Zakelijke evenementen

De Zilvermeeuw is meer dan een rondvaartbedrijf. Veel meer zelfs! Uw zakelijke evenement een speciaal tintje geven? Wij zijn uw ideale partner in het organiseren van de mooiste bedrijfsevenementen- of borrels!

Onze partyschepen zijn volledig naar uw wens aan te passen. Organiseert u bijvoorbeeld een kleine business meeting? Dan ligt de Zilvermeeuw 3 voor u gereed. Tijdens uw uitstapje iets actiefs doen? Samen met onze outdoor partners organiseren wij verschillende activiteiten middenin de inspirerende natuur. (programma’s op aanvraag)

Een partyboot boeken voor een bedrijfs- of productpresentatie? Dan wordt onze salon in theateropstelling ingericht en beamers en het geluid geïnstalleerd. Een mooier uitzicht is er niet tijdens een mooie rondvaart door de ongerepte natuur van Nationaal Park de Biesbosch.

Ook leuk voor een bedrijfsfeest!

Wilt u een spetterend bedrijfsfeest organiseren ter ere van bijvoorbeeld een jubileum? Dan wordt de dansvloer vrijgemaakt, de juiste artiesten benaderd en de catering afgestemd op uw wensen. We beginnen al varende door het Nationaal Park met een welkomstcocktail op het panoramadek. Wanneer de artiesten van zich laten horen verlaten we de natuur voor het uitgestrekte water. Dit vrije gevoel komt geheel ten goede aan de sfeer aan boord.

Naast de arrangementen is het altijd mogelijk een partyschip af te huren, exclusief voor uw gezelschap. De afvaarttijden, duur van de tocht, opstapplaats, entertainment en catering aan boord worden samen met u vastgesteld.

Houd mij op de hoogte

2022 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.