Buffetten

Koud-warm buffet nr. 1

VA €25,95

·         Toscaanse pastasalade
·         Salade van Noorse garnalen met een olijven basilicumdressing
·         Tonijnsalade met rode ui, paprika en kappertjes
·         Rundvleessalade met draadjesvlees
·         Serranoham met cantaloupe meloen
·         Rauwkostsalade met kip en mango, komkommer, radijs en paprika
·         Couscoussalade met paprika, courgette, aubergine en munt
·         Mesclunsalade met komkommer, tomaat en paprika en bosui
·         Stokbrood, kruidenboter, roomboter en tapenade
·         Rundersukade
·         Kipreepjes in kerriesaus
·         Gehaktballetjes in zoetzure saus
·         Rijst met groenten
·         Aardappelwedges met rozemarijn, tijm, knoflook en zeezout
·         Ratatouille met haricot verts  

Koud-warm buffet nr. 2

VA €30,95

Vanaf 20 personen

·         Dungesneden ossenhaas carpaccio met pijnboompitten, Parmezaanse kaas, rucola en een truffelmayonaise en zongedroogde tomaatjes
·         Ambachtelijk gerookte zalm met kappertjes en rode ui
·         Mediteraanse ham, Serranoham, Salchichon, Spinata romana
·         Tonijnsalade met rode ui, paprika en kappertjes
·         Hollandse garnalen
·         Aardappelsalade met oude kaas, basilicum en tomaat
·         Griekse Salade met komkommer, tomaat en olijven
·         Mesclunsalade met komkommer, tomaat en paprika en bosui
·         Stokbrood, kruidenboter, roomboter en tapenade
·         Oosterse kip in ketjapsaus
·         Boeuf bourguignon, Franse stoofschotel met rundvlees, spek, champignons en aardappel,  gestoofd in rode wijn
·         Gehaktballetjes jus met Provencaalse kruiden en knoflook
·         Gebakken zalmmoot
·         Vegetarische pasta met mozzarella
·         Rijst met groenten
·         Aardappelwedges met rozemarijn, tijm, knoflook en zeezout
·         Ratatouille met haricots verts

Koud-warm buffet Luxe

VA €45,00

Vanaf 20 personen

Samenstelling koud gedeelte:

  • Dungesneden ossenhaas carpaccio met pijnboompitten, Parmezaanse kaas, rucola en een truffelmayonaise en zongedroogde tomaatjes
  • Toscaanse Pastasalade
  • Vitello tonnato, kalfsfricandeau met tonijncrème, kappertjes en ansjovis
  • Mediteraanse ham, Serranoham, Salchichon, Spinata romana
  • Hollandse garnalen met een romige whiskeysaus
  • Dun gesneden gerookte palingfilet
  • Gerookte zalm met wasabi en wakamé
  • Griekse salade met komkommer, tomaat en olijven
  • Couscoussalade met paprika, courgette, aubergine en munt
  • Stokbrood, kruidenboter, roomboter en tapenade

Samenstelling warm gedeelte:

  • Gebakken zalmmoot
  • Gamba’s met kruiden op een bedje van zeekraal
  • Boeuf Stroganoff, runderlende met ui, champignons, paprika en knoflook
  • Kalfsentrecote met Bresc saus
  • Rijst met groenten
  • Aardappelgratin met een vleugje truffelpasta
  • Ratatouille met haricots verts

Stamppotten buffet

VA €18,50
  • Zuurkool
  • Boerenkool
  • Hutspot

Rijkelijk geserveerd met:

  • Rookworst
  • Gebakken spek
  • Gehaktballetje in jus

Garnituur van:

  • Zilveruitjes
  • Augurken
  • Mosterd
  • Piccalilly
  • Komkommersalade
  • Tomatensalade
  • Vleesjus
2023 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.