Dwars door Nationaal Park de Biesbosch!

Een rondvaart in de Biesbosch is een echte beleving! Onze rondvaartboten zijn speciaal gebouwd om vaartochten door dit gebied te maken. De comfortabele boten zijn verwarmd en uitgerust met een toilet, bar en geluidsinstallatie. Zo zijn alle rondvaarten, in ieder jaargetijde, een uitstekend uitje voor uw gezelschap. Alle rondvaartboten zijn voorzien van een groot panoramadek, waardoor u kunt genieten van een wijds uitzicht van de Biesbosch.

Tarieven

  • Volwassenen € 20,00 p.p.
  • Kinderen (3 t/m 11 jaar) € 12,50 p.p.

Geïnteresseerd in deze tocht?

Boek nu

Rondvaartbedrijf Zilvermeeuw verzorgt al ruim 45 jaar Biesbosch rondvaarten.

Mede door de geringe diepgang zijn onze partyschepen speciaal gebouwd om door dit gebied vaartochten te maken. De comfortabele boten zijn verwarmd en uitgerust met toiletvoorziening, bar en geluidsinstallatie.
Ook beschikken al onze partyschepen over een uniek panoramadek. Dit biedt de mogelijkheid tot kilometers ver uitzicht over de polderdijken.

Gedurende een drie uur durende vaartocht wordt het gehele gebied doorkruist. Tijdens de vaart kunt u een drankje nemen vanaf de bar en vertelt de schipper het een en ander over hetgeen u onderweg te zien krijgt.

De Brabantse Biesbosch is een nat gebied of wetland, waar grote groepen vogels dekking, voedsel en nestgelegenheid vinden. De Brabantse Biesbosch vormt het grootste gedeelte van de Biesbosch. Ze ligt tussen de Nieuwe Merwede, de Amer en het Land van Heusden en Altena.

Extra informatie:

  • Honden zijn liever niet aan boord van deze tocht.
  • Betalen doet u pas op de dag van de tocht bij de kassa aan wal.
  • De boot vertrekt op het afgesproken tijdstip, dus kom op tijd en houd rekening met parkeren.
  • U kunt de toegangskaartjes met pin betalen, maar aan boord is pinnen niet mogelijk.
  • Wij adviseren u om op de grote parkeerplaats te parkeren. Deze ligt op ongeveer honderd meter afstand van onze afvaartsteigers.

Reserveren en betalen

Reserveren bij de Zilvermeeuw kan eenvoudig online via onderstaand reserveringsformulier.
De betaling is op de dag zelf, dus u hoeft niet tevoren te betalen.

AGENDA

Selecteer vaartocht in de periode:
Datum Afvaartijden
do 21-07 11:30 VOL
2021 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.