Unieke bedrijfs- of product presentatie

Bedrijfspresentatie op het water

Uw bedrijfs- of product presentatie wordt pas origineel op één van onze schepen!

Heeft u de standaard presentatieruimtes wel gezien en wilt u voor uw bedrijf iets unieks? Maak van uw bedrijfspresentatie iets origineels door deze te houden op een van de schepen van Rondvaartbedrijf Zilvermeeuw.

Onze schepen zijn op veel verschillende manieren in te richten. Zowel het interieur als de opstelling is geheel aan uw wensen aan te passen. Ook beschikken we over de diverse audiovisuele middelen waardoor uw presentatie op ieder gewenst formaat getoond kan worden.

U kunt kiezen voor een rondvaart in regio Dordrecht, Rotterdam of uiteraard door de Biesbosch. Een unieke ervaring waarbij u zelfs verschillende locaties kunt aandoen en zo meerdere regio's kunt bereiken voor uw product presentatie. Zo hoeft u slechts één keer op te bouwen. De grote dekken van het schip bieden genoeg ruimte om ook grote producten tentoon te stellen.

Daarnaast kunnen wij ook de catering van uw presentatie verzorgen. Denk hierbij aan een hapje en drankje, buffet of een origineel walking dinner zodat u goed kunt netwerken.

We denken graag met u mee over de invulling van deze dag dus neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Wilt u meer informatie?
2024 © Created by Postads. Alle rechten voorbehouden.