Boottocht met stadswandeling Dordrecht

De leukste manier om Dordrecht als deze te ontdekken is met een rondvaart inclusief stadswandeling! Onze dagtocht naar Dordrecht gaat van start in de Biesbosch, waardoor je een gevarieerde dag aan bezienswaardigheden te wachten staat! Geniet eerst van de prachtige natuur om vervolgens de skyline van Dordrecht te bewonderen en deze ook nog eens van dichtbij te bekijken.

Tarieven

  • Volwassenen € 59,50 p.p.
  • Kinderen (3 t/m 11 jaar) € 43,00 p.p.

Catering

  • 2x Koffie/thee met appeltaart en slagroom (inbegrepen)
  • Scheepslunch (inbegrepen)

Geïnteresseerd in deze tocht?

Boek nu

Indeling van deze dagtocht

We vertrekken om 09.30 uur met de boot vanaf Drimmelen, waar u wordt ontvangen met koffie en appelgebak. De vaartocht gaat dwars door de Biesbosch in de richting van Dordrecht, waardoor u tijdens het eerste deel van de dagtocht kunt genieten van prachtige natuurschouwspellen.

Rond 12.00 uur wordt de scheepslunch geserveerd. We arriveren rond 13.00 uur in Dordrecht waar de stadsgidsen u opwachten voor een rondleiding door de stad.

Dordrecht is de oudste stad van Holland. De duizend monumenten bepalen nog steeds het gezicht van deze middeleeuwse stad. Verschillende bezienswaardigheden zoals het Hof, de Grote Kerk en de Groothoofdspoort komt u tegen tijdens de anderhalf uur durende wandeling.

Om 14.30 uur wordt de tocht weer vervolgd. Na ongeveer 2 uur varen, meren we weer aan in Drimmelen.

Catering aan boord

Soep, vijf soorten brood, krentenbrood, cake en kruidkoek, vier soorten vleesbeleg, vier soorten kaas, paté, warme snack, rundvlees-, kip,- kerrie- en eiersalade en zoet beleg. Koffie, thee en melk wordt tijdens de lunch onbeperkt geserveerd.

Vaartijd

09.30 - 16.30 uur

Extra informatie

  • Alleen op basis van reservering
  • Honden zijn niet toegestaan

Klik hier voor de veelgestelde vragen!

AGENDA

Selecteer vaartocht in de periode:
Datum Afvaartijden
vr 27-10 09:30 Reserveer
2023 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.