Merwedekanaal en review De Lek op onze Z8

Tarieven

  • Volwassenen € 59,50 p.p.
  • Kinderen (3 t/m 11 jaar) € 35,50 p.p.

Catering

  • 2x Koffie/thee met appeltaart en slagroom (inbegrepen)
  • Scheepslunch (inbegrepen)

Geïnteresseerd in deze tocht?

Boek nu

Programma

Om 09.15 uur wordt u in Drimmelen hartelijk ontvangen met koffie en appelgebak, waarna wij om 09.30 uur koers zetten richting Werkendam. Nadat we door de Biesboschsluis geschut zijn, bevaren we de Boven-Merwede, onder de snelweg A27, in de richting van Gorinchem. Bij Gorinchem gaan we de tweede sluis door: de Merwedesluis. We komen nu op het Merwedekanaal. De brugwachters zorgen ervoor dat de vele bruggetjes voor ons opengaan. We varen langs Arkel, Meerkerk en Vianen. Bij Vianen gaan we de derde sluis door en komen op de Lek. De Lek varen we stroomafwaarts en we komen dan langs onder andere Ameide, Nieuwpoort, Schoonhoven en Groot Ammers. Vanuit de Lek draaien we de Noord op, om via Dordrecht, Dordtse Kil, Hollands Diep en De Amer omstreeks 18.00 uur weer te arriveren in Drimmelen.

Rond het middaguur verzorgen onze koks een overheerlijke lunch door middel van onze spectaculaire buffetlift. U kunt tijdens de tocht genieten van de lunch.

Catering

Soep, vijf broodsoorten, krentenbrood, cake, kruidkoek, vier soorten vleesbeleg, vier soorten kaas, paté, warme snack, huzarensalade, kip-, kerrie- en eiersalade en zoet beleg. Tijdens de lunch wordt er onbeperkt koffie, thee of melk geserveerd.

Betalen doet u pas op de dag van de tocht, dat kan bij de kassa aan wal.

Vaartijd

09.30 - 18.00 uur

Klik hier voor de veelgestelde vragen!

AGENDA

Selecteer vaartocht in de periode:
Datum Afvaartijden
ma 17-07 09:30 Reserveer
wo 19-07 09:30 Reserveer
di 15-08 09:30 Reserveer
2023 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.