Samenstelling koud gedeelte: - IJslandse garnalen met cocktailsaus - Hollandse haring met uitjes - Gerookte pepermakreel - Authentiek rundvleessalade - Vegetarische couscous salade met een vleugje kerry en zongedroogde tomaatjes - gegrilde achterham met asperges - Ardennerham met meloen - huisgemaakte vegetarsische aardappelsalade - Salade van vers fruit - Stokbrood en kruidenboter - Gemengde salade met garnituur Samenstelling warm gedeelte: - Kipsaté in pindasaus - Mini drumsticks - Boeuf Stroganoff - Gehaktballetjes in pangasaus - Rijst met verse groente van het seizoen - Gebakken gekruide aardappelpartjes gebakken in schil
Samenstelling koud gedeelte:
- IJslandse garnalen met cocktailsaus
- Hollandse haring met uitjes
- Gerookte pepermakreel
- Authentiek rundvleessalade
- Vegetarische couscous salade met een vleugje kerry en zongedroogde
tomaatjes
- gegrilde achterham met asperges
- Ardennerham met meloen
- huisgemaakte vegetarsische aardappelsalade
- Salade van vers fruit
- Stokbrood en kruidenboter
- Gemengde salade met garnituur
Samenstelling warm gedeelte:
- Kipsaté in pindasaus
- Mini drumsticks
- Boeuf Stroganoff
- Gehaktballetjes in pangasaus
- Rijst met verse groente van het seizoen
- Gebakken gekruide aardappelpartjes gebakken in schil
vanaf 20 personen Samenstelling koud gedeelte: -Carpaccio, dun gesneden Ossenhaas, kappertjes, Parmezaanse kaas, pijnboompitjes, rucola sla en truffel dressing -Vitello Tonato, Kalfsfricandeau met tonijn crème en kappertjes -Hollandse garnalen, met Whisky-cocktailsaus -Vegetarische couscous salade met een vleugje kerrie en zongedroogde tomaatjes -Mozarella met tomaat en basilicum en pestodressing -Plateau van Italiaanse en Spaanse ham en Franse kaassoorten -Frisse salade gegarneerd met tomaatjes, olijven, feta en pijnboompitten -Getrancheerde gerookte zalm met kappertjes en rode ui. -Diverse broodsoorten -Kruidenboter en roomboter Samenstelling warm gedeelte: -Oosterse kip in ketjapsaus met groente -Boeuf stroganoff, runderlende met ui, paprika en paddestoelen -Op de huid gebakken vis op een bedje van verschillende groentes -Gehaktballetjes in een traditionele Italiaanse tomatensaus -Geurige rozemarijn aardappeltjes met zeezout -Pasta
vanaf 20 personen
Samenstelling koud gedeelte:
-Carpaccio, dun gesneden Ossenhaas, kappertjes, Parmezaanse kaas, pijnboompitjes,
rucola sla en truffel dressing
-Vitello Tonato, Kalfsfricandeau met tonijn crème en kappertjes
-Hollandse garnalen, met Whisky-cocktailsaus
-Vegetarische couscous salade met een vleugje kerrie en zongedroogde tomaatjes
-Mozarella met tomaat en basilicum en pestodressing
-Plateau van Italiaanse en Spaanse ham en Franse kaassoorten
-Frisse salade gegarneerd met tomaatjes, olijven, feta en pijnboompitten
-Getrancheerde gerookte zalm met kappertjes en rode ui.
-Diverse broodsoorten
-Kruidenboter en roomboter
Samenstelling warm gedeelte:
-Oosterse kip in ketjapsaus met groente
-Boeuf stroganoff, runderlende met ui, paprika en paddestoelen
-Op de huid gebakken vis op een bedje van verschillende groentes
-Gehaktballetjes in een traditionele Italiaanse tomatensaus
-Geurige rozemarijn aardappeltjes met zeezout
-Pasta
vanaf 20 personen Samenstelling koud gedeelte: - Carpaccio van ossenhaas, kappertjes, Parmezaanse kaas, pijnboomptjes, rucola met truffel dressing - Assorti van buitenlandse ham en kaassoorten - Authentieke rundvleessalade - Koude pastasalade - Ambachtelijke vegetarische aardappelsalade - Plateau van gerookte vis met o.a. zalm, makreel en forelfilet - Hollandse garnalen, met huisgemaakte whisky-cocktailsaus - Frisse groene salade met garnituur - Salade caprese - Diverse broodsoorten - Kruidenboter en roomboter Samenstelling warm gedeelte: - Oosterse kip in ketjapsaus met groente - Boeuf stroganoff, runderlende met ui, paprika en paddestoelen - Op de huid gebakken vis met zeekraal - Gebakken gemarineerde scampi's - Pasta aangemaakt met rode pesto - Sucade van Duroc varken - Geurige rozemarijn aardappeltjes met zeezout - Kleurrijke groentemix - Rijst met groente
vanaf 20 personen
Samenstelling koud gedeelte:
- Carpaccio van ossenhaas, kappertjes, Parmezaanse kaas, pijnboomptjes,
rucola met truffel dressing
- Assorti van buitenlandse ham en kaassoorten
- Authentieke rundvleessalade
- Koude pastasalade
- Ambachtelijke vegetarische aardappelsalade
- Plateau van gerookte vis met o.a. zalm, makreel en forelfilet
- Hollandse garnalen, met huisgemaakte whisky-cocktailsaus
