Genieten van de mooiste zonsondergang. De avondcruise van Rondvaartbedrijf Zilvermeeuw op de Z9 is de ideale locatie voor een familiediner of personeelsetentje. Vanaf onze opstapplaats in Drimmelen maken wij een prachtige vaartocht door Nationaal Park de Biesbosch, mét de duurzaamste partyboot van Nederland, de Z9!

 

Tarieven

  • Volwassenen € 65,00 p.p.
  • Kinderen (3 t/m 11 jaar) € 45,00 p.p.

Catering

  • Nature dinner cruise arrangement (inbegrepen)
  • Drankarrangement uit eten op het water
  • Volwassenen € 19,50 p.p.
  • Kinderen (3 t/m 11 jaar) € 12,50 p.p.

Geïnteresseerd in deze tocht?

Boek nu

Avondcruise met dinerbuffet

15.30 uur
De kapitein verwacht u aan boord voor deze drie uur durende vaartocht. Onze gastvrijbediening ontvangt u met een glas bubbels.

16.00 uur
Als iedereen aanwezig is worden de trossen losgegooid. Even later nodigt onze chef u uit bij zijn buffet waar aan alle smaken en wensen is gedacht.

Tot slot
Aan het einde van de vaartocht serveren wij een heerlijk dessert. Om 19.00 uur meren we weer aan in Drimmelen.

Menu

Diverse kleine voorgerechten geserveerd op een etagère
***
Hoofdgerechten buffet
***
Petit dessert, welke wordt uitgeserveerd

 

Drankjes gedurende de tocht zijn niet inbegrepen. U kunt een drankarrangement (excl. buitenlands gedistilleerd) nemen inclusief feestelijk welkomstdrankje (voor het hele gezelschap) voor €19,50 p.p. Graag bij reservering doorgeven indien u hier gebruik van wenst te maken.

Bent u met een grote groep en staat uw gewenste datum er niet tussen, neem dan contact met ons op, dan bespreken wij graag de mogelijkheden met u.

De duurzaamste partyboot van Nederland, de Z9!

Elektrisch varen: dat gaan we doen met de Z9. Dit schip is opgeleverd in maart 2023 en stoot 0% CO2, fijnstof, roet of andere fossiele brandstoffen uit. De Z9 vaart schoon, duurzaam en volledig op elektriciteit. Zelfs alle functies aan boord, zoals de verlichting, airconditioning en horecafuncties werken op stroom.
De Z9 vaart op accu's, die iedere nacht volledig opgeladen worden. Zo kan het schip 's ochtends vroeg weer met volle kracht vooruit. De Z9 is super modern, stil, duurzaam, vernieuwend en bovendien hoogwaardig en luxueus afgewerkt.

Let op:

  • Alleen op basis van reservering
  • Honden zijn niet toegestaan
  • Betalen doet u pas op de dag van de tocht bij de kassa aan wal.

Klik hier voor de veel gestelde vragen!

AGENDA

Selecteer vaartocht in de periode:
Datum Afvaartijden
zo 16-06 16:00 Reserveer
2024 © Created by Postads. Alle rechten voorbehouden.