Zakelijke evenementen

Rondevaartbedrijf Zilvermeeuw is meer dan slechts een rondvaartbedrijf. Veel meer zelfs! Uw zakelijke evenement een speciaal tintje geven? Wij zijn uw ideale partner in het organiseren van de mooiste bedrijfsevenementen- en borrels!

Onze partyschepen zijn volledig naar uw wens aan te passen. Organiseert u bijvoorbeeld een kleine business meeting? De Zilvermeeuw 3, geschikt voor groepen tot 20 gasten, leent zich daar bijvoorbeeld uitstekend voor. Tijdens uw uitstapje iets actiefs doen? Samen met onze outdoor partners organiseren wij verschillende activiteiten middenin de inspirerende natuur. Programma’s zijn beschikbaar op aanvraag,

Een partyboot boeken voor een bedrijfs- of productpresentatie? Dan richten we onze salon als theater in en zorgen we voor beamers en een goede geluidsinstallatie. Een fraaier uitzicht tijdens uw presentatie kunnen wij ons niet bedenken. Kortom: maak indruk met uw presentatie tijdens een mooie rondvaart door de ongerepte natuur van Nationaal Park de Biesbosch.

Ook leuk voor een bedrijfsfeest!

Wilt u een spetterend bedrijfsfeest organiseren ter ere van bijvoorbeeld een jubileum? Dan maken we de dansvloer vrij, benaderen we de juiste artiesten en stemmen we de catering precies af op uw wensen. We beginnen al varend door het Nationaal Park met een heerlijke welkomstcocktail op het panoramadek. Op het moment dat de artiesten van zich laten horen, verlaten we de natuur en varen we verder naar het uitgestrekte water. Dit vrije gevoel komt geheel ten goede aan de sfeer aan boord.

Behalve de arrangementen is het altijd mogelijk een partyschip af te huren, exclusief en alleen voor uw gezelschap. De afvaarttijden, duur van de tocht, opstapplaats, entertainment en catering aan boord worden samen met u bepaald en vastgesteld.

Houd mij op de hoogte

2023 © Created by Postads. Alle rechten voorbehouden.