- Frisse groene salade met garnituur
- Salade caprese
- Diverse broodsoorten
- Kruidenboter en roomboter
Samenstelling warm gedeelte:
- Oosterse kip in ketjapsaus met groente
- Boeuf stroganoff, runderlende met ui, paprika en paddestoelen
- Op de huid gebakken vis met zeekraal
- Gebakken gemarineerde scampi's
- Pasta aangemaakt met rode pesto
- Sucade van Duroc varken
- Geurige rozemarijn aardappeltjes met zeezout
- Kleurrijke groentemix
- Rijst met groente
Koud-warm buffet 'Grand Luxe' Samenstelling koud gedeelte: Visgerechtjes: - Huisgerookte zalm met een salade van gekookt ei, bieslook en Hollandse garnaaltjes - Hollandse nieuwe, geserveerd met fijngesnipperde uitjes. - Couscoussalade met geroosterde paprika, zongedroogde tomaatjes en een vleugje kerrie - Witlof geserveerd met notensla, appelcompote gorgonzola en gerookte zalm. Vleesgerechtjes: - Salade van waterkers, pecannoten, rucola, gedroogde ham en Parmezaanse kaas. - Dungesneden rosbief en varkensfricandeau geserveerd op een ambachtelijke rundvleessalade. -Carpaccio op traditionele wijze -Huisgemaakte Vitello Tonato Samenstelling warm gedeelte: - Grootmoeders stoofschotel met verse champignons, zilveruitjes prei en wortel. - Rosé gebraden runderlende met schuimige tomatenjus en een keur aan paddestoelen. - Roergebakken knoflook scampi met verse basilicum, penne pasta en pikante rode pestosaus. Bijgerechten: - Aardappelschotel met lookroom gegratineerd met kaas. - Mix van verschillende soorten groentes met boterjus. - Tagliatelle truffe pasta - Bruin en wit stokbrood Foccacia rozemarijn - Foccacia tomaat kruidenboter roomboter
Koud-warm buffet 'Grand Luxe'
Samenstelling koud gedeelte:
Visgerechtjes:
- Huisgerookte zalm met een salade van gekookt ei, bieslook en
Hollandse garnaaltjes
- Hollandse nieuwe, geserveerd met fijngesnipperde uitjes.
- Couscoussalade met geroosterde paprika, zongedroogde tomaatjes en een vleugje kerrie
- Witlof geserveerd met notensla, appelcompote gorgonzola en
gerookte zalm.
Vleesgerechtjes:
- Salade van waterkers, pecannoten, rucola, gedroogde ham en
Parmezaanse kaas.
- Dungesneden rosbief en varkensfricandeau geserveerd op een
ambachtelijke rundvleessalade.
-Carpaccio op traditionele wijze
-Huisgemaakte Vitello Tonato
Samenstelling warm gedeelte:
- Grootmoeders stoofschotel met verse champignons,
zilveruitjes prei en wortel.
- Rosé gebraden runderlende met schuimige tomatenjus en een
keur aan paddestoelen.
- Roergebakken knoflook scampi met verse basilicum, penne
pasta en pikante rode pestosaus.
Bijgerechten:
- Aardappelschotel met lookroom gegratineerd met kaas.
- Mix van verschillende soorten groentes met boterjus.
- Tagliatelle truffe pasta
- Bruin en wit stokbrood Foccacia rozemarijn
- Foccacia tomaat kruidenboter roomboter
- Zuurkool - Boerenkool - Hutspot Rijkelijk geserveerd met: - Rookworst - Gebakken spek - Gehaktballetje in jus Garnituur van: - Zilveruitjes - Augurken - Mosterd - Piccalilly - Komkommersalade - Tomatensalade - Vleesjus
- Zuurkool
- Boerenkool
- Hutspot
Rijkelijk geserveerd met:
- Rookworst
- Gebakken spek
- Gehaktballetje in jus
Garnituur van:
- Zilveruitjes
- Augurken
- Mosterd
- Piccalilly
- Komkommersalade
- Tomatensalade
- Vleesjus
- Rijkelijk gevuld kaasplateau - Plateau met diverse worstsoorten - Gerookte vissoorten omringd met gebakken scampies - Diverse gevulde wraps; kerryroomsaus en kip, gerookte parmaham met mosterdmayonaise en gerookte zalm - Chorizohoorntje met roomkaas - Calamarisringetjes - Mini gehaktballetjes in een oriëntaalse saus - Vers gebakken mini pizza’s - Gemarineerde en gevulde olijven - assortiment van Italiaanse broodsoorten - verschillende tapenades en kruidenboter - gedurende de avond serveren wij u 3 maal een warm hapje w.o. vlees en vissnacks opmerking: dit is een hapjesbuffet, dus geen maaltijd!
- Rijkelijk gevuld kaasplateau
- Plateau met diverse worstsoorten
- Gerookte vissoorten omringd met gebakken scampies
- Diverse gevulde wraps; kerryroomsaus en kip, gerookte parmaham
met mosterdmayonaise en gerookte zalm
- Chorizohoorntje met roomkaas
- Calamarisringetjes
- Mini gehaktballetjes in een oriëntaalse saus
- Vers gebakken mini pizza’s
- Gemarineerde en gevulde olijven
- assortiment van Italiaanse broodsoorten
- verschillende tapenades en kruidenboter
- gedurende de avond serveren wij u 3 maal een warm hapje w.o.
vlees en vissnacks
opmerking: dit is een hapjesbuffet, dus geen maaltijd!