· Toscaanse pastasalade
· Salade van Noorse garnalen met een olijven basilicumdressing
· Tonijnsalade met rode ui, paprika en kappertjes
· Rundvleessalade met draadjesvlees
· Serranoham met cantaloupe meloen
· Rauwkostsalade met kip en mango, komkommer, radijs en paprika
· Couscoussalade met paprika, courgette, aubergine en munt
· Mesclunsalade met komkommer, tomaat en paprika en bosui
· Stokbrood, kruidenboter, roomboter en tapenade
· Rundersukade
· Kipreepjes in kerriesaus
· Gehaktballetjes in zoetzure saus
· Rijst met groenten
· Aardappelwedges met rozemarijn, tijm, knoflook en zeezout
· Ratatouille met haricot verts
Vanaf 20 personen
· Dungesneden ossenhaas carpaccio met pijnboompitten, Parmezaanse kaas, rucola en een truffelmayonaise en zongedroogde tomaatjes
· Ambachtelijk gerookte zalm met kappertjes en rode ui
· Mediteraanse ham, Serranoham, Salchichon, Spinata romana
· Tonijnsalade met rode ui, paprika en kappertjes
· Hollandse garnalen
· Aardappelsalade met oude kaas, basilicum en tomaat
· Griekse Salade met komkommer, tomaat en olijven
· Mesclunsalade met komkommer, tomaat en paprika en bosui
· Stokbrood, kruidenboter, roomboter en tapenade
· Oosterse kip in ketjapsaus
· Boeuf bourguignon, Franse stoofschotel met rundvlees, spek, champignons en aardappel, gestoofd in rode wijn
· Gehaktballetjes jus met Provencaalse kruiden en knoflook
· Gebakken zalmmoot
· Vegetarische pasta met mozzarella
· Rijst met groenten
· Aardappelwedges met rozemarijn, tijm, knoflook en zeezout
· Ratatouille met haricots verts
Vanaf 20 personen
Samenstelling koud gedeelte:
Samenstelling warm gedeelte:
Rijkelijk geserveerd met:
Garnituur van: