Bevers spotten in de Biesbosch

Met de Zuidwaard (open schip) gaan we op zoek naar de Bevers in de Biesbosch. Met de Bevertochten van Biesbosch Beleven ga je op zoek naar de beroemdste inwoner van de Biesbosch; de bever. Speciaal voor de natuurliefhebbers organiseren we in het voorjaar en de zomer de Bevertochten. Kan jij deze bekende Biesbosch-bewoners spotten? 

Tarieven

  • Volwassenen € 15,00 p.p.
  • Kinderen (3 t/m 11 jaar) € 15,00 p.p.

Geïnteresseerd in deze tocht?

Boek nu

Tijdens de bevertocht word je begeleidt door onze ervaren beveronderzoeker Kornuit; gids van het Staatsbosheer. Kornuit is al jarenlang op zoek naar B. Bever en heeft hem tot nu toe niet kunnen vinden. Daarom heeft hij een speciaal plan opgezet dat hij samen met jullie wilt uitvoeren tijdens de bevertocht, in de hoop B. Bever te kunnen spotten.

Het meest educatieve uitje met kinderen!

Deze spannende tochten vertrekken om 19.00 uur vanuit het Biesbosch Informatiecentrum in Drimmelen. Voordat je de bever kan spotten, moet je natuurlijk wel weten hoe een bever eruit ziet, hoe hij zich gedraagt, wat hij eet, hoe zijn woning eruit ziet en wat hij doet als er hij in gevaar is.

Dat leer je allemaal van Kornuit tijdens de vaartocht. Als je goed hebt opgelet, weet je misschien ook de antwoorden op de quizvragen aan het einde van de tocht! Heb je ze allemaal goed? Dan ben je vanaf nu een volleerd beveroloog!

Maar of je B. Bever ook hebt gezien... Dat weet je nooit van te voren. 

Prijzen en reserveren van de Bevertocht

De bevertocht door de Biesbosch kost €15 euro per persoon voor zowel volwassenen als kinderen vanaf 3 jaar. Kijk hieronder voor de beschikbare data en tijden of reserveer telefonisch via 0162 68 26 09

AGENDA

Selecteer vaartocht in de periode:
Datum Afvaartijden
2021 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.