Dagtocht van Drimmelen naar Zierikzee met elektrisch schip

Nieuw! Varen en bezoek aan Zierikzee.

Tarieven

  • Volwassenen € 79,50 p.p.
  • Kinderen (3 t/m 11 jaar) € 45,50 p.p.

Catering

  • 2x Koffie/thee met appeltaart en slagroom (inbegrepen)
  • Scheepslunch (inbegrepen)

Geïnteresseerd in deze tocht?

Boek nu

Programma dagtocht Zierikzee

Om 08.45 uur wordt u in Drimmelen hartelijk ontvangen met koffie of thee en appelgebak, waarna wij om 09.00 uur de vaartocht naar Zierikzee beginnen met de schepen Z8 of Z9 (elektrisch). De eerste etappe van onze reis voert ons onder de Moerdijkbruggen door. Vervolgens bereiken we het historische Willemstad, met zijn sfeervolle vestingwerken en charmante oude huizen. Nadat we de Volkeraksluizen zijn gepasseerd, zetten we koers naar Bruinisse, bekend om zijn levendige visserijgeschiedenis. Ten slotte meren we om 15:30 uur aan in Zierikzee. Hier krijgt u 1,5 uur de gelegenheid om dit pittoreske plaatsje op eigen gelegenheid te verkennen. De middeleeuwse architectuur en de levendige jachthaven maken het plaatje compleet. Maak een wandeling door de kronkelende straatjes en langs de oude stadswallen.

Om 17:00 uur staat een luxe touringcar op u te wachten die u terug naar Drimmelen brengt. De tocht met de touringcar zit bij de prijs inbegrepen. We verwachten rond 18.00 uur weer terug te zijn in Drimmelen.

Het duurzaamste partyschip van Nederland, Z9!

Elektrisch varen: dat gaan we doen met de Z9. Dit schip is opgeleverd in maart 2023 en stoot 0% CO2, fijnstof, roet of andere fossiele brandstoffen uit. De Z9 vaart schoon, duurzaam en volledig op elektriciteit. Zelfs alle functies aan boord, zoals de verlichting, airconditioning en horecafuncties werken op stroom.
De Z9 vaart op accu's, die iedere nacht volledig opgeladen worden. Zo kan het schip 's ochtends vroeg weer met volle kracht vooruit. De Z9 is super modern, stil, duurzaam, vernieuwend en bovendien hoogwaardig en luxueus afgewerkt.

Samenstelling lunch

Tijdens de rondvaart staat een uitgebreide en gevarieerde lunch voor u klaar. Zo kunt u genieten van een heerlijke soep, verschillende broodsoorten, krentenbrood, mini croissants, zoete lekkernijen, diverse soorten kazen en vleeswaren, zoetbeleg, diverse salades, een warme snack en tijdens de lunch onbeperkt koffie, thee en melk. De lunch wordt via onze spectaculaire buffetlift gepresenteerd.

Aanmeren en parkeren

Wij meren in Zierikzee aan op locatie het Luitje. U kan de auto parkeren op de openbare parkeerplaats P4(adres Bolwerk 4 - beperkte plaatsen) of op parkeerplaats P1. Deze parkeerplaatsen bevinden zich op loopafstand van ons vertrekpunt. P4 is dichterbij maar hier zijn beperkte plaatsen beschikbaar.

Tijdsplanning: varen van Drimmelen naar Zierikzee

09.00 uur                          Vertrek schip vanuit Drimmelen (ontvangst met koffie of thee en appeltaart)
12.30 uur                          Scheepslunch aan boord
15.30 uur                          Aankomst Zierikzee, vrije wandeling
17.00 uur                          Bus terug
18.00 uur                          Einde Drimmelen

Klik hier voor de veelgestelde vragen!

AGENDA

Selecteer vaartocht in de periode:
Datum Afvaartijden
di 14-05 09:00 Reserveer
ma 22-07 09:00 Reserveer
2024 © Created by Postads. Alle rechten voorbehouden.