Vergaderen aan boord van De Zilvermeeuw

Op zoek naar een unieke locatie om een vergadering te organiseren? Dan zit u goed bij De Zilvermeeuw. Op een van onze partyboten, of eventships, houdt u enorm inspirerende vergaderingen en meetings. Geloof ons maar!

Inspiratie opdoen op het water van De Biesbosch

De grauwe, grijze muren van menig kantoorruimte: na een tijdje is het leuke er wel een beetje van af. Tijdens vergaderingen wilt u natuurlijk inspiratie opdoen, op goede ideeën komen en plannen maken. Beslissingen nemen en problemen oplossen. Samen draagvlak creëerden. Dat schiet er nog weleens bij in als u met uw collega's opnieuw in die verouderde, suffe ruimte plaatsneemt.

Inspirerende vergaderlocatie

Een andere aanpak zou daarom niet misstaan. Huur daarom eens een inspirerende vergaderlocatie af - aan boord van De Zilvermeeuw. Een unieke locatie om de koppen bij elkaar te steken. Uw collega's en u willen per slot van rekening maar één ding: dat de neuzen dezelfde kant op komen staan. Ongeacht het belangrijke onderwerp dat jullie gaan bespreken.

Unieke vergaderlocatie huren

Stelt u zich eens voor: terwijl uw collega's en u op één van onze event- of partyschepen over het water dobberen, overleggen jullie over belangrijke werkgerelateerde zaken. Ondertussen ervaren jullie tijdens het vergaderen, onder het genot van een kop verse koffie of thee, de pracht van De Biesbosch. Even een korte pauze om onder het genot van een glas versgeperste jus d'orange te turen naar het Nationaal Park? Als u dan geen inspiratie opdoet, weten wij het ook niet meer!

Kortom: een unieke vergaderlocatie huren doe je bij De Zilvermeeuw.

Offerte op maat

In een persoonlijk gesprek, met onze specialisten, stellen we in overleg met u een passend programma samen voor uw vergadering aan boord in de Biesbosch. Een vrijblijvend gesprek kunt u aanvragen door ons contactformulier in te vullen of door telefonisch contact op te nemen via 0162 - 682609. Wij stellen graag een offerte op maat voor u samen.

2024 © Created by Postads. Alle rechten voorbehouden.