Liedjes van Toen en Nu

Uitgebreide vaartocht met liedjes van toen en nu: Een feest van herkenning!

Tarieven

  • Volwassenen € 64,50 p.p.
  • Kinderen (3 t/m 11 jaar) € 35,50 p.p.

Catering

  • 2x Koffie/thee met appeltaart en slagroom (inbegrepen)
  • Scheepslunch (inbegrepen)

Geïnteresseerd in deze tocht?

Boek nu

Nieuw!

Met “Hollandse liedjes van Toen en Nu”  vermaakt de Oranje Man iedereen, van jong tot oud. De tijd vaart letterlijk en figuurlijk voorbij!

Klassiekers als “De kleine dingen die het doen”, “Blij dat ik je niet vergeten ben”, “Droomland”, “Land van Maas en Waal”, “O wat ben je mooi”, “Tulpen uit Amsterdam”, “Daar bij die molen”, “Het Dorp”, “Wie is Loesje” en “Oh Waterloo Plein” worden afgewisseld met Engelstalige Hits als “Let’s twist again”, “What a wonderfull world”, “Love me tender” en hedendaagse nummers.

Tijdens deze muzikale activiteit worden er niet alleen vol enthousiasme liedjes gespeeld en gezongen, maar waar mogelijk ook de mensen er actief bij betrokken. Deze muzikale reis en feest van herkenning is een activiteit van 2x 45 minuten tijdens de vaart.

Let wel we varen veelal met een schip bestaande uit 2 salons, waardoor de Oranje Man zijn aandacht zal verdelen over de 2 salons. U heeft hierdoor ook nog veel gelegenheid voor gesprekken met elkaar en bijvoorbeeld nog even een kijkje te gaan nemen op het buitendek, te genieten van de mooie natuur en dit alles zonder echt iets van het entertainment te missen.

Route

We vertrekken vanuit Drimmelen vanaf onze aanlegsteiger en varen dwars door de Biesbosch naar Werkendam. Via de Biesbosch sluis aldaar worden we geschut op de Nieuwe Merwede. Voor de meeste mensen is dat een geheel nieuwe ervaring.

Vervolgens komen we op de Beneden Merwede met langs de oevers uitzicht op de plaatsen: Hardinxveld-Giessendam / Sliedrecht / Papendrecht / Zwijndrecht en Dordrecht. We varen verder door de Dordtsche Kil, het Hollands Diep, onder de Moerdijkbruggen door, en via de Amer komen we 5 uur na vertrek terug in Drimmelen. Gegarandeerd een dag om nooit meer te vergeten.

Als we om 11.00 uur vertrekken dan varen we deze route in verband met sluistijden andersom.

Catering

's Ochtends word u ontvangen met koffie of thee en appelgebak. Rond het middaguur staat een uitgebreid en gevarieerd lunchbuffet voor u klaar. Zo kunt u genieten van een heerlijke soep, verschillende broodsoorten, krentenbrood, mini croissants, zoete lekkernijen, diverse soorten kazen en vleeswaren, zoetbeleg, diverse salades, een warme snack en tijdens de lunch onbeperkt koffie, thee en melk.
Andere drankjes of drankjes voor/na de lunch rekent u aan boord af.

Vaartijd

11.00 - 16.00 uur of 10.30 - 15.30 uur (per datum verschillend)

Extra informatie

  • Alleen op basis van reservering
  • Honden zijn niet toegestaan
  • Betalen doet u pas op de dag van de vaartocht. Dat kan bij de kassa aan wal

Klik hier voor de veel gestelde vragen!

AGENDA

Selecteer vaartocht in de periode:
Datum Afvaartijden
ma 17-06 10:30 Reserveer
wo 26-06 11:00 VOL
di 13-08 10:30 Reserveer
wo 04-09 11:00 Reserveer
wo 23-10 11:00 Reserveer
2024 © Created by Postads. Alle rechten voorbehouden.