Feestavond op maat

Een feest met een persoonlijk tintje! Een feestschip is de ideale locatie voor het vieren van een speciale gelegenheid. Wij helpen u dan ook graag bij het samenstellen van het mooiste feest. Of u nu uw verjaardag, huwelijk of jubileum wilt vieren – een feest op een schip maakt het altijd uniek!

Feest op een schip op maat

In een persoonlijk gesprek inventariseren we uw wensen om samen tot een spetterende avond te komen. We bekijken de mogelijkheden op het gebied van entertainment, aankleding van het schip, catering en het vaargebied.

Uiteraard kijken we ook welk feestschip geschikt is voor uw gelegenheid. Onze vloot bestaat uit diverse partyschepen, welke voor groepen tussen de 50 en 300 personen geschikt zijn.

Kies voor een thema!

Veel mensen kiezen voor thema tijdens een feest op een schip! Wij denken graag mee met over onder andere decoratie, hapjes en het entertainment, welke volledig op het thema kunnen worden aangepast. Veelvoorkomende thema's zijn:

  • Ibiza Party
  • Love boat
  • Caribbean Party
  • American Party

We hebben de laatste jaren veel aandacht besteed aan onze interieurs. Ze zijn modern en warm! Na ons persoonlijke gesprek nodigen wij u dan ook graag uit om een kijkje te nemen op onze vloot.

Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvend gesprek. Bel voor een afspraak naar 0162-68 26 09 of vul het offerteformulier in.

Wilt u meer informatie?
2024 © Created by Postads. Alle rechten voorbehouden.