Cadeaubonnen kopen

Buffetten

  • Koud-warm buffet nr. 1

    Samenstelling koud gedeelte: - IJslandse garnalen met cocktailsaus - Hollandse haring met uitjes - Gerookte pepermakreel - Authentiek rundvleessalade  - Vegetarische couscous salade met een vleugje kerry en zongedroogde    tomaatjes  - gegrilde achterham met asperges - Ardennerham met meloen - huisgemaakte vegetarsische aardappelsalade  - Salade van vers fruit  - Stokbrood en kruidenboter - Gemengde salade met garnituur  Samenstelling warm gedeelte: - Kipsaté in pindasaus - Mini drumsticks - Boeuf Stroganoff - Gehaktballetjes in pangasaus - Rijst met verse groente van het seizoen  - Gebakken gekruide aardappelpartjes gebakken in schil 

  • Samenstelling koud gedeelte:

    - IJslandse garnalen met cocktailsaus
    - Hollandse haring met uitjes
    - Gerookte pepermakreel
    - Authentiek rundvleessalade 
    - Vegetarische couscous salade met een vleugje kerry en zongedroogde 
      tomaatjes 
    - gegrilde achterham met asperges
    - Ardennerham met meloen
    - huisgemaakte vegetarsische aardappelsalade 
    - Salade van vers fruit 
    - Stokbrood en kruidenboter
    - Gemengde salade met garnituur 


    Samenstelling warm gedeelte:

    - Kipsaté in pindasaus
    - Mini drumsticks
    - Boeuf Stroganoff
    - Gehaktballetjes in pangasaus
    - Rijst met verse groente van het seizoen 
    - Gebakken gekruide aardappelpartjes gebakken in schil 

  • Koud-warm buffet nr. 2

    vanaf 20 personen  Samenstelling koud gedeelte:   -Carpaccio, dun gesneden Ossenhaas, kappertjes, Parmezaanse kaas, pijnboompitjes,     rucola sla en truffel dressing  -Vitello Tonato, Kalfsfricandeau met tonijn crème en kappertjes -Hollandse garnalen, met Whisky-cocktailsaus -Vegetarische couscous salade met een vleugje kerrie en zongedroogde tomaatjes  -Mozarella met tomaat en basilicum en pestodressing  -Plateau van Italiaanse en Spaanse ham en Franse kaassoorten -Frisse salade gegarneerd met tomaatjes, olijven, feta en pijnboompitten -Getrancheerde gerookte zalm met kappertjes en rode ui. -Diverse broodsoorten  -Kruidenboter en roomboter  Samenstelling warm gedeelte: -Oosterse kip in ketjapsaus met groente -Boeuf stroganoff, runderlende met ui, paprika en paddestoelen -Op de huid gebakken vis op een bedje van verschillende groentes -Gehaktballetjes in een traditionele Italiaanse tomatensaus -Geurige rozemarijn aardappeltjes met zeezout  -Pasta   

  • vanaf 20 personen 

    Samenstelling koud gedeelte:  

    -Carpaccio, dun gesneden Ossenhaas, kappertjes, Parmezaanse kaas, pijnboompitjes,  
      rucola sla en truffel dressing 
    -Vitello Tonato, Kalfsfricandeau met tonijn crème en kappertjes
    -Hollandse garnalen, met Whisky-cocktailsaus
    -Vegetarische couscous salade met een vleugje kerrie en zongedroogde tomaatjes 
    -Mozarella met tomaat en basilicum en pestodressing 
    -Plateau van Italiaanse en Spaanse ham en Franse kaassoorten
    -Frisse salade gegarneerd met tomaatjes, olijven, feta en pijnboompitten
    -Getrancheerde gerookte zalm met kappertjes en rode ui.
    -Diverse broodsoorten 
    -Kruidenboter en roomboter 

