cocktailsaus  - Frisse groene salade met garnituur  - Salade caprese  - Diverse broodsoorten  - Kruidenboter en roomboter  Samenstelling warm gedeelte: - Oosterse kip in ketjapsaus met groente - Boeuf stroganoff, runderlende met ui, paprika en paddestoelen - Op de huid gebakken vis met zeekraal  - Gebakken gemarineerde scampi's  - Pasta aangemaakt met rode pesto  - Sucade van Duroc varken - Geurige rozemarijn aardappeltjes met zeezout  - Kleurrijke groentemix  - Rijst met groente

  • vanaf 20 personen

    Samenstelling koud gedeelte:

    - Carpaccio van ossenhaas, kappertjes, Parmezaanse kaas, pijnboomptjes, 
      rucola met truffel dressing 
    - Assorti van buitenlandse ham en kaassoorten
    - Authentieke rundvleessalade
    - Koude pastasalade 
    - Ambachtelijke vegetarische aardappelsalade 
    - Plateau van gerookte vis met o.a. zalm, makreel en forelfilet
    - Hollandse garnalen, met huisgemaakte whisky-cocktailsaus 
    - Frisse groene salade met garnituur 
    - Salade caprese 
    - Diverse broodsoorten 
    - Kruidenboter en roomboter 

    Samenstelling warm gedeelte:
    - Oosterse kip in ketjapsaus met groente
    - Boeuf stroganoff, runderlende met ui, paprika en paddestoelen
    - Op de huid gebakken vis met zeekraal 
    - Gebakken gemarineerde scampi's 
    - Pasta aangemaakt met rode pesto 
    - Sucade van Duroc varken
    - Geurige rozemarijn aardappeltjes met zeezout 
    - Kleurrijke groentemix 
    - Rijst met groente

  • Koud-warm buffet 'Grand Luxe'

    Koud-warm buffet 'Grand Luxe'  Samenstelling koud gedeelte: Visgerechtjes: - Huisgerookte zalm met een salade van gekookt ei, bieslook en   Hollandse garnaaltjes - Hollandse nieuwe, geserveerd met fijngesnipperde uitjes. - Couscoussalade met geroosterde paprika, zongedroogde  tomaatjes en een vleugje kerrie  - Witlof geserveerd met notensla, appelcompote gorgonzola en   gerookte zalm. Vleesgerechtjes: - Salade van waterkers, pecannoten, rucola, gedroogde ham en   Parmezaanse kaas. - Dungesneden rosbief en varkensfricandeau geserveerd op een   ambachtelijke rundvleessalade. -Carpaccio op traditionele wijze -Huisgemaakte Vitello Tonato Samenstelling warm gedeelte: - Grootmoeders stoofschotel met verse champignons,   zilveruitjes prei en wortel. - Rosé gebraden runderlende met schuimige tomatenjus en een   keur aan paddestoelen. - Roergebakken knoflook scampi met verse basilicum, penne   pasta en pikante rode pestosaus. Bijgerechten: - Aardappelschotel met lookroom gegratineerd met kaas. - Mix van verschillende soorten groentes met boterjus. - Tagliatelle truffe pasta - Bruin en wit stokbrood Foccacia rozemarijn - Foccacia tomaat kruidenboter roomboter

  • Koud-warm buffet 'Grand Luxe' 

    Samenstelling koud gedeelte:
    Visgerechtjes:
    - Huisgerookte zalm met een salade van gekookt ei, bieslook en
      Hollandse garnaaltjes
    - Hollandse nieuwe, geserveerd met fijngesnipperde uitjes.
    - Couscoussalade met geroosterde paprika, zongedroogde  tomaatjes en een vleugje kerrie 
    - Witlof geserveerd met notensla, appelcompote gorgonzola en
      gerookte zalm.

    Vleesgerechtjes:
    - Salade van waterkers, pecannoten, rucola, gedroogde ham en
      Parmezaanse kaas.
    - Dungesneden rosbief en varkensfricandeau geserveerd op een
      ambachtelijke rundvleessalade.

    -Carpaccio op traditionele wijze
    -Huisgemaakte Vitello Tonato

    Samenstelling warm gedeelte:
    - Grootmoeders stoofschotel met verse champignons,
      zilveruitjes prei en wortel.
    - Rosé gebraden runderlende met schuimige tomatenjus en een
      keur aan paddestoelen.
    - Roergebakken knoflook scampi met verse basilicum, penne
      pasta en pikante rode pestosaus.

    Bijgerechten:
    - Aardappelschotel met lookroom gegratineerd met kaas.
    - Mix van verschillende soorten groentes met boterjus.
    - Tagliatelle truffe pasta
    - Bruin en wit stokbrood Foccacia rozemarijn
    - Foccacia tomaat kruidenboter roomboter

  • Stamppotten buffet

      - Zuurkool - Boerenkool - Hutspot    Rijkelijk geserveerd met: - Rookworst - Gebakken spek - Gehaktballetje in jus Garnituur van: - Zilveruitjes - Augurken - Mosterd - Piccalilly - Komkommersalade - Tomatensalade - Vleesjus

  •  

    - Zuurkool
    - Boerenkool
    - Hutspot
      
    Rijkelijk geserveerd met:
    - Rookworst
    - Gebakken spek
    - Gehaktballetje in jus

    Garnituur van:

    - Zilveruitjes
    - Augurken
    - Mosterd
    - Piccalilly
    - Komkommersalade
    - Tomatensalade
    - Vleesjus

  • Oosters buffet

    Geniet van een heerlijk Oosters Buffet tijdens de rondvaart. Bami Nasi goreng Mini gehaktballetjes  in pikantesaus Sate met satesaus Babi pangang Pikkante kip drumsticks Kroepoek Stokbrood Atjar, koolsalade, Ketjap & Sambal

  • Geniet van een heerlijk Oosters Buffet tijdens de rondvaart.

    • Bami
    • Nasi goreng
    • Mini gehaktballetjes  in pikantesaus
    • Sate met satesaus
    • Babi pangang
    • Pikkante kip drumsticks
    • Kroepoek
    • Stokbrood
    • Atjar, koolsalade, Ketjap & Sambal

Hou mij op de hoogte