NIEUW: Vaar mee met de Z8 van Vianen naar Huizen

Welkom op een uniek avontuur langs de Nederlandse waterwegen met onze exclusieve elektrische Z8 vaartocht van Vianen naar Huizen. Dit is een zeldzame kans om de pracht van ons land te ontdekken vanaf het comfort van het water, en deze ervaring wordt slechts eenmalig georganiseerd!

Tarieven

  • Volwassenen € 85,00 p.p.
  • Kinderen (3 t/m 11 jaar) € 45,00 p.p.

Catering

  • 2x Koffie/thee met appeltaart en slagroom (inbegrepen)
  • Scheepslunch (inbegrepen)
  • Gemengde snack (inbegrepen)

Geïnteresseerd in deze tocht?

Boek nu

Een unieke tocht via het Amsterdam Rijnkanaal, Amsterdam en het Gooimeer

De reis begint vanaf Vianen, u kunt hier uw auto parkeren. Op loop afstand ligt de Z8 afgemeerd. Uiteraard wordt u ontvangen met koffie en gebak! Om 09.30 uur gaan de trossen los. We steken de Lek schuin over om via de Princes Beatrixsluizen het Amsterdam Rijnkanaal op te schutten. Het Amsterdam Rijnkanaal is een druk bevaren rivier en komen langs plaatsen als Utrecht, Maarsen en Breukelen. Een kans om de rust van het Nederlandse platteland te ervaren terwijl we ons een weg banen door idyllische landschappen.

Daarna gaat de tocht verder over het bruisende IJ, langs het iconische Centraal Station en het adembenemende stadsgezicht van Amsterdam. Een unieke kans om de stad te bewonderen vanaf een perspectief dat maar weinigen te zien krijgen.
Via de Oranjesluizen gaan we richting het uitgestrekte IJmeer, langs het schilderachtige eiland Pampus, om uiteindelijk omstreeks 17.00 uur te arriveren in het sfeervolle Huizen. Vanuit Huizen wordt u met een luxe touringcar weer teruggebracht naar Vianen.

Dit is een zeldzame gelegenheid om de schoonheid van Nederland vanaf het water te ervaren. Deze speciale vaartocht wordt slechts een of twee keer georganiseerd. Stap aan boord en beleef een dag vol verrassingen, prachtige vergezichten en onvergetelijke momenten.

Tijdens de tocht is koffie met gebak, een uitgebreide scheepslunch en een snackje opgenomen.

Extra informatie

  • Alleen op basis van reservering
  • Het adres van de parkeerplaats in Vianen ontvangt u in de reserveringsbevestiging
  • Betalen doet u aan boord van het schip

Tijdschema

...

AGENDA

Selecteer vaartocht in de periode:
Datum Afvaartijden
do 13-06 09:30 Reserveer
2024 © Created by Postads. Alle rechten voorbehouden.