Een dagje op het water

Vaartocht door de Biesbosch en Dordrecht

Samen met uw familie, vrienden of collega's verzorgen wij een dagje op het water. De partyboten zijn van alle gemakken voorzien en lenen zich ideaal voor groepsuitjes in Brabant.

We vertrekken vanuit Drimmelen vanaf onze aanlegsteiger en varen dwars door de Biesbosch naar Werkendam. Via de Biesbosch sluis aldaar worden we geschut op de Nieuwe Merwede, wat voor de meeste mensen een heel nieuwe ervaring is.

Vervolgens komen we op de Beneden Merwede met langs de oevers uitzicht op de plaatsen: Hardinxveld-Giessendam / Sliedrecht / Papendrecht / Zwijndrecht en Dordrecht. We varen verder door de Dordtse Kil, het Hollands Diep, onder de Moerdijkbruggen door en via de Amer komen we vijf uur na vertrek terug in Drimmelen. Gegarandeerd een dag om nooit meer te vergeten.

Catering tijdens de tocht

's Ochtends wordt u ontvangen met koffie en appelgebak. Tijdens de rondvaart staat een uitgebreide en gevarieerde lunch voor u klaar. Zo kunt u genieten van een heerlijk huisgemaakte soep, vijf broodsoorten, krentenbrood, cake, kruidkoek, vier soorten vleesbeleg, vier soorten kaas, paté, een warme snack, huzarensalade, kip,- kerrie- en eiersalade en zoet beleg. Tijdens de lunch wordt onbeperkt koffie, thee of melk geserveerd.

Reserveer een dagje op het water

Een dergelijke vaartocht is gegarandeerd een dag om nooit meer te vergeten. We reserveren tafels voor uw gezelschap bij elkaar, zodat dit arrangement zich ideaal leent als groepsuitje in Brabant. Reserveren kan via info@zilvermeeuw.nl of telefonisch via 0162 68 26 09.

De mogelijkheid bestaat dat meerdere passagiers worden bijgeboekt op dezelfde partyboot. Gaat uw voorkeur uit naar een privé partyschip? Dan maken we graag een passende offerte voor u.

Wilt u meer informatie?
2023 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.