Bezoek Biesbosch museum

Privé rondvaart met bezoek aan Biesbosch museum

Een leuk dagje uit in Drimmelen is pas compleet met een boottocht en een bezoek aan het Biesbosch museum! Aan boord wordt u ontvangen met lekkere koffie en een heerlijke Biesboschbol of gesorteerd gebak (graag uw keuze bij reservering doorgeven). Tijdens de rondvaart kunt u twee uur lang genieten van al het natuurschoon dat de Biesbosch te bieden heeft. Onze schipper brengt u en uw gezelschap naar de mooiste en unieke plekjes van het natuurgebied, waar u wellicht ook één van de beroemde bewoners kunt spotten: de bever!

In een nieuw jasje

Na de rondvaart door De Biesbosch brengt u een bezoek aan het Biesbosch museum dat in een geheel nieuw jasje gestoken is. Bekijk hier de unieke ‘Biesbosch Beleving’ en laat de kinderen genieten van het spelen met eb en vloed!

Na een uur rondgekeken te hebben in het Biesbosch museum vaart ons schip via een andere route weer terug naar Drimmelen. Gedurende de terugvaart wordt een 'Bever lunch' verzorgd.

Dit groepsuitje is leuk voor jong en oud! Je leert veel over de Biesbosch en maakt het ook direct van dichtbij mee. Hierdoor is dit het leukste en leerzaamste dagje uit!

Schip privé! Dit arrangement is inclusief een schip voor uw eigen gezelschap.

Wilt u meer informatie?
2023 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.