Speciaal vanuit Zierikzee! Varen naar de Biesbosch

Speciaal voor Zeeuwen: stap in Zierikzee aan boord van ons elektrisch schip en vaar naar Nationaal Park de Biesbosch

Tarieven

  • Volwassenen € 79,50 p.p.
  • Kinderen (3 t/m 11 jaar) € 45,50 p.p.

Catering

  • 2x Koffie/thee met appeltaart en slagroom (inbegrepen)
  • Scheepslunch (inbegrepen)
  • Gemengde snack (inbegrepen)

Geïnteresseerd in deze tocht?

Boek nu

Programma dagtocht vanuit Zierikzee naar de Biesbosch

Om 09.15 uur wordt u in Zierikzee hartelijk ontvangen met koffie of thee en appelgebak, waarna wij om 09.30 uur de vaartocht naar Brabant beginnen met de schepen Z8 of Z9 (elektrisch!). De eerste etappe van onze reis voert ons langs Bruinisse, bekend om zijn levendige visserijgeschiedenis. Bij de Volkeraksluizen gaan we schutten. Vervolgens bereiken we het historische Willemstad, met zijn sfeervolle vestingwerken en charmante oude huizen. Nadat we onder de Moerdijkbruggen zijn gevaren, bereiken we Nationaal Park de Biesbosch. Een uniek natuurgebied met rijke flora en fauna, waar de kapitein uiteraard over vertelt. Om 17:30 uur meren we aan in Drimmelen. Hier staat een luxe touringcar op u te wachten die u terug naar Zierikzee brengt. De tocht met de touringcar zit bij de prijs inbegrepen. We verwachten rond 18.30 uur weer terug te zijn in Zierikzee. Het kan zijn dat we door (eventuele) wachttijd bij de sluis en het verkeer wat later in Zierikzee aankomen.

Het duurzaamste partyschip van Nederland, Z9!

Elektrisch varen: dat gaan we doen met de Z9. Dit schip is opgeleverd in maart 2023 en stoot 0% CO2, fijnstof, roet of andere fossiele brandstoffen uit. De Z9 vaart schoon, duurzaam en volledig op elektriciteit. Zelfs alle functies aan boord, zoals de verlichting, airconditioning en horecafuncties werken op stroom.
De Z9 vaart op accu's, die iedere nacht volledig opgeladen worden. Zo kan het schip 's ochtends vroeg weer met volle kracht vooruit. De Z9 is super modern, stil, duurzaam, vernieuwend en bovendien hoogwaardig en luxueus afgewerkt.

Samenstelling lunch

Tijdens de rondvaart staat een uitgebreide en gevarieerde lunch voor u klaar. Zo kunt u genieten van een heerlijke soep, verschillende broodsoorten, krentenbrood, mini croissants, zoete lekkernijen, diverse soorten kazen en vleeswaren, zoetbeleg, diverse salades, een warme snack en tijdens de lunch onbeperkt koffie, thee en melk. De lunch wordt via onze spectaculaire buffetlift gepresenteerd.

Tijdsplanning: varen Zierikzee naar Drimmelen

09.30 uur                          Vertrek schip vanuit Zierikzee (ontvangst met koffie of thee en appeltaart)
12.30 uur                          Scheepslunch aan boord
17.30 uur                          Aankomst Drimmelen
17.30 uur                          Vertrek touringcar vanuit Drimmelen
18.30 uur                          Aankomst Zierikzee. Einde.

Aanmeren en parkeren

Wij meren in Zierikzee aan op locatie het Luitje. U kan de auto parkeren op de openbare parkeerplaats P4(adres Bolwerk 4- beperkte plaatsen) of openbare parkeerplaats P1. Deze parkeerplaatsen bevinden zich op loopafstand van ons vertrekpunt. P4 is dichterbij maar hier is beperkte plaats beschikbaar.

Let op! Deze tocht start niet vanuit Drimmelen maar vanuit Zierikzee

Klik hier voor de veelgestelde vragen!

AGENDA

Selecteer vaartocht in de periode:
Datum Afvaartijden
wo 15-05 09:30 Reserveer
di 23-07 09:30 Reserveer
2024 © Created by Postads. Alle rechten voorbehouden.