Bevers spotten in de Biesbosch

Met de Zuidwaard (open schip) gaan we op zoek naar de Bevers in de Biesbosch. Met de Bevertochten van Biesbosch Beleven ga je op zoek naar de beroemdste inwoner van de Biesbosch; de bever. Speciaal voor de natuurliefhebbers organiseren we in het voorjaar en de zomer de Bevertochten. Kan jij deze bekende Biesbosch-bewoners spotten? 

 

Tarieven

  • Volwassenen € 15,00 p.p.
  • Kinderen (3 t/m 11 jaar) € 15,00 p.p.

Geïnteresseerd in deze tocht?

Boek nu

Programma

Het meest educatieve uitje met kinderen!

Deze spannende tochten vertrekken om 19.00 uur vanuit de Zilvermeeuwsteigers in Drimmelen, omstreeks 21.30 uur zijn we weer terug. Voordat je de bever kan spotten, moet je natuurlijk wel weten hoe een bever eruit ziet, hoe hij zich gedraagt, wat hij eet, hoe zijn woning eruit ziet en wat hij doet als er hij in gevaar is.

Dat leer je allemaal van Kornuit tijdens de vaartocht. Als je goed hebt opgelet, weet je misschien ook de antwoorden op de quizvragen aan het einde van de tocht! Heb je ze allemaal goed? Dan ben je vanaf nu een volleerd beveroloog!

Maar of je de Bever ook hebt gezien... Dat weet je nooit van te voren. 

Reserveren en betalen

De bevertocht door de Biesbosch kost €15 euro per persoon voor zowel volwassenen als kinderen vanaf 3 jaar. Kijk hieronder voor de beschikbare data en tijden.

Klik hier voor de veel gestelde vragen!

AGENDA

Selecteer vaartocht in de periode:
Datum Afvaartijden
2022 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.