    Samenstelling warm gedeelte:
    -Oosterse kip in ketjapsaus met groente
    -Boeuf stroganoff, runderlende met ui, paprika en paddestoelen
    -Op de huid gebakken vis op een bedje van verschillende groentes
    -Gehaktballetjes in een traditionele Italiaanse tomatensaus
    -Geurige rozemarijn aardappeltjes met zeezout 
    -Pasta 

     

  • Koud warm buffet nr. 3

    vanaf 20 personen Samenstelling koud gedeelte: - Carpaccio van ossenhaas, kappertjes, Parmezaanse kaas, pijnboomptjes,    rucola met truffel dressing  - Assorti van buitenlandse ham en kaassoorten - Authentieke rundvleessalade - Koude pastasalade  - Ambachtelijke vegetarische aardappelsalade  - Plateau van gerookte vis met o.a. zalm, makreel en forelfilet - Hollandse garnalen, met huisgemaakte whisky-cocktailsaus  - Frisse groene salade met garnituur  - Salade caprese  - Diverse broodsoorten  - Kruidenboter en roomboter  Samenstelling warm gedeelte: - Oosterse kip in ketjapsaus met groente - Boeuf stroganoff, runderlende met ui, paprika en paddestoelen - Op de huid gebakken vis met zeekraal  - Gebakken gemarineerde scampi's  - Pasta aangemaakt met rode pesto  - Sucade van Duroc varken - Geurige rozemarijn aardappeltjes met zeezout  - Kleurrijke groentemix  - Rijst met groente

  • vanaf 20 personen

    Samenstelling koud gedeelte:

    - Carpaccio van ossenhaas, kappertjes, Parmezaanse kaas, pijnboomptjes, 
      rucola met truffel dressing 
    - Assorti van buitenlandse ham en kaassoorten
    - Authentieke rundvleessalade
    - Koude pastasalade 
    - Ambachtelijke vegetarische aardappelsalade 
    - Plateau van gerookte vis met o.a. zalm, makreel en forelfilet
    - Hollandse garnalen, met huisgemaakte whisky-cocktailsaus 
    - Frisse groene salade met garnituur 
    - Salade caprese 
    - Diverse broodsoorten 
    - Kruidenboter en roomboter 

    Samenstelling warm gedeelte:
    - Oosterse kip in ketjapsaus met groente
    - Boeuf stroganoff, runderlende met ui, paprika en paddestoelen
    - Op de huid gebakken vis met zeekraal 
    - Gebakken gemarineerde scampi's 
    - Pasta aangemaakt met rode pesto 
    - Sucade van Duroc varken
    - Geurige rozemarijn aardappeltjes met zeezout 
    - Kleurrijke groentemix 
    - Rijst met groente

  • Koud-warm buffet 'Grand Luxe'

    Koud-warm buffet 'Grand Luxe'  Samenstelling koud gedeelte: Visgerechtjes: - Huisgerookte zalm met een salade van gekookt ei, bieslook en   Hollandse garnaaltjes - Hollandse nieuwe, geserveerd met fijngesnipperde uitjes. - Couscoussalade met geroosterde paprika, zongedroogde  tomaatjes en een vleugje kerrie  - Witlof geserveerd met notensla, appelcompote gorgonzola en   gerookte zalm. Vleesgerechtjes: - Salade van waterkers, pecannoten, rucola, gedroogde ham en   Parmezaanse kaas. - Dungesneden rosbief en varkensfricandeau geserveerd op een   ambachtelijke rundvleessalade. -Carpaccio op traditionele wijze -Huisgemaakte Vitello Tonato Samenstelling warm gedeelte: - Grootmoeders stoofschotel met verse champignons,   zilveruitjes prei en wortel. - Rosé gebraden runderlende met schuimige tomatenjus en een   keur aan paddestoelen. - Roergebakken knoflook scampi met verse basilicum, penne   pasta en pikante rode pestosaus. Bijgerechten: - Aardappelschotel met lookroom gegratineerd met kaas. - Mix van verschillende soorten groentes met boterjus. - Tagliatelle truffe pasta - Bruin en wit stokbrood Foccacia rozemarijn - Foccacia tomaat kruidenboter roomboter

