Vaar-wandeltocht Biesbosch

Vaar-wandeltocht Biesbosch

Wandelen op natuurpaden die over land niet te bereiken zijn!

Wilt u ‘Nationaal Park de Biesbosch’ niet alleen vanaf het water bekijken, maar ook echt de natuur in trekken? Dat kan wanneer we een tocht combineren met een wandeling.

Wandeling Deeneplaat

De Deeneplaat is een schitterend stukje Biesbosch. Dat mag gezegd worden. Een waardevol natuurgebied waar u wandelend over de hobbelige en soms glibberige paden, kunt genieten van een intense rust. Omgeven door wilgenbossen, grienden, rijen populieren, water en wind.

Net als de honderden mannen uit de omgeving, die er in de loop van de eeuwen in riet en griend hun werk vonden. Vaak onder een karig weekloontje. De rijen knoestige wilgstronken en de kaden met de klepduikers herinneren daar nog aan: een monument uit respect voor wat zij presteerden. De natuurgids(en) van Staatsbosbeheer vertellen enthousiast over hetgeen er allemaal te zien en te horen is.

Beleef de Biesbosch in zijn volle natuurpracht, maar vergeet vooral niet stevige schoenen of laarzen aan te trekken. U moet er wel met de boot naar toe, een andere weg is er niet. Maar dat maakt zo'n bezoek extra aantrekkelijk.

  • De vertrektijden, duur van de wandeling en catering aan boord zijn in onderling overleg te bepalen.
  • De arrangementsprijs is inclusief gids(en) van Staatsbosbeheer en een partyschip exclusief voor uw gezelschap.
  • Het totale arrangement duurt +- 4 uur
Wilt u meer informatie?
2023 © Created by Postads. Alle rechten voorbehouden.