  • Koud-warm buffet 'Grand Luxe' 

    Samenstelling koud gedeelte:
    Visgerechtjes:
    - Huisgerookte zalm met een salade van gekookt ei, bieslook en
      Hollandse garnaaltjes
    - Hollandse nieuwe, geserveerd met fijngesnipperde uitjes.
    - Couscoussalade met geroosterde paprika, zongedroogde  tomaatjes en een vleugje kerrie 
    - Witlof geserveerd met notensla, appelcompote gorgonzola en
      gerookte zalm.

    Vleesgerechtjes:
    - Salade van waterkers, pecannoten, rucola, gedroogde ham en
      Parmezaanse kaas.
    - Dungesneden rosbief en varkensfricandeau geserveerd op een
      ambachtelijke rundvleessalade.

    -Carpaccio op traditionele wijze
    -Huisgemaakte Vitello Tonato

    Samenstelling warm gedeelte:
    - Grootmoeders stoofschotel met verse champignons,
      zilveruitjes prei en wortel.
    - Rosé gebraden runderlende met schuimige tomatenjus en een
      keur aan paddestoelen.
    - Roergebakken knoflook scampi met verse basilicum, penne
      pasta en pikante rode pestosaus.

    Bijgerechten:
    - Aardappelschotel met lookroom gegratineerd met kaas.
    - Mix van verschillende soorten groentes met boterjus.
    - Tagliatelle truffe pasta
    - Bruin en wit stokbrood Foccacia rozemarijn
    - Foccacia tomaat kruidenboter roomboter

  • Stamppotten buffet

      - Zuurkool - Boerenkool - Hutspot    Rijkelijk geserveerd met: - Rookworst - Gebakken spek - Gehaktballetje in jus Garnituur van: - Zilveruitjes - Augurken - Mosterd - Piccalilly - Komkommersalade - Tomatensalade - Vleesjus

  •  

    - Zuurkool
    - Boerenkool
    - Hutspot
      
    Rijkelijk geserveerd met:
    - Rookworst
    - Gebakken spek
    - Gehaktballetje in jus

    Garnituur van:

    - Zilveruitjes
    - Augurken
    - Mosterd
    - Piccalilly
    - Komkommersalade
    - Tomatensalade
    - Vleesjus

  • Hapjesbuffet

      - Rijkelijk gevuld kaasplateau - Plateau met diverse worstsoorten - Gerookte vissoorten omringd met gebakken scampies - Diverse gevulde wraps; kerryroomsaus en kip, gerookte parmaham   met mosterdmayonaise en gerookte zalm - Chorizohoorntje met roomkaas - Calamarisringetjes - Mini gehaktballetjes in een oriëntaalse saus - Vers gebakken mini pizza’s - Gemarineerde en gevulde olijven - assortiment van Italiaanse broodsoorten - verschillende tapenades en kruidenboter - gedurende de avond serveren wij u 3 maal een warm hapje w.o.    vlees en vissnacks opmerking: dit is een hapjesbuffet, dus geen maaltijd! 

  •  

    - Rijkelijk gevuld kaasplateau
    - Plateau met diverse worstsoorten
    - Gerookte vissoorten omringd met gebakken scampies
    - Diverse gevulde wraps; kerryroomsaus en kip, gerookte parmaham
      met mosterdmayonaise en gerookte zalm
    - Chorizohoorntje met roomkaas
    - Calamarisringetjes
    - Mini gehaktballetjes in een oriëntaalse saus
    - Vers gebakken mini pizza’s
    - Gemarineerde en gevulde olijven
    - assortiment van Italiaanse broodsoorten
    - verschillende tapenades en kruidenboter
    - gedurende de avond serveren wij u 3 maal een warm hapje w.o.
       vlees en vissnacks

    opmerking: dit is een hapjesbuffet, dus geen maaltijd! 

Hou mij op de hoogte